| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Avatari & Potpisi
Mimi Sky je napisao/la: no 2... to je lik za koji obje smatramo da je super (samo što sam se ja prva sjetila stavit ljubičasto oko, vatru i Fire and blood u čin  ) meni lik i nije baš tolko super, al mi je jako lijepa ta slikica Miki je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: no 3... 'krađa' avatara od dejanire prošli put nije donijela nikakve probleme. naprotiv... tad čak nisam ni znala da sam ga ukrala, a kasnije mi je rekla da nema problema... Ne sjećam se prošlog puta. davno je to bilo... Bobo, odličan sig 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 14 ruj, 2010 9:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a kad me prcaju cijelo vrijeme s smajlićima... ...pa eto... bio je više od godinu dana... u ponuđenima i sad ga od jednom bace ko zadnje smeće...
...i evil smajlić se je pomaknuo za par mjesta...tako da ga lakše nađeš ako ga ideš tražit...
| sri 15 ruj, 2010 1:49 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a kad me prcaju cijelo vrijeme s smajlićima... Zanimljivo, a ja mislio da ti prcaš sve ostale sa smajlićima... 

|
| sri 15 ruj, 2010 2:01 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
haha... fora avatar bobo... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 15 ruj, 2010 4:29 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
koji ludi sig bobo
BTW ja sam nakon duljeg vremena promijenio malo svoj sig i avatar
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 15 ruj, 2010 5:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Rapavi je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...a kad me prcaju cijelo vrijeme s smajlićima... Zanimljivo, a ja mislio da ti prcaš sve ostale sa smajlićima...  ...tebe treba netko dobro sprcat... pa buš miran... jedno vrijeme... Sov ja mislio novi member...a ono ti se kriješ pod tim slikama... ...
| sri 15 ruj, 2010 5:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...a kad me prcaju cijelo vrijeme s smajlićima... Zanimljivo, a ja mislio da ti prcaš sve ostale sa smajlićima...  ...tebe treba netko dobro sprcat... pa buš miran... jedno vrijeme... Mr.boob, jel se ti to meni nabacuješ? Sovko, ispilio si jadan auto napola... 

|
| sri 15 ruj, 2010 6:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Mr. boob: jel ti to ne prepoznaješ Kardasijanski logo?
@Trap: Nisam...takav je sig bio kad sam ga posudio s neta 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 15 ruj, 2010 6:09 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Joj, evo opet novi avatar, baš sam si kewl.  Edit: aj neka bude i novi sig malo za promjenu...
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 18 ruj, 2010 2:02 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Hehe...imaš geja u potpisu.
|
| sub 18 ruj, 2010 9:30 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Biti gay je totalno antichristian! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 18 ruj, 2010 1:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
dobar avatar..bobo.... 
|
| ned 19 ruj, 2010 8:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
alfa_Q je napisao/la: dobar avatar..bobo....  ...o hvala... ...baš mi je super ta epizoda... ...a i raširio sam ga max... da T'Grelu upada u oko... 
...obožavam svoj novi dodatak sigu... tako je COOOL... ...i hvala T'rapu... koji je to malo prepravio da zadovoljava uske forumske standarde...
| uto 21 ruj, 2010 12:18 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
O, gle. Archer. Opet.
|
| uto 21 ruj, 2010 7:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Miki je napisao/la: O, gle. Archer. Opet. ...nikad nije bilo ni dvojbe... i on ostaje... until I die...
| uto 21 ruj, 2010 7:58 pm |
|
 |
|