| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Koji browser imate?
Ozovo lobiranje je urodilo plodom. Opera je na drugom mjestu u anketi ove teme. FF-21, O-9 ___ Oz, jel mi se čini ili Opera ne prikazuje search suggestionse? Ne da mi se čini, već je fakat tak. Jutub, Wikipedia, ništa. Tipkam, al nema mi prijedloga šta bi mogao utipkat. 
|
| pon 23 tra, 2012 10:06 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Oz, jel mi se čini ili Opera ne prikazuje search suggestionse? meni prikazuje  
|
| pon 23 tra, 2012 11:06 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: Oz, jel mi se čini ili Opera ne prikazuje search suggestionse? meni prikazuje   
|
| pon 23 tra, 2012 11:45 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Nda.
Uglavnom, šta je s ovom Operom Turbo? Tu i tamo mi se pokaže da mi kakti sugerira da je uključim, ali nisam primjetio neku promjenu u brzini. Kao da prikaže pola stranice i izostavi pola sadržaja.
|
| pet 27 tra, 2012 9:30 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Uglavnom, šta je s ovom Operom Turbo? Tu i tamo mi se pokaže da mi kakti sugerira da je uključim, ali nisam primjetio neku promjenu u brzini. Kao da prikaže pola stranice i izostavi pola sadržaja. Ma to deaktiviraj. To teoretski ubrzava loadanje na sporim vezama tako što se ne downloadaju originalne grafike, već komprimirane. Bezveze, samo isključi.
|
| pet 27 tra, 2012 9:34 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Pa jesam još od starta. Zato pitam jer mi povremeno javlja da sam na slow connectionu.  A nisam. ___________________________________________- Bravo ja. Bravo Opera. Pokušavao sam uvesti reda u svoje bookmarkse. I sve obrisao.  Operina najveća mana. To nespretno organiziranje bookmarksa. Pa Miki, sad kaže Oz, mogao si si si si zapisati negdje sve bookmarkse, ili ih imat u IE ili FF kao pričuvu. Al ne. 
|
| sri 16 svi, 2012 6:37 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Korsitio sam sve moguće i nemoguće internet pregledače i samu ću reći jednu stvar: Chrome je zakon!
| sri 16 svi, 2012 7:00 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Miki je napisao/la: Pokušavao sam uvesti reda u svoje bookmarkse. I sve obrisao.  Operina najveća mana. To nespretno organiziranje bookmarksa. Ne vidim što je tu nespretno :O .... koristio sam ju dugo dugo vremena, al prešao sam na Chrome pred mjesec-dva samo zato jer brže se pokreće i sve, a i jer Opera ponekad zna imat probleme sa nekim stranicama na kojima si očito nije na "ti" sa html i css kodom, pa treba čekati par tjedana da izbace update itd itd ... stranice se u današnje vrijeme ne optimiziraju i ne prave za operu, kao što se recimo gleda da budu savršene i da sve radi na FF i Chromu i to je jedini nedostatak Opere ... Sad na Chromu nedostajali su mi mouse gestures pa sam našao addon za to, radi ok, ali ovaj addon za speeddial je katastrofa i jako šteka nažalost, a priviknuo sam se na to na Operi i baš je super...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 16 svi, 2012 7:31 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Meni ovi mouse gesturesi nisu nešt. Ne kužim u čemu je fora s njima. Ono, prelijeni smo da kliknemo jednu strelicu (0,047s), pa držimo desni klik i vučemo miš (0,7s).
|
| sri 16 svi, 2012 11:30 pm |
|
 |
|
bubica
|
Ja te geste uopće ne koristim. A što se bookmarksa tiče, kad si ih sve naštimaš kako ti paše, najbolje ih je backupirat (bookmarks > manage bookmarks > file > export opera bookmarks) i sve 5.
E, a za ono javljanje da imaš "slow connection", klikni na turbo ikonicu, idi na configure i deselektiraj "notify me about network speed".
|
| čet 17 svi, 2012 12:04 am |
|
 |
|
bubica
|
|
| sri 23 svi, 2012 1:49 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
Jao jadan IE Meni je Chrome nesto riknuo tako da sad koristim Firefox/Explorer 
| sri 23 svi, 2012 10:56 am |
|
 |
|
bubica
|
Piše se po netu da je Opera na prodaju, a najozbiljniji interesent je... Facebook. 
|
| ned 27 svi, 2012 9:05 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Niš, deinstaliraj Operu i vrati se na IE9 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 28 svi, 2012 9:36 pm |
|
 |
|
bubica
|
Wildchild je napisao/la: Niš, deinstaliraj Operu i vrati se na IE9 Možda čak i bih, da mu font rendering nije tako jezivo loš.
|
| pon 28 svi, 2012 10:23 pm |
|
 |
|