Sada je: ned 23 kol, 2026 11:35 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 303 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća
 Šabaonica 
Autor/ica Poruka
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Post Re: Pravopis (i gramatika) na forumu
_Oz je napisao/la:
[ http://img31.imageshack.us/img31/1083/image2yc.png ]

Bobo buraz, vrijeme je za tečaj engleskog... I hrvatskog. :zubo:

Ma nema on pojma ni o gramatici i pravopisu hrvatskog, a kamoli engleskog. Eto to je dokaz kakvi nam ljudi moderiraju forum, a ne znaju ni sebe izmoderirat i ispravit kak treba. Žalosno je to. Ali dobro... valjda čelnici foruma ne vide ovakve neuspjehe pa i dalje dozvoljavaju takvim ljudima da budu ispravljači na forumu. Odakle im pravo da druge ispravljaju, a ne znaju ni sebe ispravit. A zašto? Zato jer nisu upućeni u osnove hrvatskog jezika i pismenosti.

pon 18 lis, 2010 12:52 pm
Profil Web stranica
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Post Re: T'Grelove rasprave
T'Grel je napisao/la:
Odakle im pravo da druge ispravljaju, a ne znaju ni sebe ispravit. A zašto? Zato jer nisu upućeni u osnove hrvatskog jezika i pismenosti.

Mislim da si pobrkao pojmove "moderator" i "lektor". :zubo:

PS - nisi li bio upozoren da ne komentiraš rad osoblja izvan ove teme, pod prijetnjom sankcija? :scratch:

pon 18 lis, 2010 1:05 pm
Profil Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

_Oz je napisao/la:

Pa zar moderator ne bi trebao biti ujedno i lektor? Kako netko može nešto moderirati ako ne zna i lektorski posao.

_Oz je napisao/la:
PS - nisi li bio upozoren da ne komentiraš rad osoblja izvan ove teme, pod prijetnjom sankcija? :scratch:

Sankcije? :lolsmjeh: Kakve crne sankcije. Ja pišem na temama gdje smatra da je svrsishodno. Zašto bi ja imao svoju temu u kojoj komentiram rad osoblja foruma, a drugi imaju drugu temu?!?

pon 18 lis, 2010 1:33 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
T'Grel je napisao/la:
Ma nema on pojma ni o gramatici i pravopisu hrvatskog, a kamoli engleskog. Eto to je dokaz kakvi nam ljudi moderiraju forum, a ne znaju ni sebe izmoderirat i ispravit kak treba. Žalosno je to. Ali dobro... valjda čelnici foruma ne vide ovakve neuspjehe pa i dalje dozvoljavaju takvim ljudima da budu ispravljači na forumu. Odakle im pravo da druge ispravljaju, a ne znaju ni sebe ispravit. A zašto? Zato jer nisu upućeni u osnove hrvatskog jezika i pismenosti.

...a sad se javio najveći trol foruma koji je jedva čekao jedno pogrešno slovo...a zapravo samo pretače iz šupljeg u prazno na forumu...kao da bi njegova opaska trebala išta znaćit...
...osim samozadovoljstva jer je napisao kritiku...

...ti napraviš svaki put sramotu sebi kad kažeš da Ent nije trek...
...kakve mi to ljude imamo na forumu... i zakaj do sad nisi dobili špičak forever... žalosno je to... da...

... valjda čelnici foruma ne vide ovakve neuspjehe pa i dalje dozvoljavaju takvim ljudima da i dalje trolaju po forumu... ne kazajući ništa konkretno bez ikakvih argumenata i dokaza, nek je njihovo trolanje samo sebi svrsihodno...

Odakle im pravo da druge ispravljaju, a ne znaju ni sebe ispravit. A zašto? Zato jer nemaju pojima o TREKU, ne sudjeluju u nikakvim raspravama... ali bitno da misle da su popili svu pamet treka i da je njihovo mišljenje baš ono pravo... a zapravo služe na forumu ko dežurni klauni pišući svoje trolske postove... te nasmijavaju ostale forumaše svojim uvrnutim stvaovima...

T'Grel jednom kad IŠTA napraviš na ovom forumu MOŽDA te netko shvati ozbiljno... u protivnom tvoje postanje je i dalje veliko trolanje...

pon 18 lis, 2010 1:47 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Mr.bobo je napisao/la:
...a sad se javio najveći trol foruma koji je jedva čekao jedno pogrešno slovo...

Nisi ti napisao samo jedno pogrešno slovo nego više njih. Po cijele rečenice su ti krive. Ne razumiješ pravopis, brkaš -č i -ć, -ije i -je... tako da to nije izdvojena greška. I kad te netko prozove za pogrešku onda kažeš da si kao bio umoran i sl. i odmah se vrijeđaš.
Mr.bobo je napisao/la:
...ti napraviš svaki put sramotu sebi kad kažeš da Ent nije trek...

Nije to nikakva sramota. Zašto bi mene moralo bit sram jer pišem da Ent nije Trek... kakva gluposti. Zar da se ja i slični meni, kao npr. TerNek koji ne priznajemo da je Ent Trek, da se sramimo?? Pa ne pada nam napamet.

Mr.bobo je napisao/la:
T'Grel jednom kad IŠTA napraviš na ovom forumu MOŽDA te netko shvati ozbiljno... u protivnom tvoje postanje je i dalje veliko trolanje...

Bobo, ti si zadnji koji će mi na forumu govorit šta da pišem. Otkud si ti to neki autoritet o tome šta će se i kako pisat na forumu. To mene zaboli ako ti mene ne shvaćaš ozbiljno. Ima ljudi koji znaju šta ja želim reći. A tebi se ne moram opravdavat. Jer ko si ti?? Jedan Entovac koji misli da je pametan i da sve zna. Moš si mislit... Eh, da vas je više... di bi vam bio kraj. Akademici... :roll: :roll: :roll:

pon 18 lis, 2010 1:54 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

T'Grel je napisao/la:
Bobo, ti si zadnji koji će mi na forumu govorit šta da pišem. Otkud si ti to neki autoritet o tome šta će se i kako pisat na forumu. Jer ko si ti??

...ne, ja sam prvi koji ti mogu govoriti in your face sve što zaslužiš...
...na ovom forumu ni to nisi zaslužio...
...jer tvoje trolanje nije vrijedno ni pišljiva boba...

...autoritet je nešto što ti nemaš... imaš samo genijalan smisao za trolanje...

...tko sam ja... ?? LOL... a koji ti VAŽNI faktor igraš na forumu ??
...niš ti se neda raditi... da bi doprinio na neki način... već suprostno, cijelo vrijeme radiš probleme, spamaš , offtopicariš, trolaš... i misliš da se treba cijeli forum vrtit oko tebe a zapravo si nitko i ništa... jedan podrumaš koji se želi istaknuti šabanizmima... :joj: :joj: :joj:

pon 18 lis, 2010 2:01 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Ma ti ni ne znaš šta pričaš. Nemaš pojma o ničemu, a meni prodaješ neke fore. Kao ti si ozbiljan, ti si ovo, ti si ono... a zapravo si neozbiljan i svakome pametuješ. Ako te drugi i slušaju ja neću. Nemam zašto.

pon 18 lis, 2010 2:06 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

T'Grel je napisao/la:
Ma ti ni ne znaš šta pričaš. Nemaš pojma o ničemu, a meni prodaješ neke fore. Kao ti si ozbiljan, ti si ovo, ti si ono... a zapravo si neozbiljan i svakome pametuješ. Ako te drugi i slušaju ja neću. Nemam zašto.

...kako T'Grel posta:

Ma trol trol šta trol. Nemaš trol trol o trol, a trol trol trol fore.
Trol ti trol trol, trol si trol , trol trol ono, a trol trol trol trol i trol trol trol. Ako trol trol trol trol ja trol trol. Trol zašto.

pon 18 lis, 2010 2:44 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Evo i tko sad spama i trola... :roll: :roll:

pon 18 lis, 2010 4:51 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

T'Grel je napisao/la:
Evo i tko sad spama i trola... :roll: :roll:

...preveo sam što si ti napisao...
...tako da i ostali razumiju... ;)

pon 18 lis, 2010 5:01 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
T'Grel je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
Pa zar moderator ne bi trebao biti ujedno i lektor? Kako netko može nešto moderirati ako ne zna i lektorski posao.
Ma šta samo lektor! Trebali bi dodati još hrpu drugih kvalifikacija kao što je znanje o programiranju, položen menadžerski smjer, komunikativnost, kao dodatak bi trebali ići i blic testovi koliko dobro se poznaje Trek tematika a i predhodni rad u vrtiću ili nekim drugim odgojno-obrazovnim institucijama bi isto trebao biti bonus! :zubo:

T'Grel je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
Sankcije? :lolsmjeh: Kakve crne sankcije. Ja pišem na temama gdje smatra da je svrsishodno. Zašto bi ja imao svoju temu u kojoj komentiram rad osoblja foruma, a drugi imaju drugu temu?!?
Je, tema o Janeway je najbolja tema za isnošenje kritika na račun moderatora i ti ćeš biti taj koji će odlučivati koja tema je ili nije primjerena za sraćkanje i trolanje :roll:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 19 lis, 2010 3:51 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Cvicek je napisao/la:
Je, tema o Janeway je najbolja tema za isnošenje kritika na račun moderatora i ti ćeš biti taj koji će odlučivati koja tema je ili nije primjerena za sraćkanje i trolanje :roll:

A Bobo na toj istoj temi može meni pametovat, jel? Nije ništa vezanog za tu temu rekao u tom postu... nego meni ukazivao na neke bezvezne stvari. I onda obriše moj post, a svoj ostavi koji je off. Pa di je tu logika?!

uto 19 lis, 2010 6:16 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Mali Isus plače svaki put kad se T'Grel žali na vodstvo foruma. :plakanje:

uto 19 lis, 2010 6:22 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Žalit ću se opet ako treba i dalje jer ima nekad takvih nelogičnosti kod moderiranja foruma da boli glava, a predsjedništvo šuti.

uto 19 lis, 2010 6:26 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
slika

uto 19 lis, 2010 6:36 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 303 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: