| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Natječaj: Redhair traži muža!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 23 kol, 2009 8:22 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
redhair je napisao/la: ja sam se zezala ne ispadaš nikakav sadist bez brige I'm wearin' you down, baby. I'm wearin' you dowwwwwn! 
| ned 23 kol, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Vidim da je Sov oborio sve s nogu. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 23 kol, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Hrčak je napisao/la: Vidim da je Sov oborio sve s nogu.  As usual
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 23 kol, 2009 10:37 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
tko se to igra sa glasovima?
u jednom trenu sov vodi... a u drugom izjednačen s akokinom i brickom...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 23 kol, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mimi Sky je napisao/la: tko se to igra sa glasovima?
u jednom trenu sov vodi... a u drugom izjednačen s akokinom i brickom... to se baš i ja pitam?
Ja bi natrag svoj glas

|
| ned 23 kol, 2009 10:48 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
hm... čudno... netk stvarno ima pik na tebe... 
|
| ned 23 kol, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
svi smo u 7. brzini 
| ned 23 kol, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mimi Sky je napisao/la: tko se to igra sa glasovima?
u jednom trenu sov vodi... a u drugom izjednačen s akokinom i brickom... Vjerojatno zato jer je uključeno predomišljanje... pa se ljudi... wel... predomišljaju Ja sam tek danas glasao, za jednog kandidata, jer ako ću imati 2 tate onda hoću i 2 mame 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 23 kol, 2009 11:40 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
Ček malo kako su svi najednom izjednačeni.....
|
| pon 24 kol, 2009 10:54 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
redhair je napisao/la: Ček malo kako su svi najednom izjednačeni..... it's a SCAM! preposterous... neodlucni ste jer stalno mijenjate glasove i sad ste sve dodatno zakomplicirali 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 24 kol, 2009 11:00 am |
|
 |
|
Fire and Blood
|
netko stvarno mijenja glasove...
ljudi.. to vam nije fer...
|
| pon 24 kol, 2009 1:33 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
e ljudi koji je ovo bog neko se opet predomišlja ajde to je slučajno autorica ankete složila ,nemojte mjenjati glasove više
|
| pon 24 kol, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Equilibrium has been reinstated.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 24 kol, 2009 2:47 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
Dakle žiri je odlučio da se navečer zaključava tema pa kandidati ako želite još nešto reći bilo bi vrijeme I još jedna napomena koju očito zaboravljate anketa je tu samo reda radi moja riječ i mišljenje žirija je važnije
|
| pon 24 kol, 2009 3:10 pm |
|
 |
|