| Autor/ica |
Poruka |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
 Re: Kompjutorske igre
BrickTop je napisao/la: TerNek je napisao/la: Pogledajte si i duplu prikolicu s jajima. U Haulinu za prijevoz takve od San Francisca do Miamija plaćaju preko 200 somova. Nemoj mi spominjati te duple prikolice sa jajima. Stvarno sa njima nisam imao sreće. Jednu sam uspio izgubiti, a kad bi stigao na odredište sa obje, mučio bi se sa parkiranjem po pola sata. A šta da ti kažem nego: vježbom do savršenstva. Ja obično sejvam na ulazu u odredišnu firmu jer sam par puta napravio pri samom parkiranju. To se pokazalo kao dobra praksa jer sam se jučer namučio parkirajući u Roswellu i zaje*** situaciju tako da je jedino load spasio stvar. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 25 vel, 2008 2:12 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Radim i ja Save, svako malo, posebno prije velikih petlji, ulazaka u grad i sličnih opasnih situacija. No ne mogu se načudit gdje sam uspio izgubit prikolicu sa jajima. 
| pon 25 vel, 2008 2:14 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: Radim i ja Save, svako malo, posebno prije velikih petlji, ulazaka u grad i sličnih opasnih situacija. meni se neda tak cesto sejvat... iako sam ispocetka cesto grebao prikolice kao veliki sad je to poprilicna rijetkost ... pa ne sejvam... iako dobro je sejvat... jer kao sto kazu i "Jesus saves"  BrickTop je napisao/la: No ne mogu se načudit gdje sam uspio izgubit prikolicu sa jajima. vec te vidim kako objasnjavas klijentu... a ne znam di je prikolica... kada sam bio ulazio u onu petlju kod Detroita bila je tamo.... hmmm... mozda je taj nestanak povezan sa onom lancanom prometnom kod petlje kod Detr... ovaj... koliko da vam platim pa da zaboravimo neugodnos? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 25 vel, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Jel mozes u toj igri raditi stvari kao i u GTA, znaci gaziti ljude i divljati po cesti? I kaj mozes putovat po cjeloj americi 
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pon 25 vel, 2008 9:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Chaky je napisao/la: meni se neda tak cesto sejvat... iako sam ispocetka cesto grebao prikolice kao veliki sad je to poprilicna rijetkost ... pa ne sejvam... A jel koristiš automatski ili manualni mjenjač ? MacGyver je napisao/la: Jel mozes u toj igri raditi stvari kao i u GTA, znaci gaziti ljude i divljati po cesti? I kaj mozes putovat po cjeloj americi  Nema ljudi, nije kao GTA, i voziš se po cijelom SAD-u te kroz Canadu i Mexiko, ali samo uz granicu.
| pon 25 vel, 2008 9:22 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
moram priznati da nisam ništa igrala od ljeta prije 4. srednje. a, prije toga sam baš bila zagorila sa tim igricama. 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 25 vel, 2008 10:04 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Skuzite ovo, naso sam frenda s kojim sam iso od 1-4 razreda u skolu na bnetu u W3... i stalno igramo... nisam covjeka vidio 3 god 
| pon 25 vel, 2008 10:19 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Kak se zove zadnji counter strike?
_________________ It's me. Dax !
|
| uto 26 vel, 2008 7:01 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
nema nista do UT-a i COD-a. mozes igrati do beskonacnosti.
a sto se tice strategija preporucio bi ANNO i stronghold serijal.
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| čet 28 vel, 2008 7:20 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Danas vozim kroz Texas kad ugledah NLO 
| čet 06 ožu, 2008 1:44 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: Danas vozim kroz Texas kad ugledah NLO  ta cesta je kod roswella... pogodi zasto tamo ima nlo-a 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 06 ožu, 2008 2:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Za mene je end of the world.... of warcraft Igra je prebolesna, hvala bogu pa sam quito
| čet 06 ožu, 2008 9:42 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Trenutni igram "World in Conflict". Zezno sam se na kraju jedne misije i sada misiju moram igrati ispočetka.
|
| sub 22 ožu, 2008 6:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja igram jednu verziju tenisa... ...i što da kažem, car sam... drugi Federer... 
| pon 24 ožu, 2008 4:09 am |
|
 |
|