| Autor/ica |
Poruka |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: metalci
Općenito sam mislila, ali može i now playing. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 15 svi, 2010 9:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Pomalo sporiji metal, atmosferičan, melodičan i melankoličan. Dakle u igru upadaju prvenstveno doom i melodic black, pa onda malo gothica. Slušam dosta ovih nedefiniranih metal bendova koji se ne mogu previše odrediti žanrovski. I malo death metala.
Power i heavy metal ne podnosim.
Now playing : Agalloch - You were but a ghost in my arms
|
| sub 15 svi, 2010 11:17 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Pa meni osobno od svakog žanra ima nešto dobro, no najviše se orijentiram na heavy, power, pirate, trash, nu-metal, i nešto malo melodic blacka, death, gothic i to bi bilo to otprilike
Od bendova slušam: Iron Maiden, Metallica, Hammerfall, Manowar, Megadeath, Iced Earth, Helloween, Cradle Of Filth, Korn, Disturbed, Children Of Bodom, Dimmu Borgir, Nightwish, Bullet For My Valentine, Running Wild, Static X...
Now playing: Korn - Evolution
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 18 svi, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pirate metal...wtf? To je ko neki folk, jel? np: Triptykon : Abyss Within My Soul
|
| uto 18 svi, 2010 9:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Nope. To ti je npr. Running Wild - zbilja odličan bend, isplati ga se poslušat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 18 svi, 2010 9:44 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ufff power ne mogu nikak podnijet od svih pravaca i podpravaca metala. Ne mogu nikak. Previše prplprppplprlpplrrpr po gitari, oke za brzinu i to, mada se ne ložim na brzinu, al najgore u power metalu je previsok vokal; gdje pjevači u namjeri da proizvedu što viši glas, ispadnu gej.  Tak da ovaj Running Wild me u startu ne zanima. 
|
| uto 18 svi, 2010 9:52 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Miki je napisao/la: Ufff power ne mogu nikak podnijet od svih pravaca i podpravaca metala. Ne mogu nikak. Previše prplprppplprlpplrrpr po gitari, oke za brzinu i to, mada se ne ložim na brzinu, al najgore u power metalu je previsok vokal; gdje pjevači u namjeri da proizvedu što viši glas, ispadnu gej.  Tak da ovaj Running Wild me u startu ne zanima.  Erm...pa pirate metal je spoj powera, heavyja i speeda tak da nebi baš tak trebao odmah predrasude imat. Probaj poslušat koju pjesmu prvu pa onda reci jel ti se sviđa ili ne
BTW predlažem ti album 20 Years In History

|
| uto 18 svi, 2010 9:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ma kakve predrasude. Poslušam jedan power metal bend, sve sam ih čuo. Utipko na jutubu Conquistadores. Hair metal To nikak nije moj štih. 
|
| uto 18 svi, 2010 11:44 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kaj nije pirate metal tipa Alestorm? 
|
| sri 19 svi, 2010 11:01 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pa to sam i ja prvo pomislio, al Alestorm spadaju u folk, a pirate očito nije folk.
Np: Summoning - In hollow halls beneath the fells.
|
| sri 19 svi, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
|
Ja njih ne priznajem pod folk. 
|
| sri 19 svi, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nego?  Ne slušam Alestorm, al ono kaj sam čuo mi vuče na folk 
|
| sri 19 svi, 2010 10:36 pm |
|
 |
|
|
Pirate metal.
|
| sri 19 svi, 2010 10:38 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ma o čemu vi to? Pa kako možete uopće uspoređivat Pirate metal i Folk metal?
Folk metal je više zahebancija za mene, dok je Pirate metal savršenstvo - BTW dao sam primjer za jedan od najboljih Pirate metal bendova

|
| sri 19 svi, 2010 10:42 pm |
|
 |
|
|
E pa meni je baš obrnuto.
|
| sri 19 svi, 2010 10:47 pm |
|
 |
|