| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Koji browser imate?
Behold! Firefox of the future! Window:  Maximized:  Ako sam dobro shvatio, jedna od onih beta verzija koje su trenutno u điru ("Nightly", "Aurora") bi u nekom od narednih updateova trebala dobit ovakav redizajn. Lajkam.
|
| uto 02 kol, 2011 12:55 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Behold! Firefox of the future! Window:  Maximized:  Ako sam dobro shvatio, jedna od onih beta verzija koje su trenutno u điru ("Nightly", "Aurora") bi u nekom od narednih updateova trebala dobit ovakav redizajn. Lajkam. Paaa... sve više je nalik... ok... danas iz nekog posebnog razloga ne mogu reć ništa negativno... dakle, jep... super je... pogotovo slika... nađem tu sliku i stavim je za desktop image...
| uto 02 kol, 2011 12:54 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: Paaa... sve više je nalik... Na Chrome? Zašto ne? Chrome ima IMO perfektno sučelje.
|
| uto 02 kol, 2011 1:53 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Spet je napisao/la: Paaa... sve više je nalik... Na Chrome? Zašto ne? Chrome ima IMO perfektno sučelje. Ne znam možeš li to povjerovat, al nikad nisam vidjela Chrome sučelje... Meni je sve to dosta slično po izgledu. Na kraju mi je ipak najbitnije da je sve to funkcionalno. Sve te lijepe ikonice mi se sviđaju, al nekako mi se čini da su smišljene za ljude koji nisu pismeni... pa se više ne koriste riječi nego što manje slikice i što manja slova... što mi opet dodatno uništava vid... nda... sve je to lijepo... 
| sri 03 kol, 2011 9:48 am |
|
 |
|
bubica
|
Firefox 6 službeno izlazi u utorak, ali već je dostupan za download. Ne kužim tu foru sa brojevima. Ovim tempom će do 2013 izać još 16 verzija. Po onome što sam vidio, razlike između četvorke i petice su ionako bile "under the hood" (sučelje nepromijenjeno), pa zašto se to onda naprosto nije tretiralo kao revizija četvorke (znači 4.x itd.)?
|
| ned 14 kol, 2011 10:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
_Oz je napisao/la: Firefox 6 službeno izlazi u utorak, ali već je dostupan za download. Ne kužim tu foru sa brojevima. Ovim tempom će do 2013 izać još 16 verzija. Po onome što sam vidio, razlike između četvorke i petice su ionako bile "under the hood" (sučelje nepromijenjeno), pa zašto se to onda naprosto nije tretiralo kao revizija četvorke (znači 4.x itd.)? hehe a i ja se pitam.. ma jesu ti u Mozilli ispred vremena..  ja još koristim verziju 3.6 ....neću da me asimiliraju 
|
| ned 14 kol, 2011 11:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Firefox 6 službeno izlazi u utorak, ali već je dostupan za download. Ne kužim tu foru sa brojevima. Ovim tempom će do 2013 izać još 16 verzija. Po onome što sam vidio, razlike između četvorke i petice su ionako bile "under the hood" (sučelje nepromijenjeno), pa zašto se to onda naprosto nije tretiralo kao revizija četvorke (znači 4.x itd.)? Ah čuj, valjda isto kak je s brodovima tak je i s ovim. Nekad bolje napravit novu klasu nego refit refita od refita
No da, slažem se da prebrzo izbacuju nove verzije. Četvorku su mogli komotno ostavit još neko dulje vrijeme sa updateovima ko što je i za trojku bilo.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 14 kol, 2011 11:25 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Baš bezveze, ko da žele dohvatiti Chrome koji je sada na broju 13 i 14 u beta verziji. A nikakve vidljive razlike nema. I kud već novi FFX, tek je pred dva mjeseca izašla petica. Edit - apdejto na šesticu i šta mi kaže? Da verzija nije kompatibilna sa Javom. E pa fakof.  Smajlići i dalje trzaju na 100% procesora.
|
| uto 16 kol, 2011 8:01 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Edit - apdejto na šesticu i šta mi kaže? Da verzija nije kompatibilna sa Javom. E pa fakof.  Smajlići i dalje trzaju na 100% procesora. Ne znam zašto forsiraš. 3.6.19 je maajka, a ako ti je baš takav bed koristit "stari" softver, nova Opera je čisto okej.
|
| uto 16 kol, 2011 9:50 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne forsiram niš. Čist me zanima kud to sve ide. A još od FFX4 vidim da ide pred rudo bez skakanja. Kuiš, na četvorki se dosta ljudi žalilo na svašta, a 4 mjeseca i dvije verzije kasnije ti kvarovi su se ili pogoršali ili su ostali isti, i još pritom jedan od osnovnih pluginova ne može funkcionirati. Zbilja ne kužim šta im je.
Chrome i dalje broj 1 meni.
Opera, meh. Nekak...naaah...
|
| sri 17 kol, 2011 12:08 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ja općenito ne kužim koja je to fama oko tih browsera...ako oduzmeš one koji su očito beskorisni tipa IE, ovi svi ostali su sasvim u redu za prosječnog korisnika. Sve je stvar navike pa tako i svaka nova verzija FF-a ili nečeg drugog.
|
| sri 17 kol, 2011 12:26 am |
|
 |
|
bubica
|
](./images/smilies/eusa_wall.gif) EDIT: E, i jedna trash poslastica: http://www.beautyoftheweb.com/kuiš, "bauty of the web" 
|
| sri 17 kol, 2011 11:22 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Jedno pitanjce:
Kod vraga je vas toliko briga zove li se aktualni update 4.blabla.blabal.balb ili 6.bla ili kako već?
Ono, nije da 90% vremena online provodite provjeravajući kako se službeno zove verzija browsera koju trenutno koristite.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 17 kol, 2011 11:34 am |
|
 |
|
bubica
|
Ant je napisao/la: Jedno pitanjce:
Kod vraga je vas toliko briga zove li se aktualni update 4.blabla.blabal.balb ili 6.bla ili kako već? Dude, ti si BGS fan, vi od svih ljudi bi trebali znati cijeniti besmislice 
|
| sri 17 kol, 2011 1:55 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
shirajzl je napisao/la: Ja općenito ne kužim koja je to fama oko tih browsera...ako oduzmeš one koji su očito beskorisni tipa IE, ovi svi ostali su sasvim u redu za prosječnog korisnika. Sve je stvar navike pa tako i svaka nova verzija FF-a ili nečeg drugog. Pa da. Al ja sam geek ili nerd po tom pitanju, tak da mi neke stvari upadaju u oko. Meni bi najradije pasala nekakva integracija FF i GC jer i jedan i drugi su podjednako brzi, ali i imaju podjednake mane.
|
| čet 18 kol, 2011 7:47 pm |
|
 |
|