| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Umišljeni moderni muškarci
...nije mi to bila ni namjera... ...ja sam samo ponudio izbor... ...a ispade drama...
| sri 16 sij, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Ponovi izbor, ali malo spretnije...da i žemske dođu do riječi...
| sri 16 sij, 2008 3:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a neće ići... ...još jedanput da to sve proživljavam! ...dovoljno je stresno bilo i prvi put... :)
| sri 16 sij, 2008 4:09 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
vidim ja da mi uopće nismo potrebne na ovoj temi 
_________________ njanjanja
|
| sri 16 sij, 2008 7:53 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Lil'Mee je napisao/la: vidim ja da mi uopće nismo potrebne na ovoj temi  Totalno su si ju prisvojili, kaj ne? 
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 16 sij, 2008 8:23 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Ezri je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: vidim ja da mi uopće nismo potrebne na ovoj temi  Totalno su si ju prisvojili, kaj ne?  Off course. Gdje vi žene uopće zamišljate svoje mjesto na ovom topicu uz našu umišljenost koja se vidi u zraku? 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 17 sij, 2008 1:14 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
je l shvaćate da je ova tema dosegla 12 stranica? 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| čet 17 sij, 2008 1:26 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: je l shvaćate da je ova tema dosegla 12 stranica?  mora da smo jako umisljeni  ali kako ono ide... nismo mi umisljeni... mi smo savrseni 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 17 sij, 2008 2:20 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Sto je ovaj topic jos ziv?
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| čet 17 sij, 2008 3:01 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Gul Remal je napisao/la: Sto je ovaj topic jos ziv? a sta bi ga ti ubio? ovo cak nije ni pravi topic nego chakyjev split jednog mog offtopica... eh inace imam jos stvari tu za napisat al trenutno nemam snage...
| čet 17 sij, 2008 3:34 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ovo cak nije ni pravi topic nego chakyjev split jednog mog offtopica...  Ja sam ga splitao. Nisam ni sanjao kakva će trakavica od toga ispasti.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 17 sij, 2008 3:36 am |
|
 |
|
luda baba
|
TerNek je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: ovo cak nije ni pravi topic nego chakyjev split jednog mog offtopica...  Ja sam ga splitao. Nisam ni sanjao kakva će trakavica od toga ispasti. ah sorry, navikla sam da chaky splita jel ti sad zao sta nisi samo izbrisa off? ma sta trakavica? to je konstruktivna rasprava! (zapravo vise njih) raspravljanje s picardom neki dan je bas imalo osvjezavajuc ucinak (na mene) 
| čet 17 sij, 2008 3:39 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ah sorry, navikla sam da chaky splita jel ti sad zao sta nisi samo izbrisa off? ma sta trakavica? to je konstruktivna rasprava! (zapravo vise njih) raspravljanje s picardom neki dan je bas imalo osvjezavajuc ucinak (na mene)  Kad je Chaky splitao (distant past), većinom je u naslov novog topica napisao "split by Chaky", da se zna da je to bio on (je li to bilo umišljeno samoisticanje?  ). Drago mi je vidjeti da se splitanje 3 posta razvilo u dugu raspravu o tako značajnoj stvari. To je znak da sam dobro obavio posao i zato sam sad malo više umišljen. *usmjerava nos prema nebesima* 
|
| čet 17 sij, 2008 3:49 am |
|
 |
|
luda baba
|
ti ocito imas ljudske gene?! 
| čet 17 sij, 2008 3:55 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: ti ocito imas ljudske gene?!  I'm not a member of some petty race, i'm Cardassian. 
|
| čet 17 sij, 2008 4:08 am |
|
 |
|