| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 zašto?
pa zašto ne upišeš povijest i budeš studoš?
što činiš, sudeći da si gotov sa srednjom i to...ne znam koje si godište...
ni ja ne bih volio biti na istom faksu desetljeće...mrak!
sad završavam svoj faks i DOSTa MI JE SVEGA...
POZDRAV tebi
| sub 03 vel, 2007 11:36 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Lako je reći "upiši povijest"... Pokušao sam to već 2 puta, a sada idem 3 put.
Student sam, samo ne na povijesti već na prometu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 03 vel, 2007 11:40 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Imaš pravo!
Da, zaboravio sam da studiraš već...sorry! Imaš pravo, nije lako upast na faks, i ja sam imao propalih pokušaja...u Zagrebu je posebiuce velika konkurencija...ustraj!!! Slijedi san, nemoš pogriješiti...znaš i sam.
| sub 03 vel, 2007 11:45 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Nikad u životu nisam odustajao od nečega što silno želim pa tako neću ni sada.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 04 vel, 2007 12:05 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Opa, dvojica su gore(PMF i Fizika). Ja osobno razmišljam o studiju fizike, no još ima vremena... Znam tipa koji je upravo završio Matematiku, a treća je godina Fizike. 
| ned 04 vel, 2007 2:45 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Mislav je napisao/la: [color=red]Opa, dvojica su gore(PMF i Fizika).
Fizika je jedan od odsjeka PMF-a?
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 04 vel, 2007 8:04 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Da, naravno da je Fizika jedan odsjek PMF-a!
|
| ned 04 vel, 2007 8:28 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
T'Grel je napisao/la: Da, naravno da je Fizika jedan odsjek PMF-a!
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika
Geofizika
Geografija
Geologija
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 05 vel, 2007 1:13 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Pa, da. Kada kažem PMF, mislim na Matematiku, a Fizika mislim na Fiziku. Znam da je bila neka fora oko preimenovanja ili tako nešto, pa su sve prije nekoliko godina promijenili, a još i bolonja... 
| pon 05 vel, 2007 11:56 am |
|
 |
|
Admiral
|
Mislav je napisao/la: [color=red]Pa, da. Kada kažem PMF, mislim na Matematiku, a Fizika mislim na Fiziku.
I to je krivo. Uostalom, matematika nema baš neke veze s onim P dijelom.
pozdrav
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
I like your flowers...
|
| pon 05 vel, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Naravno da Matematika nema veze s prirodoslovnim odjecima ali je dio PMF-a! Ne zove se zabadava PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET.
Matematika je ODJEL, kao što su prirodoslovni isto ODJEL(I), a taj Prirodoslovni odjel se dijeli na ODSJEKE:
- kemija - fizika
- nukelarna
- četica i tvari
- temeljna
- biologija
- molekularna
- ekologija
- geofizika
- oceanografija
- seizmologija
- meteorologija
- geologija
|
| pon 05 vel, 2007 2:38 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mislav je napisao/la: Pa, da. Kada kažem PMF, mislim na Matematiku, 
to majstore! 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 05 vel, 2007 3:17 pm |
|
 |
|
Admiral
|
T'Grel je napisao/la: Naravno da Matematika nema veze s prirodoslovnim odjecima ali je dio PMF-a! Ne zove se zabadava PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET. Genijalno  . Okej, ti si mi postao draža osoba od bobe, a to fakat nije bilo lako postići  . Citat: Matematika je ODJEL, kao što su prirodoslovni isto ODJEL, a taj Prirodoslovni odjel se dijeli na ODSJEKE:
LOL.
pozdrav
I like your flowers...
|
| pon 05 vel, 2007 3:36 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Više o organizaciji PMF-a na:
http://www.pmf.hr/
|
| pon 05 vel, 2007 3:45 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Možete vi vjerovati da ja nisam imao pojma da je čaky matematičar, a čak smo pričali o njoj, mislio sam da je samo volio matku u srednjoj. Moram reći da ovime ističem da mnogi ljudi u Udruzi su jako pametni i da tu pamet trebaju koristiti za dobrobit Udruge(ok, sad zvučim ko Tedea). 
| pon 05 vel, 2007 11:03 pm |
|
 |
|