| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
 Re: Umišljeni moderni muškarci
Lucrezia BORGia je napisao/la: to sutim se odnosilo na tvoju fatalnu gramaticku gresku (ludagramatickababa TM) a ista se svega ostalog tice prekidam diskusiju, idem jest, nisam nista jela od jucer...  A ća ću lipa moja kad kod nas zagoraca nema ć i č..... 
| uto 15 sij, 2008 4:05 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, to se pogubi po prijevodu... ...i ja imam problema s time...
...evo pitanje za cure... ...koliko vas privlaće moderni muškarci, koji vode računa o sebi, briju se ispod pazuha, uvijek su dotjerani ,konzervativci, te se često ponašaju uštogljeno... ?
...ili ste više za prosječnog tipa s prosječnim izgledom, malom škembicom (više/manje)... ...ali većim intelektom...
...ja pitam ... Vi birate...
| sri 16 sij, 2008 12:46 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
jel to retoričko pitanje? 
_________________ njanjanja
|
| sri 16 sij, 2008 1:51 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Lil'Mee je napisao/la: jel to retoričko pitanje?  Ne kuži ti on što to znači A i pitanje mu je malo nejasno.... nisam ga ni ja do kraja shvatio 
| sri 16 sij, 2008 1:52 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Picard je napisao/la: Lil'Mee je napisao/la: jel to retoričko pitanje?  Ne kuži ti on što to znači A i pitanje mu je malo nejasno.... nisam ga ni ja do kraja shvatio  Bobino je pitanje malo nedorečeno, ali sam iz njegovih riječi shvatio da nas, prosječne "vulgaris" muškarce sa manjim/većim škembama uzrokovanim uživanju u pivu i raznim delicijama, smatra intelektualno superiornijima u odnosu na "moderne" muškarce koji paze na izgled, kilažu i prehranu, a među koje lako možemo i njega svrstati. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 16 sij, 2008 2:45 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Pa nije niš pogriješio...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe Makar je mene škemba zaobišla....bez obzira na hektolitre pive... 
| sri 16 sij, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
... @Picard : davno sam ja naučio odgovor na retoričko pitanje??
...a pitanje nije bilo namjenjeno muškima... jer oni obično sve ispremješaju ko babe neke... i sad iz ovoga ispade đumbus!
...babe!!
| sri 16 sij, 2008 3:10 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a pitanje nije bilo namjenjeno muškima... jer oni obično sve ispremješaju ko babe neke... i sad iz ovoga ispade đumbus!
...babe!! Eh, pa ti si ga, babo, prvi smuljao postavljajući ga. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 16 sij, 2008 3:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...nisam znao da tako mogu biti nejasan...
(ja ne spadam ni u jednu skupinu... ) ...(vulkance se ne kategorizira ... )
| sri 16 sij, 2008 3:15 pm |
|
 |
|
Admiral
|
hehehehehehehehehehe...polu...nešto. A zapraf zagorec....
| sri 16 sij, 2008 3:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...točnije antizagorec... ...sve što oni rade , ja radim obrnuto...
| sri 16 sij, 2008 3:32 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
To je u neku ruku i moderno.
| sri 16 sij, 2008 3:33 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| sri 16 sij, 2008 3:34 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da, da... sad sam i umišljen ispao... ...jao u što sam se uvalio...
| sri 16 sij, 2008 3:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
ne smis radit kontra svojih
| sri 16 sij, 2008 3:38 pm |
|
 |
|