|
Sada je: sri 05 kol, 2026 12:32 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Avatar contest 2
Spet je napisao/la: Mislim da je ovo uvođenje tri mogućnost totalna glupost i na nivou raitare... ali dobro... Zapravo se ne slažem, jer da imamo samo jednu opciju, ja bih imao 0, eventualno 1, a ne 5 Spet je napisao/la: svi znamo da je antov najbolji... avatar. Drugi najbolji. Nimoy je kul, ali nesuđena Crvena Sonja owna...
|
| pon 28 vel, 2011 1:24 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Spet je napisao/la: Mislim da je ovo uvođenje tri mogućnost totalna glupost i na nivou raitare... ali dobro... Zapravo se ne slažem, jer da imamo samo jednu opciju, ja bih imao 0, eventualno 1, a ne 5 Spet je napisao/la: svi znamo da je antov najbolji... avatar. Drugi najbolji. Nimoy je kul, ali nesuđena Crvena Sonja owna... Say again? 
| pon 28 vel, 2011 6:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
E, do kad je ovo glasanje? Bi se to moglo sad lockati? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 28 vel, 2011 7:07 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ant je napisao/la: E, do kad je ovo glasanje? Bi se to moglo sad lockati?  jok, jel piše do 9.ožujka gore 
| pon 28 vel, 2011 8:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da se tu radilo o Antovom pokušaju da bude duhovit Meni se nijedan avatar (uključujući i moj) ne čini ničim posebnim. A osobno velike nade polažem na izbor naj potpisa 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 vel, 2011 9:02 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Mislim da se tu radilo o Antovom pokušaju da bude duhovit Cvicek, aj nemoj glumiti Sova 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 28 vel, 2011 9:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I mislim da je ovo bio još jedan pokušaj... Ant, ak ti se vježba duhovitost, za to postoje kutci 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 vel, 2011 9:06 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jel moguce da iman sest glasova  ... da moguce . fala ljudi 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 28 vel, 2011 9:07 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Meni su ljudi oduzimali glasove. Iz protesta istupam iz natjecanja 
|
| pon 28 vel, 2011 9:14 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
e mislim stvarno ste dječji vrtić 
| pon 28 vel, 2011 9:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
pahuljica je napisao/la: e mislim stvarno ste dječji vrtić  Tek si to sada shvatila? captain je napisao/la: Jel moguce da iman sest glasova  ... da moguce . fala ljudi  Je, moguće je  A to i nije nešto čudno, jer avatar je i trekerski i još je istodobno i šaljiv 
|
| pon 28 vel, 2011 10:01 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
I iz dobre je epizode , pa ljudi obicno vezu uz njega pozitivne emocije 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 28 vel, 2011 10:03 pm |
|
 |
|
fluffy
|
zahvaljujući svom dragom kolegi _Oz-u anketa je opet restartana i molim da ponovo date svoje glasove vašim najboljim avatarima. 
| pon 28 vel, 2011 10:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ima li smisla ovo non stop restartanje? 

|
| pon 28 vel, 2011 10:16 pm |
|
 |
|
fluffy
|
T'Rapavi je napisao/la: Ima li smisla ovo non stop restartanje?  ...ja se samo trudim da ovo funkcioniše, sve ostalo je na vama... 
| pon 28 vel, 2011 10:18 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|