| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sub 26 ožu, 2011 11:47 am Postovi: 262 Lokacija: Second star to the right and straight on till morning Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: 28 going on 6 :D Koje si vrste?: koliko mogu biti
|
 Re: Koji browser imate?
Pa ja imam uzasno sporu vezu, TELE2 stick, pa mi brzina prikaza stranice znaci dosta. Ali opet, ne na ustrb gresaka na stranici. Imam sada FF4, ali cu probat kakav 5  Hvala 
| pet 24 lip, 2011 5:39 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
_Oz je napisao/la: Kada sam isprobavao Chrome, primijetio sam greške u prikazu nekih stranica, koje FF prikazuje normalno. Kakve greške na kojim stranicama?
|
| sub 25 lip, 2011 12:19 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: _Oz je napisao/la: Kada sam isprobavao Chrome, primijetio sam greške u prikazu nekih stranica, koje FF prikazuje normalno. Kakve greške na kojim stranicama? Npr, banner na narančastom skinu (tu na forumu) ne prikazuje kako treba.
|
| sub 25 lip, 2011 12:29 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: Npr, banner na narančastom skinu (tu na forumu) ne prikazuje kako treba. ha? ja ne vidim razlike u banneru. doduse, opcenito to prikazivanje stranica je vise manje stvar dogovora. tako da ako jedan browser prikazuje ovako drugi onako to ne mora znaciti da se automatski radi o greski. cisto banalan primjer, ako imas listu koja je centrirana po sredini stranice firefox ce redne brojeve prikazivati uz tekst u listi, dok ce chrone i ie redne brojeve poravnati uz lijevi rub a sam tekst liste ce i dalje biti centriran. raspravljati o tome sto je bolje bi se dalo, ali nije da je i jedan od njih pogresan.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 25 lip, 2011 1:27 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: _Oz je napisao/la: Npr, banner na narančastom skinu (tu na forumu) ne prikazuje kako treba. ha? ja ne vidim razlike u banneru. U Chromeu mi je ova ljubičasta traka ( Profil/Postavke • 0 novih poruka • Chat • ČPP • Pretražnik • Članstvo • Odjava ) predebela, i ima ispod sebe neku narančastu crtu. U FF-u i Operi mi toga nema. Nije valjda to samo kod mene? 
|
| sub 25 lip, 2011 1:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
_Oz je napisao/la: U Chromeu mi je ova ljubičasta traka (Profil/Postavke • 0 novih poruka • Chat • ČPP • Pretražnik • Članstvo • Odjava ) predebela, i ima ispod sebe neku narančastu crtu. U FF-u i Operi mi toga nema. sad sam skuzio, kad si rekao. ie prikazuju isto kao i chrome. u safariju mi se cini da je crta prisutna, ali malo tanja. uglavnom, kao sto sam rekao, ne bih to nazivao greskama. jednostavno postoje neka odstupanja u prikazivanju sadrzaja. s obirom na to koliko toga danas guramo na internet stranice i ova razina standardizacije je fascinantna.
|
| sub 25 lip, 2011 2:15 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
_Oz je napisao/la: U Chromeu mi je ova ljubičasta traka ( Profil/Postavke • 0 novih poruka • Chat • ČPP • Pretražnik • Članstvo • Odjava ) predebela, i ima ispod sebe neku narančastu crtu. U FF-u i Operi mi toga nema. Nije valjda to samo kod mene?  Ili imaš temu na forumu koju nitko drugi nema, ili si daltonist. Ili je to samo kod tebe. Meni je sve isto na svima.
|
| ned 26 lip, 2011 12:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Federation tema. Oz nije daltonist. I u pravu je.
|
| ned 26 lip, 2011 12:36 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
A, vidim sad i ja. Uuu big deal, crta je stavljena.
Natrag na romulanski skin.
|
| ned 26 lip, 2011 12:55 pm |
|
 |
|
bubica
|
|
| čet 30 lip, 2011 9:34 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Eto. Diskriminiraju korisnike Safarija.
|
| čet 30 lip, 2011 9:36 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Ja tek sad, kad sam prešla na Google Chrome, shvaćam koliko je Mozilla bila spora... bar za moj komp. Živjela jednostavnost. 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| čet 30 lip, 2011 10:51 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Lampyris je napisao/la: Ja tek sad, kad sam prešla na Google Chrome, shvaćam koliko je Mozilla bila spora... bar za moj komp. Živjela jednostavnost.  u potpunosti se slažem...i za mene je to bilo čudo!!!! 
| čet 30 lip, 2011 11:01 pm |
|
 |
|
bubica
|
Firefox je dosta spor na defaultnim postavkama, ali kad se to naštela... Uglavnom, ja imam Operu (najbrži browser) i FF, i sad uopće ne vidim razliku.
|
| pet 01 srp, 2011 9:51 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
pahuljica je napisao/la: Lampyris je napisao/la: Ja tek sad, kad sam prešla na Google Chrome, shvaćam koliko je Mozilla bila spora... bar za moj komp. Živjela jednostavnost.  u potpunosti se slažem...i za mene je to bilo čudo!!!!  RAVNO GOSPINOM UKAZANJU11!
|
| pet 01 srp, 2011 7:43 pm |
|
 |
|