|
Sada je: čet 27 kol, 2026 10:46 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Vicevi
poslala mi frendica na mail:
Ja u stvari nikada nisam shvatio zašto se seksualne potrebe muškaraca i žena toliko razlikuju. I nikada nisam shvatio sve to s Venerom i Marsom. Također, nikada nisam shvatio zašto muškarci razmišljaju glavom, a žene srcem. I na kraju, nikada nisam shvatio zašto gen seksualne želje toliko oslabi kada čuje riječi "Da, uzimam".
Na primjer - jedne večeri prošle nedjelje, moja žena i ja smo bili u krevetu. Strast se počela rasplamsavati... kad li ona: - Ne mogu sada, nisam raspoložena... Htela bih da me samo malo držiš u tvom naručju. Rekoh: - Šta?!? Šta je sad pa to? I onda je rekla riječi kojih se boji svaki muž na planeti: - Ti jednostavno ne razumeš moje emocionalne potrebe koje imam kao žena, da bih ja zadovoljila tvoje fizičke potrebe koje imaš kao muškarac. Na moj zbunjeni pogled je odgovorila: - Zar me ne možeš voleti zbog onoga što jesam, a ne samo zbog onoga što radim s tobom u krevetu? Shvativši da te večeri neće biti ništa, okrenuo sam se i zaspao.
Idućeg dana sam nazvao šefa i rekao da uzimam slobodan dan, kako bih proveo vrijeme s njom. Otišli smo na ručak, a onda sam je odveo u jednu robnu kuću sa ogromnom trgovinom ženske garderobe. Pratio sam je okolo, dok je isprobavala nekoliko vrlo skupih kompleta. Nije se mogla odlučiti koji uzeti, pa sam joj rekao da ćemo ih sve kupiti. Htjela je i cipele, koje bi se slagale s tim kompletima, pa sam joj rekao da uzme po jedan par za svaki komplet. Stigli smo i do dijela s nakitom gde sam joj uzeo par dijamantskih minđusa. Da vam kažem... bila je taaakoooo uzbuđena. Mora da je mislila da sam na korak do bankrota. Pomislio sam da me testira kada je zatražila i znojnike za tenis iako nikada u životu nije uzela reket u ruke. Sigurno sam je bacio u razmišljanje kad sam joj rekao: - Naravno, draga. Bila je blizu seksualnog zadovoljstva od silnog uzbuđenja. Smešeći se, konačno je rekla: - Mislim da bi ovo bilo sve, hajdemo do blagajne. Jedva sam se suzdržavao kad sam joj odgovorio: - Ne mogu sada, nisam raspoložen. Lice joj je poprimilo blijed izgled kada je spustila vilicu i izustila: - Moooolim?!? Onda sam joj rekao: - Samo sam hteo da držiš ove stvari u naručju neko vreme... Ti jednostavno ne razumeš moje financijske probleme koje imam kao muškarac, da bih ja zadovoljio tvoju želju za kupovinom koju imaš kao žena. I baš kad je imala taj pogled (kao) da me želi ubiti, dodao sam: - Zar me ne možeš voleti zbog onoga što jesam, a ne samo zbog stvari koje ti kupujem?
Očigledno, ni večeras neće biti ništa...
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 31 kol, 2007 4:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 01 ruj, 2007 12:26 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Da nastavin...di si sta .!?.. .evo ovak..." kad unutra @Bobo tranzira june ...." ..onako zbunjen @T'grel ga pita pa zar ti nisi vegetarijanac..i....  ..... @bobo mu upadne u rijec i kaze ..to ti je samo finta za one na ST forumu ..znas mene .."nema tice do prasice".... nego ti stos ti tu..zar ti nisa pa s "Vulkana"..jebote ...? @T'grel to ti je samo finta da misle oni ST foruma da san logican i iskren... Nato sus se obojica dobro nasmijali....i dogovorili ..rostijadu za vikend..! Pozdrav Hitna sluzba !

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 01 ruj, 2007 1:39 pm |
|
 |
|
Captain
|
_________________ I had a life once, but I lost URL.
|
| sub 01 ruj, 2007 5:10 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Prvi zakon sociogenetike: Celibat nije nasljedan.
Murphyjev zakon
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 03 ruj, 2007 2:30 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Q: What is the physicist's definition of a vector space? A: A set V such that for any x in V, x has a little arrow drawn over it. P: Koja je fizicareva definicija vektorskog prostora? O: Skup V takav da za svaki x iz V, x ima malu strelicu nacrtanu iznad njega. ah... fizicari 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 04 ruj, 2007 11:20 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
malo matematickih... pa tko skuzi skuzi  e^x and a constant were walking down the street. Suddenly, the constant notices a differential operator walking along the other side of the street. "Oh, no!" exclaims the constant. "I've got to run away! You've got to hide me! There's a differential operator... he could reduce me to nothing!" "Hmmmph," came the haughty reply. "I'm e^x. He can't do anything to me." So e^x walked across the street and introduced himself. "Hi. How are you doing? I am e^x," he bragged. "Pleased to meet you," replied the differential operator. "I'm d/dy." Theorem: Consider the set of all sets that have never been considered. Hey! They're all gone! Oh, well, never mind... Philosophy is a game with objectives and no rules. Mathematics is a game with rules and no objectives. A mathematician, standing puzzled at the photocopier and complaining to the secretary: "I set it to 'Single Sided Copy,' and now it comes out as a Möbius Strip!" There really are only two types of people in the world, those that don't do math, and those that take care of them. 

|
| sri 05 ruj, 2007 12:22 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
grafiti 1. dio pitanja.... da li homerova ulica slijepa? je li i penis falusni simbol? zasto onaj koji hrce uvijek prvi zaspi? lezim ja tako u krevetu, gledam zvijezde i razmisljam, "gdje mi je, dovraga, krov???" Gavrilo Princip? Je li to onaj koji je ubio posljednjeg kineskog cara Johna F. Kenedija? religija... Ukazala mi se gospa. Bas i nije neki komad. Boze, daj mi strpljenja, ali brzo! Na crkvi: Ako ste umorni od grijeha. Ispod: Ako niste, nazovite 275232 Boze, daj mi priliku da dokazem da me dobitak na lutriji nece pokvariti. kompjuteri... If a dog bites you 1,048,576 times, is that a megabite? It said: "Insert disk #3, but only two will fit. U odnosu na SDRAM, EDO je pi*kin DIMM Nitko nije htio kupiti moj hard disk od 20 MB. Eto kako sam postao bacač diska. Windowsi spori? Pomogni mi da maknem ovaj kostur pa ćeš vidjeti... 

|
| čet 06 ruj, 2007 12:42 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 06 ruj, 2007 10:09 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
evo jednog iz stvarnog zivota... posto sam ja aktivan u dosta stvari cesto me pozivaju na rucak u vijećnicu kod gradonacelnika... i tako ti ja pricam sa jednim visoko pozicioniranim politicarom kad ce ti on meni: Mene nesto bunda... Nikako ne znam kako je ponaski: Irak ili Iran...
Ja stao onako gledam...Ja misilo zeza se... kad on blijedo gleda i ceka odgovor... Ja ono: Irak se kod nas kazem i odem od budale... Stvarno nesposobnosti.... Kad sam to isprico gradonacelniku on se kocio od smijeha....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 06 ruj, 2007 10:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|

|
| pet 07 ruj, 2007 1:16 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
GRAĐEVINSKI HOROSKOP
Lopata (22. 12. - 19. 1.) Rođeni u ovom znaku najčeąće najebu. Dovedu ih na pripremu gradiliąta i do vrata su u blatu. Inače se odlikuju analitičkim duhom i romantičnom prirodom, ali to im niąta ne koristi ako ih dopadne lopata. Dobro se slaľu s rođenima u znaku Krampa.
Mijeąalica (20. 1. - 18. 2.) Likovi iz ovog znaka su staloľene i mirne osobe. Uglavnom su BMK, sve dok mijeąalica radi. Malo popizde ako se pokvari, ali onda skupe one rođene u znaku Lopate da oni to ručno odrade. Izrazito su vesele naravi i vole djecu. Muąkarci ľensku djecu od oko 250 mjeseci, ľene svoju.
Dizalica (19. 2. - 20. 3.) Rođeni u znaku dizalice su, logično, vitki, visoki i čvrsti. Malo nestabilni kao osobe, pa im se često dogodi da im zaliju stopala u beton. Da se ne prevrnu. Dobro se slaľu sa Mijeąalicama. Dizalice su ljudi koji su tihi, oprezni i skloni magiji, misticizmu te vlaąićkom siru i janjetini s raľnja.
Kontejner (21. 3. - 19. 4.) Njihov zaątitnik je Crveni orao. Ne zna se zaąto, oni tako tvrde. Navodno to je zbog guľve u baraci (kontejneru). Dobro se slaľu s Lopatama, naravno ukoliko ovi ne pizde previąe. Odlikuje ih velika umna snaga, emotivna energija i smrdljive noge.
Kramp (20. 4. - 20. 5.) Izrazito produhovljene osobe kojima su obiteljski odnosi i vrednote na prvom mjestu. To je osobito vidljivo u njihovim psovkama gdje redovito spominju Boga, Crkvu, mater, oca, sestru, itd. Najintenzivnija religiozna iskustva ove vrste doľivljavaju onda kad im neąto ne polazi za rukom. Treba joą dodati da im je totem iz biljnog svijeta kupus.
Armirani beton (21. 5. - 20. 6.) Armirani beton je znak u kojem su rođeni glavne face na gradiliątu. Tvrdi i glupi, čvrsti i zajebani, strah su i trepet za Dizalice i Mijeąalice. Izbjegavati. Nemaju totema iz biljnog svijeta. Bradu i brkove rijetko briju. Neskloni iskustvima s područja higijene.
Pikhamer (21. 6. - 22. 7.) Rođeni u ovom znaku su izrazito osjećajne osobe. Skloni depresivnim raspoloľenjima kad im ponestane piva. Emotivno vezani za majčinsku figuru u liku deľurne konobarice. Ne podnose Lopate i Betone. Boja Pikhamera je ruľičasta, a totem iz biljnog svijeta je kakaovac.
Mesna konzerva (23. 7.- 22. 8.) Osobe iz ovog znaka često pate od poviąenog kolesterola. Dobro se slaľu s Kontejnerima. Oątroumni su i hrabre vođe. Ljudi iz drugih znakova ih vole, ali im često iza leđa jebu mater, naročito Betoni. Tajnovitost je izrazita osobina Mesnih Konzervi. Njihova boja je smeđa do crna. Totem iz biljnog svijeta je grah.
©ljem (23. 8. - 22. 9.) Rođeni u ovom znaku su izrazito intelektualne osobe. Sve postiľu glavom. Glavom najčeąće ątemaju, a ponekad i misle, iako je nisu skloni koristiti u tu svrhu. Oboľavaju ih Dizalice i Betoni. Često se bave poezijom i romantični su. Hrabre i istrajne osobe, snaľne u svakom pogledu s istančanim smislom za pravdu i obitelj. Zalaľu se za druge i legalizaciju prostitucije. Boja im je, naravno, bijela.
Mujo (23. 9. - 23. 10.) Rođeni u znaku Muje, face su na gradiliątu. Najbolje se slaľu s Lopatama i Krampovima, a najteľe s Betonom. Prilično su socijalizirani i prijateljski nastrojeni, pa su rijetko kad sami. Skloni kulturnom angaľmanu u birtijama i alpinističkom penjanju na lokalne opajdare i radodajke. Mujina boja je ljubičasta, a totem iz biljnog svijeta je burek.
Cigla (24. 10. - 21. 11.) Cigla ima izrazito dobru sposobnost prosuđivanja i intuiciju, pa su stručnjaci za ljudsku duąu. Lako naslute kad se sprema neka pizdarija pa se mudro povlače u pozadinu odakle podjebaju u cilju mirnog rjeąenja konflikta. Najbolje se slaľu s Betonima i Mijeąalicama, a ne podnose Krampove, Lopate, Mesne Konzerve i pisanu riječ. Totem iz svijeta biljaka je brąljan, a boja je boja cigle, samo zelena.
Severina (22. 11. - 21. 12.) Severina se najbolje slaľe s Kontejnerom i Mujom. Rođeni u ovom znaku skloni su analnom sexu, ali im se isto tako trebaju nadodati duąevne karakteristike kao ąto su intuicija i velika sposobnost predviđanja. Osjećaju jaku averziju prema kameri i inače bilo kakvom obliku snimanja. Mane su im dlakavost. Boja Severine je crna, a totem biljka je trava. Melena, naravno.
| pet 07 ruj, 2007 3:57 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
- Koja je razlika između Red Bulla i travarice?
- Red bull daje ti krila, a travarica pogon na sva četiri...
- Sto roditelji Eskimi prvo uce svoje novorođenče???
- Da ne jede žuti snijeg!!!
- Zašto kirurg stavlja rukavice prije operacije?
- Da ne ostavi otiske prstiju.
- "Mala je li ti tata terorist?" - "Zasto?" - "Ispala si prava bomba!"
- Šta se dobije kad se križaju BERNANDINAC i PIT-BULL ?
- Dobije se pas koji vas prvo ugrize, a onda ode po pomoć.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| ned 09 ruj, 2007 6:30 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ljudi na netu daju prijedloge za novi NASAin slogan. evo par boljih: All your space are belong to U.S. NASA: Billions Of Dollars Spent and Still No Death Star NASA: Our Janitor Is Smarter Than The President NASA: Tonight, We Dine, IN SPACE NASA: In 100 years, you'll wish you'd given us more funding. NASA: The budget is the limit. NASA: Because space won't explore itself. Getting Americans high since 1958 Our German Scientists are Better Then Their German Scientists Because in space no one can hear Britney sing i jedan za kraj: NASA: Star Trek on a Budget za one koji zele znati vise
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 14 ruj, 2007 5:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Što rade Dalmoši po zimi? Idu u Big Brother!
Zašto je najviše Dalmoša u Big Brotheru? Jedino oni mogu izdržati 106 dana da ništa ne rade.
| uto 18 ruj, 2007 12:07 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|