| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Samo želim promjene! P-R-O-M-J-E-N-E! Na ovom forumu. Nećemo valjda bit ko Kardinalski Zbor i HAZU da se ne mijenjamo.
Promjene su nužne.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 17 lip, 2006 8:38 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Sve ima svoje vrijeme i način. Ako budeš nešto silio i tražio nešto tako radikalno, ljude ćeš samo iživcirat i nećeš postići ništa.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 17 lip, 2006 8:41 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Evo, zašto se priča o TNG-u nazvala ST priča No. 2? Kao da je sporedna, a nije.

_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 17 lip, 2006 8:50 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
U tom topicu je glavna jer se piše o TNG-u.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 17 lip, 2006 8:55 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
T'Grel je napisao/la: Evo, zašto se priča o TNG-u nazvala ST priča No. 2? Kao da je sporedna, a nije. 
zato sto je pokrenuta 2. po redu... ajde nemoj pokusavati citati izmedju redaka... jer vidim da ti to bas i nejde
ti bi promjene... ja bi htio vidjeti tvoju disertaciju o ENT-u (za koju se mogu kladiti da je nisi ni poceo raditi), ja bi mir na svijetu, ja bi htio vise tvoje tolerancije, ja bi puno toga...
kakve bi promjene htio?
ako bi htio na silu usutkati one koje voli ENT (ili ga smatraju Trekom  ) onda slobodno produzi na neki drugi forum... ovdje smo malo tolerantniji 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 17 lip, 2006 8:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
T'Grel je napisao/la: Ne, neću pisati ni na toj temi (o TNG-u koliko sam uočio) jer je rađena prema Bobinom receptu. Dakle, dodavanjem 5 riječi svakog korisnika. T'Grel je napisao/la: Evo, zašto se priča o TNG-u nazvala ST priča No. 2? Kao da je sporedna, a nije. 
kako si me odmah procitao!
i "bobin recept" (nisam ja slucajno napisao "sestrinska tema"), i "priča No. 2" (kao sto u i samom naslovu kaze).
stvarno kapa dolje.
i trebalo ti je manje nego sto sam ocekivao!
stvarno tebi idu te teorije zavjere.
mozda bi mogli mi nesto i iskemijati po tom pitanju
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 17 lip, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Chaky je napisao/la: ti bi promjene... ja bi htio vidjeti tvoju disertaciju o ENT-u (za koju se mogu kladiti da je nisi ni poceo raditi), ja bi mir na svijetu, ja bi htio vise tvoje tolerancije, ja bi puno toga... 
Tako je. Nisam ju ni počeo raditi ali tko čeka taj i dočeka.
Tolerantan sam ali ne kod svih stvari.
Želiš možda da otiđem s foruma? Može, otići ću na neko vrijeme.
|
| sub 17 lip, 2006 11:02 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
To bi značilo da priznaješ poraz i popuštaš provokatorima.
|
| ned 18 lip, 2006 12:37 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ali neću se povući s foruma. Samo sam Chakija pitao da li bi on to želio. Sumnjam da bi. Dokazao je već.
|
| ned 18 lip, 2006 12:39 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Postavi anketu pa da vidimo mišljenje i ostatka pučanstva na forumu.
|
| ned 18 lip, 2006 1:30 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ne može. Ja nisam takav. Tko želi neka kaže na sastanku.
|
| ned 18 lip, 2006 1:31 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Na sastanku sigurno nisi tako radikalan, a i ovdje je više ljudi pa bi se stvorila temeljitija slika javnog mišljenja.
|
| ned 18 lip, 2006 1:37 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Da, nisam tako radikalan ali mogu bit ako zatreba. 
|
| ned 18 lip, 2006 1:48 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
T'Grel je napisao/la: Odmah na početku moram reći da si me razočarao.
Nisam ja njima govorio što će raditi nego samo da forsiraju s tim ENT-om. Te ENT ovo, te Archer ono. Pretjerali su.
Pretjeruju? Jel ti znas ko je otvorio najvise tema o Entu? Ti.
Pogledaj malo po topicima..."Vrline enta", "Ent nije trek", "zasto se pise samo ent prica" i sl. I onda se cudis sto ljudi koji vole Ent odgovaraju i sad ispada da oni forsiraju Ent jer su gle cuda komentirali Ent u Ent topicima (kojih ima otprilike koliko i tvojih).
Ako ima dosta ljudi koji vole Ent (a ocito ima) naravno da ce biti dosta topica o Entu i ne vidim u cemu je to problem. Ako mi se ne svidi topic ne citam ga. Ne kuzim tu opsesiju da se mora citat sve u svakom podforumu, a ni ti fala bogu ne znas stati...kao sto rekose ljudi, chill out man.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 18 lip, 2006 2:10 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Gul Remal je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Odmah na početku moram reći da si me razočarao.
Nisam ja njima govorio što će raditi nego samo da forsiraju s tim ENT-om. Te ENT ovo, te Archer ono. Pretjerali su. Pretjeruju? Jel ti znas ko je otvorio najvise tema o Entu? Ti. Pogledaj malo po topicima..."Vrline enta", "Ent nije trek", "zasto se pise samo ent prica" i sl. I onda se cudis sto ljudi koji vole Ent odgovaraju i sad ispada da oni forsiraju Ent jer su gle cuda komentirali Ent u Ent topicima (kojih ima otprilike koliko i tvojih). Ako ima dosta ljudi koji vole Ent (a ocito ima) naravno da ce biti dosta topica o Entu i ne vidim u cemu je to problem. Ako mi se ne svidi topic ne citam ga. Ne kuzim tu opsesiju da se mora citat sve u svakom podforumu, a ni ti fala bogu ne znas stati...kao sto rekose ljudi, chill out man.
Ja sam ortodoksni antikvaziterkovac, ali moram ti čestitat na ovom postu, podržavam svaku riječ. 
|
| ned 18 lip, 2006 11:38 am |
|
 |
|