|
Sada je: uto 06 lis, 2026 7:27 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Avatari & Potpisi
Minimalizam FTW!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 29 kol, 2010 2:26 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Meni je bezveze cb Pa ne živimo više na početku, a niti u sredini 20. stoljeća
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 kol, 2010 2:08 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
A dobro, svakom svoje, ja uglavnom preferiram crno-bijelo ili slike koje nemaju više od dvije ili tri nijansi nekih boja.  Jednostavnost prije svega! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| ned 29 kol, 2010 2:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: A dobro, svakom svoje, ja uglavnom preferiram crno-bijelo ili slike koje nemaju više od dvije ili tri nijansi nekih boja.  Jednostavnost prije svega! Ak malo baciš pogled na moj sig, vidjet ćeš da nema previše boja Inače, ja također ne volim kad je nešto prekričavo.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 kol, 2010 2:56 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Onda znaš o čemu pričam. 

|
| ned 29 kol, 2010 2:59 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Sovereign X je napisao/la: Meni je bezveze cb Pa ne živimo više na početku, a niti u sredini 20. stoljeća Jelda. Poćetkom i sredinom dvacetog stolječa je sve bilo crnobjelo, vidijo sam to na Filmovima. Sov, šalim se 
|
| ned 29 kol, 2010 4:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: E al kud baš najiritantnije stvorenje u cijelom Treku? To nije Neelix... 
|
| ned 29 kol, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Meni je Neelix ful drag lik, ja bi ga za kuma.  Disi
|
| ned 29 kol, 2010 9:22 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Potpis I novi avatar 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 01 ruj, 2010 3:28 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
a tko je taj lik u prvoj slikici u tvom sigu?
| sri 01 ruj, 2010 7:42 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Songohan ..za ostalo imas google ..a meni su super ove anime slikice  
|
| sri 01 ruj, 2010 3:37 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Odličan potpis captain....
|
| sri 01 ruj, 2010 3:58 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Kamehamehaaaaa!!! ah, ta sijećanja... bobo, baš si me sjetio na taj crtani, hvala...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 01 ruj, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni tako lijepo što dvojica forumaša imaju moj quote u sigu  Jest da baš i nisu oni kvotovi za koje bih se nadao da će završiti u sigu ili u TBO, ali svejedno lajkam 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 01 ruj, 2010 4:16 pm |
|
 |
|
Make it so
|
|
| sri 01 ruj, 2010 4:42 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|