|
Sada je: sri 26 kol, 2026 1:21 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Vicevi
kako srbi dekliniraju rijec lijep lep, lepsi, lep u pi*ku materinu
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 srp, 2007 1:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Koje su četiri najtanje knjige: 1. Slovenski prostorni plan 2. Bosanske mudrosti 3. Srpski ratni uspjesi 4. Crnogorski "Uradi sam"
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 22 srp, 2007 10:35 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ima i "5"....! 5. T'grelovi tocni odgovori s FFa Pozdrav Vrag nikad ne spava

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 23 srp, 2007 1:10 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Hihihi  . Sad kad se joina deset novih ljudi i dobijes jos deset glasova za ban  . pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| pon 23 srp, 2007 1:14 am |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
sve je to zivot... i ban... i mod i admin...! No bar kazen sto mislin pa sto ima bit nek bude ... mislin da nije los dodatak vicu ....!?..sad..hmm..kak kome.. Pozdrav LasVegaska 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 23 srp, 2007 1:33 am |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
buco je napisao/la: Ima i "5"....! 5. T'grelovi tocni odgovori s FFa Pozdrav Vrag nikad ne spava uu...nisko... Gdje bosanac cuva novce? ispod knjige
| pon 23 srp, 2007 10:39 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 23 srp, 2007 11:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pozor!
Ovo je topic za pisanje viceva, a ne za oftopicarenje, prepucavanje i rasprave tko se kome treba ispricati. Od sada brisem svaki post u kojem nema vica... komentiranje viceva cu tolerirati samo ako se ispod napise i neki novi vic.
....
Zove lik frenda iz srednje skole: Ehej, gdje si stari, u srijedu slavimo 20.godisnjicu mature, u starom restoranu! A frend mu odgovori: Ma sto bas sad usred ispitnih rokova???
Navodno je vic nastao po istinitom dogadjaju.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 23 srp, 2007 2:22 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Najbrži način komunikacije
What are the three fastest ways of communication? Three fastest means of communication in the world are:
1. Tele-phone 2. Tele-vision 3. Tell-a-woman.
You still want faster? 4. Tell her not to tell anyone.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 26 srp, 2007 10:37 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
cvicek je napisao/la: Pozor!
Ovo je topic za pisanje viceva, a ne za oftopicarenje, prepucavanje i rasprave tko se kome treba ispricati. Od sada brisem svaki post u kojem nema vica... komentiranje viceva cu tolerirati samo ako se ispod napise i neki novi vic.
....
Zove lik frenda iz srednje skole: Ehej, gdje si stari, u srijedu slavimo 20.godisnjicu mature, u starom restoranu! A frend mu odgovori: Ma sto bas sad usred ispitnih rokova???
Navodno je vic nastao po istinitom dogadjaju. da se buco isprica-mislim da je to najbolji vic dosad.
Dosao Mujo u posjetu Hasi i njegovom ogromnom novom stanu. I pokazuje mu Haso kuhinju, dnevni, salon, blagovaonicu, tri sobe, wc, kupaonu gostinjske sobe, radnu sobu... i u tom obilazenju se prituzi Muji a on zaboravio di je wc. Sad sramota pitat di li no je wc pa on obavi svoj posao u jednu loncanicu od cvijeca i zaprpa zemljom. Kako mu bilo neugodno kaze da je Fata bolesna i da mora ici. Nakon mjesec dana zove ga Haso i govori: Priznaj bolan Mujo di si se posro, tri put smo se dosad selili.
|
| pet 27 srp, 2007 11:32 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nije bas vic... ali smjesno je (IMHO) geek tetovaza 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 02 kol, 2007 1:58 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Kako se sklapa posao?Otac:"Zhelim da ozhenish djevojku po mom izboru." Sin:"Ne, sam chu odabrati zhenu svog zhivota!" Otac:"Ali ta djevojka je kcherka Bill Gatesa." Sin:"Opa, u tom sluchaju... OK."- Nakon toga, otac odlazi do Bill Gatesa. Otac:"Imam idealnog muzha za Vashu kcherku." Bill Gates:"Ali moja kcherka je previshe mlada za udaju!" Otac:"Ali taj mladi mushkarac je podpredsjednik Svjetske banke!" Bill Gates:"Opa, u tom sluchaju... OK."- Na kraju, otac odlazi u posjetu predsjedniku Svjetske banke. Otac:"Imam jednog mladog mushkarca kojega bih preporuchio za podpredsjednika." Predsjednik:"Ali vech imam vishe podpredsjednika nego shto chu ih ikada trebati!" Otac:"Ali taj mladi mushkarac je ozhenjen kcherkom Bill Gatesa." Predsjednik:"Opa, u tom sluchaju... OK."TAKO SE SKLAPA POSAO! 
| pon 13 kol, 2007 1:18 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Idu dvije pipe ulicom jedna kapa (Kappa) druga najk (Nike)
| pon 13 kol, 2007 3:51 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ovaj vic prica moja sestricna(4god) : idu dvije cackaice ujicom i vide lizalo. jedna ce drugoj: vidi onog glavonje...
|
| pon 13 kol, 2007 3:54 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
idu dva digitrona ulicom i vide kompjuter. Kaze jedan drugom, vidi streber.
Ide proljev ulicom i naidze na dva govna. E decki kuda idete? U disko A jel mogu ja s vama ne, to je samo za čvrste momke
| pon 13 kol, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|