|
Sada je: uto 11 kol, 2026 9:16 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Fobije
Mir'Na Riker je napisao/la: Ni ne trebate kužit. Fobije su iracionalne. Da, kamenje u vodi. Ono velko. Malo je još ok.  Ili sidra. Ili potopljene barke. Ili ono za čeg su zavezane bove. Sve u vodi, jel. A demit, trnci me prolaze. A skakavci? Sjećaš se? 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 21 sij, 2011 9:00 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Eh, ima toga...  Mala djeca, slučajno okrznuti koga na ulici, broj šest, da se ne pretvorim u psihopata, psi, puno ljudi oko mene, vođenje razgovora s više od jednog čovjeka... 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 21 sij, 2011 9:02 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Wildchild je napisao/la: A skakavci? Sjećaš se?  Ma oni su ok dokle god se ne miču. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 9:08 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
joj... ja puknem od smijeha kad se netko boji skakavaca... od svih fobija jedino tu ne razumijem... ne grize, x puta manji od jednomjesečne bebe... a Bear Grylls ih jede ko lud.. Ne znam, valjda ne razumijem... ne bih rekla da imam neke fobije, ali strah me vidjeti zmiju na otvorenom unutar 10 metara. Ništa nemam protiv toga dok su iza stakla, kao u zološkom i na televiziji... još se osjećam 'anksiozno' kad vidim neke ljude na ulici koji sliče na neke koje poznajem, pa se brinem jesu li to oni ili ne i što misle o meni ako im se nisam javila. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 21 sij, 2011 9:16 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Zaleti ti se u facu i onda te mlati onim nogicama i to sve zvuči oooodurno. Fuj! Skakavac, jel. Zmije su ok. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 21 sij, 2011 9:17 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zmije su ljigave 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 21 sij, 2011 9:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
da citiram mimi...  uz minorne preinake ne bih rekla da imam neke fobije, ali strah me vidjeti malu djecu na otvorenom unutar 10 metara. Ništa nemam protiv toga dok su iza stakla, kao u zološkom i na televiziji... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 21 sij, 2011 9:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Bojim se stršljenova. Iako me nijedan nije ubo, i iako su manje agresivni od osa, svejedno sam čuo da je ubod strahovito bolan i da svako malo netko umre od uboda. A budući da sam alergičan na pčele (nateknem i dobim temperaturu), ne želim ni isprobavati stršljenove. Hornetofobija.
|
| pet 21 sij, 2011 9:20 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Dejanira je napisao/la: da citiram mimi...  uz minorne preinake ne bih rekla da imam neke fobije, ali strah me vidjeti malu djecu na otvorenom unutar 10 metara. Ništa nemam protiv toga dok su iza stakla, kao u zološkom i na televiziji...  Jup, zbiiiiiilja me uveseljavaš večeras. 
|
| pet 21 sij, 2011 9:21 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Kad sam bio mali bilo me je strah cvrčaka, sad mi je zapravo svejedno...
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pet 21 sij, 2011 9:22 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Cvrči, skakavci, potejto, potato. Sve to treba tamanit.
|
| pet 21 sij, 2011 9:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ivana je isto skakavcofobična, ali njen slučaj se temelji na traumi iz prošlosti kad su joj natrpali kutiju od cigara sa skakavcima i onda to još posuli po njoj... po glavi, kosi...

|
| pet 21 sij, 2011 9:23 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jej, ajmo pričat o nepoznatim ljudima. Kakve veze ima ta 'Ivana' s nama?
|
| pet 21 sij, 2011 9:34 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
T'Rapavi je napisao/la: Ivana je isto skakavcofobična, ali njen slučaj se temelji na traumi iz prošlosti kad su joj natrpali kutiju od cigara sa skakavcima i onda to još posuli po njoj... po glavi, kosi... E, da mi to netko napravi bilo bi erotike (nekom bi jebo mamu). Inače, zmija se bojim, fuj. Pauci...hm...da, i njih...dobro, onih velikih se bojim, ne ovih kućnih 
|
| pet 21 sij, 2011 9:35 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Cvrči, skakavci, potejto, potato. Sve to treba tamanit. Mojsije i bog se neslazu ..oni su skakavce poslali na egipcane i sad tisucu godina kasnije su se rasirili po svitu ..bog cuva skakavce 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 21 sij, 2011 9:35 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|