| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Šta da radim sa silnim parama?
Haha, ae Miki sad možeš doć na neki hejterski koncert, recimo Gorgoroth, onak iz za*ebancije, kad već imaš para...
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 20 stu, 2011 8:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Gorgoroth je pederski bend.
|
| ned 20 stu, 2011 8:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
I dalje nisi rekao o kakvom s redu veličine radi. Barem reci koliko znamenki je u pitanju...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 20 stu, 2011 8:57 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Miki je napisao/la: Gorgoroth je pederski bend. Zato sam i rekao ZA*EBANCIJE, kužiš xoxoxoxoxo. Dođeš do Slovenije, malo tamo skupljaš kondenzaciju po brkovima, širiš hejt, potrošiš koju novčanicu na Dejaniru (usput staneš u ZG jel) i voila, pametno potrošen novac. Nemoj sad kupovat još nekoliko komada svinja za doma. Iako vjerojatno hoćeš.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| ned 20 stu, 2011 9:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Ae iskreno, jel bi ti puco pare na kurve ak imaš...hm Mirnu? Kakvu Mirnu ti pak imaš? Miki je napisao/la: I jel bi puco kokain ak imaš...hm...black metal? Black metalci ne konzumiraju kokain?
|
| ned 20 stu, 2011 10:40 pm |
|
 |
|
Desolate
|
_Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: I jel bi puco kokain ak imaš...hm...black metal? Black metalci ne konzumiraju kokain? P'nije ti to VuTangKlan ili D12.

|
| ned 20 stu, 2011 10:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Da. Svi znaju da su metalci totalno strejt eđ.
|
| ned 20 stu, 2011 10:53 pm |
|
 |
|
Desolate
|
Jesi li ti strejt eđ?

|
| ned 20 stu, 2011 10:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Daleko od toga.
|
| ned 20 stu, 2011 11:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Nego ljudi, da fakat dobijete sutra na bingu (ili na lotu) neke veće pare (od cca 100K Kn na gore), šta bi bilo prvo što bi si kupili? Ne računajući razne otplate dugova itd. I nemojte muljat spikama "častio bi čitav kvart u lokalnom bircu" itd., jer nitko normalan ne bi neki takav dobitak razglasio na sva usta, pa da žiceri navale ko muhe na govno i da vam ljudi koje godinama niste vidjeli odjednom postanu "najbolji prijatelji" i šta ja znam... Nda, nešto mi govori da bi si i Miki i Sov prvo kupili novi komp. 
|
| ned 20 stu, 2011 11:15 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Siseeeeeeeeeeee Nda, ovaj, ozbiljno xD Kupila bi si sise xD I još bi uzela nekih 10-ak tisuća i ošla u shopping  Ajme sve one dekoltirane haljinice i majice  Ostalo bi dala starcima  Pa nek kupe šta misle da nam treba  jer znam da bi ja sve spi*dila na gluposti 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 20 stu, 2011 11:24 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
The Boz je napisao/la: I dalje nisi rekao o kakvom s redu veličine radi. Barem reci koliko znamenki je u pitanju... 4 znamenke.  Wildchild je napisao/la: Nemoj sad kupovat još nekoliko komada svinja za doma. Prošli tjedan sam klao. Imam tri pune kištre mesa. Nemam čime hranit nove. Tak da neć. _Oz je napisao/la: Kakvu Mirnu ti pak imaš?  _Oz je napisao/la: Black metalci ne konzumiraju kokain? Pravi blekeri snortaju pepeo paljenih crkava.  _Oz je napisao/la: šta bi bilo prvo što bi si kupili? Dejaniri cicojke. I sebi komp.  U biti...ono zujanje i trokiranje je prestalo, već par dana mir i tišina, možda su fakat bili kontakti u pitanju, al to je za drugu temu.
|
| pon 21 stu, 2011 12:05 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
_Oz je napisao/la: Nego ljudi, da fakat dobijete sutra na bingu (ili na lotu) neke veće pare (od cca 100K Kn na gore), šta bi bilo prvo što bi si kupili? Ne računajući razne otplate dugova itd.
Kao i nakon što sam dobio prvu plaću: 
|
| pon 21 stu, 2011 12:10 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Oblokavanje je totalno kliše.
|
| pon 21 stu, 2011 12:30 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Tko je spominjao oblokavanje?
Jeger je gospodsko piće, to se ne kupuje samo zato da ga sruniš za par sati neki random dan.
|
| pon 21 stu, 2011 12:35 am |
|
 |
|