|
Sada je: ned 16 kol, 2026 11:31 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: World of Warcraft
Igrao sam WoW do nedavno. Pogledao novi trailer od Star Trek Online i bacio igru u ormar i zatrpao odjecom ^^ Jednostavno nemam sto igrati kada cu preci na STO, bacao bi pare bzvz, ovako cu stediti pa uzeti jednogodisnju preplatu na STO 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| uto 11 stu, 2008 7:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sam Raimi režira Warcraft Blizzard Entertainment, Inc. i Legendary Pictures jučer su objavili kako će Sam Raimi (Spider-Man, Darkman) režirati najavljeni Warcraft film.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 23 srp, 2009 5:25 pm |
|
 |
|
Ensign
|
e ak itko znas nes vise o wow neka mi se javi imam par pitanja o igrici??
|
| sri 02 ruj, 2009 11:29 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Kad se navučete na WoW, to izgleda ovako, a kada vam ukinu račun, to onda izgleda ovako.
|
| sri 02 ruj, 2009 11:50 am |
|
 |
|
Ensign
|
|
| sri 02 ruj, 2009 12:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
WoW je zlo... već godinama se pojavljuju razne priče kako se netko zakači na WoW i ništa drugo cijeli dan ne radi osim igranja te igrice... i još je bez kraja... Nije kao običan Warcraft ili offline RPG igre da ako i potrošiš hrpu vremena, to je samo privremeno na par tjedana i onda opet sve po starom kad završiš igru... nego to traje mjesecima, godinama... ima još hrpa drugih sličnih filmića i sajtova po internetu... izgleda da se wow može svrstati u ozbiljne ovisnosti... Kad te ponude s WoW .... makar da dobiješ besplatno prvih mjesec dana - Just Say NO! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 02 ruj, 2009 2:13 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Cvicek je napisao/la: ... izgleda da se wow može svrstati u ozbiljne ovisnosti... Da, zbog referata o ovisnosti o WoW-u koji sam pisao za etiku saznao sam da je oko 60% ovisnika o PC-u i oko 50% ovisnika o internetu ustvari ovisno o WoW-u! Cvicek je napisao/la: Kad te ponude s WoW .... makar da dobiješ besplatno prvih mjesec dana - Just Say NO!  Potpuno se slažem!
| sri 02 ruj, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ljudi ostavite se tog glupog WOWA i počnite igrat STAR TREK ONLINE kad izađe!!! Jeste TREKKERI ili ne? Ako vas zanimaju dodatne informacije o igri možete ih vidjet ovdje: http://www.startrekonline.com/frontpage A ako se želite učlanit u hrvatsku flotu, onda to učinite ovdje: http://forums.sto-station.com/index.php
Nadam se da se vidimo ingame
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 02 ruj, 2009 3:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nah... igrao sam nekada svakakve Trek PC igre... od Birth of Federation preko Armade do Elite Forcea i SF Akademije.... ali u zadnje vrijeme nemam ni vremena ni potrebe igrati se... više sam za ST igre uživo u udruzi i izvan nje 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 02 ruj, 2009 3:08 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Nudili su mi WoW. Kao prva runda je besplatna. Ali čuo sam priče da to vodi u ovisnost. Stoga sam odbio. I počeo se baviti sportom.
Živi život bez WoWa. Jer WoW uzima život.
|
| sri 02 ruj, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... iskreno, ne kuzim koja je fora s tim WoW-om. svi kao pricaju ovo, ono, ljudi ovisnici i sta ja znam. na kraju sam probao igrati to cudo prije par mjeseci... i dosadilo mi u roku od nekoliko dana. ides okolo i mlatis nekakve zivine i to je manje vise to. malo klikanja okolo, stiskanja par gumbica, stilizirana grafika... tu i tamo se pojavi neki lik na levelu 70 ili kolko vec i pokolje citavo selo.
neznam, mozda nisam za taj zanr, mozda mi samo WoW nepase, ali u svakom slucaju... @ tzv WoW fenomen: WTF?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 03 ruj, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|