| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Avatari & Potpisi
T'Rapavi je napisao/la: Ja b' reko da je to zeko, al' kakogod.  a daaaa... nisam ni primjetila uši...  edit: nemoj mi ovo stavit u tbo...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 17 ožu, 2010 10:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
LOL Mimin najveći strah: spominjanje u TBO temi Da, zanimljiv je Hrčkin avatar 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 17 ožu, 2010 11:00 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 17 ožu, 2010 11:39 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mimi Sky je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Ja b' reko da je to zeko, al' kakogod.  a daaaa... nisam ni primjetila uši...  edit: nemoj mi ovo stavit u tbo... I sad ti znaj jel ona zapravo hoće da ja to stavim u TBO pa je zato spomenula ili... 

|
| čet 18 ožu, 2010 12:55 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo, ja opet promijenio sig i stavio u njega remake Cardassia Defense Force sigga, i lyricse iz pjesme No Control od Bullet For My Valentina
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 18 ožu, 2010 3:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sad ćeš opet dobiti komentare o klonovima i sardinama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 18 ožu, 2010 4:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Cvicek je napisao/la: Sad ćeš opet dobiti komentare o klonovima i sardinama  yep, as usual
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 18 ožu, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
sovix, bolji ti je bio predhodni sig.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 18 ožu, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ribaaaa, sardinaaaa, gaćaaaa, patikeee! Navalite dok još ima! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 18 ožu, 2010 8:19 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Anubis  uz Baal-a
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 19 ožu, 2010 9:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma ovaj fake zadnji Anubis izgleda kao da se zamrljao ketchupom. radije stavi Anubisovog ascendanog avatara. on je totalno badass.
|
| pet 19 ožu, 2010 10:20 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni bas izgleda luđacki 
|
| sub 20 ožu, 2010 12:04 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
pa, da, ali Anubis nije lud. svasta je, ali lud ne. sve sto je radio bilo je prema nekom planu... istina, motive bismo mogli preispitivati, ali njegova strategija i taktika: odmjereno hladna, savrseno usmjerena prema postizanju ciljeva koje si je zacrtao.
|
| sub 20 ožu, 2010 12:05 am |
|
 |
|
Make it so
|
Da ..ja samo kazem da izgleda luđacki i bisno na ovom avataru u potpisu  ..uostalom imas lipi thread o anubisu na forumu 
|
| sub 20 ožu, 2010 12:16 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: cool avich, ali treba ti novi sig u tom stilu.  Aye, sir! 
|
| sub 20 ožu, 2010 3:43 pm |
|
 |
|