| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: T'Grelove rasprave
Za koje; za uske Azijatkinje, ili za potencijalno širu Dejaniru[Bot]?
|
| sub 26 lip, 2010 7:48 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Za koje; za uske Azijatkinje, ili za potencijalno širu Dejaniru[Bot]? Za sve namjene i vrste akcija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 26 lip, 2010 7:49 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ajme T'Grel... Što ti ljudi učine od teme... T'Grelove rasprave se pretvorilo u Sovereignove alatke... 
|
| sub 26 lip, 2010 7:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Ajme T'Grel... Što ti ljudi učine od teme... T'Grelove rasprave se pretvorilo u Sovereignove alatke... 
Samo da se zna, to je Miki kriv, ja nisam. On je počeo dovodit širinu mog..., jel u pitanje
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 26 lip, 2010 7:51 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ček...a o čem se ranije pričalo? Nisam pratio, nekakva jurišanja na vjetrenjače su bila u pitanju, pa su tamo neke ustaše bile...
Proširenje Dejanire Bot u orgiji sa uskim Azijatkinjama mi se učinila zanimljivijom radnjom.
|
| sub 26 lip, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Taman sam htjela reć kako je ovo jedna od glupljih tema na forumu kad ono....i nije. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 26 lip, 2010 8:11 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Hvala svima onima koji misle da su moji konstruktivni prijedlozi i pritužbe, glupi. Od sada do daljnjega neću više ništa predlagat niti se žalit jer su to, očito, gluposti.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 26 lip, 2010 8:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Od sada do daljnjega neću više ništa predlagat niti se žalit jer su to, očito, gluposti. E da mi je kuna za svaku tvoju sličnu izjavu, večeras bih dobrano počastio društvo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 26 lip, 2010 8:57 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Od sada do daljnjega neću više ništa predlagat niti se žalit jer su to, očito, gluposti. E da mi je kuna za svaku tvoju sličnu izjavu, večeras bih dobrano počastio društvo  Samo se ti, Cviček, zaje*avaj. Čemu da ja trošim svoje riječi, bolje reći pisanje, a da onda forumaši govori kako pišem gluposti. Očito nemaju trekerske nazore.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 26 lip, 2010 9:04 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Sovereign X je napisao/la: Miki je napisao/la: Za koje; za uske Azijatkinje, ili za potencijalno širu Dejaniru[Bot]? Za sve namjene i vrste akcija Neki multipraktik, jel? Dal i usisava? -10

|
| sub 26 lip, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: konstruktivni 
|
| sub 26 lip, 2010 9:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: neću više ništa predlagat niti se žalit jer su to, očito, gluposti. ...hvala... Alahu da si konačno shvatio...
| ned 27 lip, 2010 2:19 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Samo vi vrijeđajte... samo naprijed... samo se ismijavajte... samo dajte... vidim da imate velike trekerske vrijednosti i da ih se držit... I neću zasad ništa predlagat ili se tužit ali ima vremena za to. Nisam rekao da ću konačno prestat.
|
| ned 27 lip, 2010 11:06 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
....oooo...sad smo na trrekerske vrijesdnosti spali...
...a neznam kako si ti kompetentan da nama moraliziraš... ...o trek vrijednosti kad ni nisi trekker...
| ned 27 lip, 2010 12:51 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
A šta da vam drugo kažem kad vrijeđate i ismijavate se. Ja nisam trekker... ma nemoj, šta sam... gater možda?? Ti ga isto lupiš i ostaneš živ. Ne bi bio ti da ne govoriš ovakve neistinte i nebuloze. Ajd odi tam di trebaš ić i nemoj mene provocirat svakim svojim postom.
|
| ned 27 lip, 2010 1:29 pm |
|
 |
|