|
Sada je: uto 04 kol, 2026 9:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Zabrana rada nedjeljom
gle, meni se ne bi dalo ici dalje od jedne tramvajske stanice po nesto, osim ako mi nije bas ono, od zivotne vaznosti, tako da... cak i tih par mjesta uz granicu... koliko ce ljudi fakat ic u drugu drzavu po kruh i mlijeko... neznam bas. a i koliko ce to stete nanjeti nasoj ekonomiji? fakat nije to toliki problem, barem po mom skromnom misljenju.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 05 sij, 2009 1:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mi bumo tu iz Zagreba u Brežice, znači ako ste se autom zaputili u King Cross samo dalje produžite  @Ant ak misliš neku manju kupovinu onda čemo morat do Glavnog kol.  jutarnja nedjeljnja šetnjica 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 05 sij, 2009 1:23 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
El Zvonko je napisao/la: Mi bumo tu iz Zagreba u Brežice, znači ako ste se autom zaputili u King Cross samo dalje produžite  @Ant ak misliš neku manju kupovinu onda čemo morat do Glavnog kol.  jutarnja nedjeljnja šetnjica  e, znas sta, sad mi dođe da izađem iz kuce i kupim štrucu kruha i s tim te istucem po glavi!
|
| pon 05 sij, 2009 1:28 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ant je napisao/la: gle, meni se ne bi dalo ici dalje od jedne tramvajske stanice po nesto, osim ako mi nije bas ono, od zivotne vaznosti, tako da... cak i tih par mjesta uz granicu... koliko ce ljudi fakat ic u drugu drzavu po kruh i mlijeko... neznam bas. a i koliko ce to stete nanjeti nasoj ekonomiji? fakat nije to toliki problem, barem po mom skromnom misljenju. Poanta ti je da nije bas toliko tesko prec most iz HRV kostajnice U bosansku kostajnicu (samo primjer) i tamo kupit sta ti treba a opet trosenje vani steti hrvatskom gospodarstvu ,nikome drugome doli hrvatskom gospodarstvu 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 05 sij, 2009 1:29 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ant je napisao/la: e, znas sta, sad mi dođe da izađem iz kuce i kupim štrucu kruha i s tim te istucem po glavi! nisam mislio samo na kruh 
|
| pon 05 sij, 2009 1:32 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
El Zvonko je napisao/la: Ant je napisao/la: e, znas sta, sad mi dođe da izađem iz kuce i kupim štrucu kruha i s tim te istucem po glavi! nisam mislio samo na kruh  mos dobiti i konzervama ako bas hoces.
|
| pon 05 sij, 2009 1:35 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Nemam niš protiv zabrane rada nedjeljom, dapače i podržavam je. Stvarno ne znam što bi to moglo bit od tolke važnosti da se bez toga ne može preživjeti jedan dan. Sastojke za pizzu moš kupit i u subotu. Pa čak se i bez toaletnog iliti WC papira može preživjet jedan dan.  Al ak paziš, nećeš ni ostati bez istog. Isto ne znam zašto bi sad netko išao prek granice u šoping zato što kod nas šoping centri ne rade nedjeljom. Ako je nekome toliko stalo do šopinga, sretno. Uostalom ne znam baš ni koliko vani rade nedjeljom (izuzev BiH).

|
| pon 05 sij, 2009 2:39 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Imam jak filing da je i ova tema vec bila na forumu.... da sam vec komentirao....
No kako bilo, ja sam misljenja da svatko ima pravo na rad, ali da se taj rad naravno mora i posteno platiti, ekstra za rad vikendom. Dakle, podrzavam rad nedjeljom.
Ne svidja mi se sto je prijedlog za taj zakon dosao od RKC, i iz kojih motiva - oni su sa takvim razmisljanjima jos uvijek debelo u proslosti....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 11:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Imam jak filing da je i ova tema vec bila na forumu.... da sam vec komentirao....
ja isto, ziher je bila...ak ne na ovom na nekom drugom 
|
| pon 05 sij, 2009 11:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Imam jak filing da je i ova tema vec bila na forumu.... da sam vec komentirao.... ja isto, ziher je bila...ak ne na ovom na nekom drugom  Ma na ovom, ziher! Ako ne tema, a onda pod topic u temi o slicnim stvarima.... no bilo kako bilo - ako nadjem, spojit cu s ovom... I BTW, ja podrzavam neradne ponedjeljke! Bas mi fora ne raditi nista osim pijuckat kapucino i cijelo jutro komentirat epizode Treka 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 sij, 2009 12:21 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
joj isuse bože... ako znas da nista neće raditi taj dan kupiš sve u subotu i gotovo.... vama samo da je na nešto pljuvat..... e upravo zbog ovoga sam ja fasciniran.... kakva italija kakve prekomorske zemlje.... oladite ljudi..... ne bi da vam se uzima od usta..... 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 05 sij, 2009 12:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pitanje za vas koji ste protiv rada nedjeljom - tko od vas podrzava zabranu samo radi toga sto gazde ne placaju prekovremeni rad, visu satnicu vikendom i sl pa se radnike na taj nacin zeli zastititi?
|
| pon 05 sij, 2009 2:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
cuj, ja sam ti za rad nedjeljom, ali cisto zato sto ziher imas ljudi koji rade i po vise poslova ili paralelno studiraju i zarađuju za zivot i zato sto ima onih kojima bi fakat koristilo zaraditi ekstra para u tu nedjelju.
|
| pon 05 sij, 2009 3:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Meni je bez veze ,ali onda tko radi treba ga trostruko platit . Ali to poslodavci nece platit (onda moraju zabranit) ,ali svedno ce tko prosli zakon srusiti tuzbom na ustavnom sudu.
| pon 05 sij, 2009 6:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
dašo je napisao/la: .... kakva italija kakve prekomorske zemlje.... oladite ljudi..... ne bi da vam se uzima od usta.....  nisi skužio to sam mislio na one "šoping-holičare" kaj idu u šopinge na izlete. nekad se je to isplatilo iči van...sada više ne 
|
| uto 06 sij, 2009 12:57 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|