| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Avatari & Potpisi
Ako Mirna kaže da je super onda je to APPROVED!!! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 14 pro, 2010 2:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Točkica ima najmističniji potpis...
| uto 14 pro, 2010 3:19 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Šta postaje popularno stavljati trash, zmazane (ili kako već da kažem) avatare? @Mirna, iz koje situacije je izašla Ozova izjava o tangama... budi svakakve scenarije 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 pro, 2010 7:03 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Wildchild ima odvratan avatar. Nikad u životu nisam vidjela ništa ružnije. 
| uto 14 pro, 2010 11:15 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Spet je napisao/la: Wildchild ima odvratan avatar. Nikad u životu nisam vidjela ništa ružnije.  Here here!  Sori Wildchild. Cvicek je napisao/la: @Mirna, iz koje situacije je izašla Ozova izjava o tangama... budi svakakve scenarije  Pa ja sam jedan dan vidjela da mi nedost...zapravo, puštam mašti na volju. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 14 pro, 2010 1:35 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Šta postaje popularno stavljati trash, zmazane (ili kako već da kažem) avatare? Što je to? 
| uto 14 pro, 2010 6:06 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Cvicek je napisao/la: Šta postaje popularno stavljati trash, zmazane (ili kako već da kažem) avatare? Ako se to odnosilo i na mene, ne pratim pa ne znam. Mir'Na Riker je napisao/la: Spet je napisao/la: Wildchild ima odvratan avatar. Nikad u životu nisam vidjela ništa ružnije.  Here here!  Sori Wildchild. Koji vam je od svih mojih avatara bio najbolji? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| uto 14 pro, 2010 8:51 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Stavi neku od svojih cura s karakterom u avatar pa ćemo govoriti o najboljem tada. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 14 pro, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Jel ovako ok? 

|
| uto 14 pro, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Puuuuno bolje. 
|
| uto 14 pro, 2010 9:31 pm |
|
 |
|
Desolate
|

|
| uto 14 pro, 2010 9:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spet je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Šta postaje popularno stavljati trash, zmazane (ili kako već da kažem) avatare? Što je to?  Šta je točno problem? Nisi (ni iz konteksta) skužila što sam htio reći?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 pro, 2010 12:01 am |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: Spet je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Šta postaje popularno stavljati trash, zmazane (ili kako već da kažem) avatare? Što je to?  Šta je točno problem? Nisi (ni iz konteksta) skužila što sam htio reći? Skužila sam što si htio reći. Pretpostavljam da si mislio na Wildchildov avatar. Al zmazan može bit i Mirnin koji ima određene mrlje na sebi i slično. Kužiš? Wildchild, definitivno odličan avatar! 
| sri 15 pro, 2010 11:33 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Komentirao sam oba... Mirnin je zmazan, a Wildchildov je bio i zmazan i gadan 
|
| sri 15 pro, 2010 11:46 am |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: Komentirao sam oba... Mirnin je zmazan, a Wildchildov je bio i zmazan i gadan  A bobin nije zmazan?  A da... zaboravih... Oz, savršen ti je avatar! 
| sri 15 pro, 2010 3:05 pm |
|
 |
|