| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Rai'tara i manekenstvo
Mr.bobo je napisao/la: ...ako vam ne odgovaraju njezini postovi... IGNORE... ...i svi će biti sretniji...
...zar je to tako teško... ? A reci to @_ozu i buci
|
| uto 10 ožu, 2009 12:48 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ako vam ne odgovaraju njezini postovi... IGNORE... ...i svi će biti sretniji...
...zar je to tako teško... ? A reci to @_ozu i buci ne kužim...
|
| uto 10 ožu, 2009 12:54 am |
|
 |
|
Founder
|
_Oz je napisao/la: PrincMatias je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ako vam ne odgovaraju njezini postovi... IGNORE... ...i svi će biti sretniji...
...zar je to tako teško... ? A reci to @_ozu i buci ne kužim... Ne odgovaraju vam njezini postovi
|
| uto 10 ožu, 2009 12:58 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_Oz je napisao/la: ne kužim... Ti se, uz još neke druge forumaše, najviše "okomljuješ" na Raitaru (nemoj doslovno shvatiti riječ, ne mogu se sjetiti bolje), u tolikoj mjeri da sam čuo tračeve da si za njom došao s jednog drugog foruma samo da bi s njom nastavio piskaranje po forumu Tak da imam dojam da tebi ne smeta Raitara 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 ožu, 2009 12:59 am |
|
 |
|
Founder
|
Čini se da je to točno 
|
| uto 10 ožu, 2009 1:00 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: _Oz je napisao/la: ne kužim... Ti se, uz još neke druge forumaše, najviše "okomljuješ" na Raitaru (nemoj doslovno shvatiti riječ, ne mogu se sjetiti bolje), u tolikoj mjeri da sam čuo tračeve da si za njom došao s jednog drugog foruma samo da bi s njom nastavio piskaranje po forumu Hehe, šta me se trača? BTW, nisam 100% siguran, al mislim da sam registriran ovdje nešto duže od RAI'TARE.
|
| uto 10 ožu, 2009 1:04 am |
|
 |
|
Founder
|
_Oz je napisao/la: Cvicek je napisao/la: _Oz je napisao/la: ne kužim... Ti se, uz još neke druge forumaše, najviše "okomljuješ" na Raitaru (nemoj doslovno shvatiti riječ, ne mogu se sjetiti bolje), u tolikoj mjeri da sam čuo tračeve da si za njom došao s jednog drugog foruma samo da bi s njom nastavio piskaranje po forumu Hehe, šta me se trača? BTW, nisam 100% siguran, al mislim da sam registriran ovdje nešto duže od RAI'TARE. Sve je stvar izbora Ja nikog ne osuđujem dok ga ne osude nadležni moderatori, ako ga osude
|
| uto 10 ožu, 2009 1:07 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
ne kužim smisao ovog topica i cijele rasprave 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| uto 10 ožu, 2009 1:08 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
modesty blaise je napisao/la: ne kužim smisao ovog topica i cijele rasprave  ...ni ja... ja bi to lockao...
| uto 10 ožu, 2009 1:09 am |
|
 |
|
Founder
|
modesty blaise je napisao/la: ne kužim smisao ovog topica i cijele rasprave  Možda bi Raitari trebalo dati zasebni kutak
|
| uto 10 ožu, 2009 1:10 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Sovereign je napisao/la: Ja nemogu reći za neku curu kak izgleda, ako joj nikad nisam vidio sliku, a i mislim da ako se neka cura bavi manekenstvom, to ne mora značit da ostale nisu lijepe A to ne mora znacit ni da je ona lijepa
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 10 ožu, 2009 1:15 am |
|
 |
|
Founder
|
MacGyver je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Ja nemogu reći za neku curu kak izgleda, ako joj nikad nisam vidio sliku, a i mislim da ako se neka cura bavi manekenstvom, to ne mora značit da ostale nisu lijepe A to ne mora znacit ni da je ona lijepaI agree ...............
|
| uto 10 ožu, 2009 1:17 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Pustite curu na miru, ako ima drugačije mišljenje od nekolicine ljudi na forumu ne treba je zato razapeti. Meni su njeni postovi zanimljivi jer se kritički osvrću na neke stvari iz treka te me ponekad tjeraju na razmišljanje. RAI'TARA samo nastavi sa svojim "kritičkim" stavom.
| uto 10 ožu, 2009 1:25 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BrickTop je napisao/la: Pustite curu na miru, ako ima drugačije mišljenje od nekolicine ljudi na forumu ne treba je zato razapeti. Meni su njeni postovi zanimljivi jer se kritički osvrću na neke stvari iz treka te me ponekad tjeraju na razmišljanje. RAI'TARA samo nastavi sa svojim "kritičkim" stavom. Potpisujem Uz prijedlog Raitari da se malo manje ponavlja o voyageru i kršenju kanona u ST11 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 ožu, 2009 1:43 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ajmee tu i je na neki nacin ko pokvarena ploca , voyager u srcu i kanon na dusi = RaiTara Enivej , osim sta mogu tesko pratit ali ipak mogu raitarin tempo , ostalo me ne dira puno , iako se cesto ponavlja , s vrimenom se i na to naviknes valjda Aj necu vise kritizirat da ne ispadnem kao da san na evill side a ne sa silom 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 10 ožu, 2009 3:36 am |
|
 |
|