| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Sovereign i debele cure
modesty blaise je napisao/la: a imate krivi pristup. sad u doba recesije buce su na cijeni. duže mogu ostati gladne  Ne baš obrnuto. Pak takve svako malo nešto jedu. Nebi inače bile takve... da nije tako. 
| sri 18 ožu, 2009 11:20 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Suikotreki je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: a imate krivi pristup. sad u doba recesije buce su na cijeni. duže mogu ostati gladne  Ne baš obrnuto. Pak takve svako malo nešto jedu. Nebi inače bile takve... da nije tako.  nije bas istina,ja jedem 5 puta dnevno i uvijek jos nekaj grickam itd.,pa nisam ni blizu debelom i love my fast metabolism  al ajde dobro,ako imas spori metabolizam i ako se ne kreces onda je fatalno.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 18 ožu, 2009 11:39 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
alien she je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: a imate krivi pristup. sad u doba recesije buce su na cijeni. duže mogu ostati gladne  Ne baš obrnuto. Pak takve svako malo nešto jedu. Nebi inače bile takve... da nije tako.  nije bas istina,ja jedem 5 puta dnevno i uvijek jos nekaj grickam itd.,pa nisam ni blizu debelom i love my fast metabolism  al ajde dobro,ako imas spori metabolizam i ako se ne kreces onda je fatalno. Ma naravno brzi metabolizam ima veliku igru u tome ali i to kolko si aktivana. Mislim može neko jest i po onak 6 puta dnevno... al ako sve to potrošiš naravno da se nemože stvarat salo i masne naslage.  A i sad kad smo već kod metabolizma... brzina metabolizma isto tako ovisi o tome koliko je tko aktivan.
| sri 18 ožu, 2009 11:44 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Suikotreki je napisao/la: Ma naravno brzi metabolizam ima veliku igru u tome ali i to kolko si aktivana. Mislim može neko jest i po onak 6 puta dnevno... al ako sve to potrošiš naravno da se nemože stvarat salo i masne naslage.  A i sad kad smo već kod metabolizma... brzina metabolizma isto tako ovisi o tome koliko je tko aktivan. istina,al ne bavim se ni jednim sportom vise,al istina je da svaki dan dosta hodam  *hodam 15 min do skole,jos poslije skole po gradu i onda od grada do doma jedno 20 minuta
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 18 ožu, 2009 11:57 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
alien she je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: modesty blaise je napisao/la: a imate krivi pristup. sad u doba recesije buce su na cijeni. duže mogu ostati gladne  Ne baš obrnuto. Pak takve svako malo nešto jedu. Nebi inače bile takve... da nije tako.  nije bas istina,ja jedem 5 puta dnevno i uvijek jos nekaj grickam itd.,pa nisam ni blizu debelom i love my fast metabolism  al ajde dobro,ako imas spori metabolizam i ako se ne kreces onda je fatalno. Ista stvar je samnom. Ja puno jedem (od 5-6 put na dan), ali nikak da dobijem na kilama odnosno jako teško Mogu pojest i 10 Big Macova na dan i neću bit debeo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 ožu, 2009 12:03 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Sovereign je napisao/la: Ista stvar je samnom. Ja puno jedem (od 5-6 put na dan), ali nikak da dobijem na kilama odnosno jako teško Mogu pojest i 10 Big Macova na dan i neću bit debeo hehehe  znam ja obozavam jesti,jedva da sam se udebljala kilu da imam normalan BMI 18,stalno mi je bilo 17 cijela nekaj i nije mi bas ugodno bilo 
|
| sri 18 ožu, 2009 12:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Nema ruznije cure koliko ja mogo bit pijan I bolje da ljulja nego da zulja 
| sri 18 ožu, 2009 2:04 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
4 od 1 je napisao/la: Nema ruznije cure koliko ja mogo bit pijan I bolje da ljulja nego da zulja  Kod mene je baš obrnuto
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 18 ožu, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Mene također nebi mogao privući dečko sa viškom kilograma. Volim kad dečki imaju mišiće, ali opet mi se ne sviđa kad su prenabildani.
|
| sri 18 ožu, 2009 2:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Vidi lega nevalja bit izbirljiv . Je stara posljovica kaze :Tko bira taj mastrubira A ovome ide u prilog cinjenica sto je cura ljepsa to su joj prioriteti drugaciji ,mogu ti reci 80 % zgodnih cura jednostvano ti ih zamina samo novac . Nisam sovinsta ali opeko sam se na tome jednom tisucu puta .
| sri 18 ožu, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
RAI'TARA je napisao/la: Mene također nebi mogao privući dečko sa viškom kilograma. Volim kad dečki imaju mišiće, ali opet mi se ne sviđa kad su prenabildani. da kako da ne ..........
| sri 18 ožu, 2009 2:28 pm |
|
 |
|
Overlord
|
4 od 1 je napisao/la: Vidi lega nevalja bit izbirljiv . Je stara posljovica kaze :Tko bira taj mastrubira A ovome ide u prilog cinjenica sto je cura ljepsa to su joj prioriteti drugaciji ,mogu ti reci 80 % zgodnih cura jednostvano ti ih zamina samo novac . Nisam sovinsta ali opeko sam se na tome jednom tisucu puta . Pa u neku ruku imaš pravo, ali tu je još uvijek onih 20 posto kojih je tesko naci, ali ja vjerujem da ću uspjet

|
| sri 18 ožu, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4 od 1 je napisao/la: Nema ruznije cure koliko ja mogo bit pijan I bolje da ljulja nego da zulja  Tanka je granica između ukusa i očajnosti! Tako da... do određene granice ok...al kažem do određene granice.
| sri 18 ožu, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
4 od 1 je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Mene također nebi mogao privući dečko sa viškom kilograma. Volim kad dečki imaju mišiće, ali opet mi se ne sviđa kad su prenabildani. da kako da ne .......... Ne shvaćam, što si mislio pod tim. Kod mene je tako, muškarci sa viškom kilograma me uopće ne privlače. 
|
| sri 18 ožu, 2009 2:31 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4 od 1 je napisao/la: Vidi lega nevalja bit izbirljiv . Je stara posljovica kaze :Tko bira taj mastrubira A ovome ide u prilog cinjenica sto je cura ljepsa to su joj prioriteti drugaciji ,mogu ti reci 80 % zgodnih cura jednostvano ti ih zamina samo novac . Nisam sovinsta ali opeko sam se na tome jednom tisucu puta . Da definitivno treba biti otvoren... al neki parametri moraju postojat. Al pak s druge strane ipak je površno gledat sam izgled. U dosta slučajeva one cure koje nemaju manekenski izgled nisu tolko umišljene i ne misle da su bolje od večine običnih smrtnika. Tako da i ovdje kao i svugdje drugdje treba pronaći neku uravnoteženost... bar ja tak mislim. Neka onak zgodno/slatka curička al i da ima dobar karakter.
| sri 18 ožu, 2009 2:35 pm |
|
 |
|