Re: Umišljeni moderni muškarci
modesty blaise je napisao/la:
ehem...ovisi od osobe do osobe. veći problem od umišljenosti je što se bojite pokazati osjećaje, priznati kad ste u krivu ili da vam se neka osoba sviđa. kad se sve to uzme u obzir umišljenost je najmanji problem

khmkhm.... molim... nije istina da se bojimo pokazati osjećaje... pokazujemo mi osjećaje... ljutnju, bjes, borbenost... hehehe... ali i one nježnije... sažaljenje, ljubav, prijateljstvo, sreću, pa hajde i suze... u posebnim trenutcima... od muškarca se očekuje da bude snažan... zato toliko napora da se ne plače... ali ja sam stotinu puna plako... većinom zbog smijeha... ali i ima trenutaka koji su me pogodili... kao smrt voljene osobe... ili hrvatska koja je izgubila od turske....

i tako...
dalje nesposobnost da se prizna da sam u krivu... to ćete puno češće naći kod žena nego kod muškaraca... no to obilježje... tvrdoglavost javlja se i kod jednih i kod drugih...
a što se tiče priznavanja da nam se netko sviđa... pa razmilsi o ovom... možda su cure umišljene pa nije ti uvijek svejedno prić nekoj....