| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Avatari & Potpisi
Cvicek je napisao/la: Wildchild je napisao/la: Spet je napisao/la: Wildchild, definitivno odličan avatar!  Hehe, hvala Spet, samo da dotična ne posjeti ovaj forum i bit će ok. Ovaj.... ne znam je li pametno da te suočavam sa istinom... ali na avataru ti nije živa osoba :zubo:Kome si to rekao??  Meni ili njemu?  *googla Leonarda Nimoya*
| čet 16 pro, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Njemu. Nemoj mi reći da nisi skužila šalu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 pro, 2010 4:45 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Njemu. Nemoj mi reći da nisi skužila šalu  Ma da, da. 
| čet 16 pro, 2010 4:46 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
pahuljica je napisao/la: Wildchild je napisao/la: NOOOOOO!!!!!!  ha molim, sada me zbunjujete  Ma niš se ti ne brini. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 16 pro, 2010 7:05 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Baš mi se sviđa _Ozov avatar! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 19 pro, 2010 2:26 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Spet, sovica u potpisu ti je vrlo slatka! 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
|
| pon 20 pro, 2010 12:10 am |
|
 |
|
Number One
|
Točkica je napisao/la: Spet, sovica u potpisu ti je vrlo slatka!  Aaaaaa... gracias... Mislim da svi mi čekamo dan kad ćeš ti staviti neku sliku u potpis. 
| pon 20 pro, 2010 12:22 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
spet, malo djeluje hipnotizirajuće 
| pon 20 pro, 2010 8:04 pm |
|
 |
|
Number One
|
pahuljica je napisao/la: spet, malo djeluje hipnotizirajuće  ma samo se smrzla. 
| pon 20 pro, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ako je to sova ... ja sam kanarinac...
...papigica tigrica krasi spetin signature... i baš je cool...
| uto 21 pro, 2010 12:40 pm |
|
 |
|
Number One
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ako je to sova ... ja sam kanarinac...
...papigica tigrica krasi spetin signature... i baš je cool... Hm... To objašnjava klimanje glavom. To rade kad polude. 
| uto 21 pro, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, Spet, zakon avich i sig također!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 pro, 2010 12:51 am |
|
 |
|
Number One
|
Ant je napisao/la: e, Spet, zakon avich i sig također! Aaaa... hvala, hvala! 
| sri 22 pro, 2010 4:10 pm |
|
 |
|
Felis Minor
|
...papigica tigrica krasi spetin signature... i baš je cool...  Zbunile su me velike oči.
|
| čet 23 pro, 2010 8:38 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
...papigica tigrica krasi spetin signature... i baš je cool... i ja sam bila uvjerena da je sova spet, super je av i sig 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 23 pro, 2010 8:40 pm |
|
 |
|