| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Kad ste se prvi puta napili?
Lucrezia BORGia je napisao/la: Chaky je napisao/la: Ant je napisao/la: ja napio? bas, onak, po prave? ne jos. onda si u pravoj udruzi da "popravis" to  eeeeeeeeeee DA!  to cemo sredit... ubrzo...  Ne potići mladež na delikventno ponašanje 
| sri 12 ožu, 2008 9:58 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ne pijem alkohol 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 12 ožu, 2008 10:02 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
zmajchek je napisao/la: Osim toga naucila sam kako kontrolirati agresiju, sto je bilo problema prvih godina, jer bi se ja bez beda potukla, s nekim tko bi izazivao vraga i tak. Sve se nauci  opasna ti neka a, je l grizeš?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 12 ožu, 2008 10:48 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
modesty blaise je napisao/la: opasna ti neka  a, je l grizeš? ne grizem, a od davanja i primanja masnica sam se odvikla
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 12 ožu, 2008 11:35 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Ajd nek ne grizes... ove domaće moje cure grizu i kad su trijezne... 
| čet 13 ožu, 2008 2:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
kad su mlade i neiskusne 
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 13 ožu, 2008 2:56 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lil'Mee je napisao/la: samo sam zaključala najbolju frendicu u sobu i otišla dalje  Krasno... 
|
| čet 13 ožu, 2008 4:33 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
aj, bar je ona ostala na sigurnom 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pet 14 ožu, 2008 3:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
prvi puta dobro; negdje nakon 20-te 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 15 ožu, 2008 12:04 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
možda rikon 2006., kad si na moja pitanja odgovarao da ti ne govoriš latinski? 
_________________ njanjanja
|
| sub 15 ožu, 2008 5:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Lil'Mee je napisao/la: možda rikon 2006., kad si na moja pitanja odgovarao da ti ne govoriš latinski?   bilo je to davno prije i pijem samo za specijalne prigode 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 15 ožu, 2008 9:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ne sječam se koliko sam godina imao... ...mislim da je bila serdnja škola...
...kod frendice na rođendanu...
...znam samo da mi je bilo zlo... (ali wisky je bio dobar... ) i otišao spavati ispod nečijeg kreveta...
...bio sam tražen većinu noći... ...onda sam se izmigoljio van i pravac do WC a gdje sam ostao do jutra...
...ne ponosim se baš time, i to je bilo zadnje iskustvo s većom količinom alkohola...
...od onda više nikad, a ni ne namjeravam...
| pon 17 ožu, 2008 11:52 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 20 stu, 2007 11:02 pm Postovi: 56 Lokacija: Vila Magic
|
sa 16,to iskustvo necu nikad zaboravit... napila sam se kruskovca,spavala u parku i drugi dan sam bila jako bolesna...ukratko ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| sri 02 tra, 2008 7:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Haha dobra tema. Jel može tri opcije za preciznije rezultate? Mislim da sam imao 12, istrpavali smo kukuruz kod babe i deda. Bratić i ja smo na tavanu bili i vukli košare sa kukuruzom. I imali smo litru i pol vina. Stara me potegla za uši pred svima. 
|
| sri 31 kol, 2011 10:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Huh...a bilo je to sa negdje 14 godina, al to je bilo više manje light pijanstvo od par pivi koje sam skup sa svojom tadašnjom dragom popio
Al ono prvo pravo pijanstvo je bilo sa 16, kad sam bio s ekipom iz kvarta i popio cca. 2 litre gembača. E, ja sam bio razvaljen, razvaljen! Da stvar bude bolja bio sam s biciklom tak da me na povratku doma bilo po cijeloj cesti Srećom pa je samo jedan auto prošao kojeg sam jedva izbjegao. Da ih je bilo više sumnjam da bi tipkao po forumu sad
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 31 kol, 2011 11:04 pm |
|
 |
|