|
Sada je: pon 10 kol, 2026 2:29 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Umišljeni moderni muškarci
| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Umišljeni moderni muškarci
Mr.bobo je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: kako je krenulo sa treniranjem strogosti na forumu mozda budem banana zbog ovoga (eh banana  ) al moram rec... drage moje zene, izgleda da onaj komet ipak nece pogodit mars, pa ipak nista od lansiranja cjelokupne muske populacije na spomenuti planet. e. steta.  ...da da, to sad kažeš kad nema nikog oko tebe... ...a da ti sad dođe jedan na vrata... snubila bi se oko njega i do jutra mu ne dala mira... a možda i cjeli dan... da mi dode sad jedan na vrata bacila bi ga niza skale danas mi to bas dobro ide, vec sam jednu kolegicu na faxu... 
| uto 15 sij, 2008 2:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: @ Chaky - ima kretenski odnos prema zenama, covjek je mozda jako pametan, vjerovatno i jest kad mu je nesto ovako uspijevalo (ali nije uspio a da ga zene ipak ne otkriju  ) Oprosti, Luce, ali moram nešto pitati.... Kako to da smo mi muški uvijek kreteni a žene su žrtve? Moje je životno iskustvo da žene jako dobro znaju u šta se upuštaju.... (ovdje ne govorim o silovanjima, mučenjima i krajnostima ikakve vrste)
| uto 15 sij, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: da mi dode sad jedan na vrata bacila bi ga niza skale danas mi to bas dobro ide, vec sam jednu kolegicu na faxu...  ...aha, maži ti oći nekom drugom... ...danas ja imam čačkalice među kapcima i sve dobro vidim... 
| uto 15 sij, 2008 2:59 pm |
|
 |
|
luda baba
|
@ Picard - ja ne mislim da su svi muskarci kreteni. sto se tice ljudi ja nikad ni jedan atribut ne uopcavam i ne lijepim ga odredenoj skupini bez obzira po kojojem svojstvu se ona izdvajala (osim vegetarijanaca i PETA-e, oni su mi... nejasni  ) ovo sto seruckam po ovom topicu je obicno ispoljavanje mojih trenutnih frustracija izazvanih raznim "blast-from-the-past"-ovima (da to tako nazovem, jer ne mogu nac adekvatnu rijec u hrvatskom), nekim nedavnim dogadajima, itd. mislila sam da sam ovog puta upotrijebila dovoljan broj smajlica da se shvati da nisam ozbiljna... a sta se ovog kontretnog lika tice, tebi zongliranje sa 3 zene istodobno nije kretenski? btw. koji falus ste me poceli zvat Luce? 
| uto 15 sij, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...sorry na nadimku, no baš ti pristaje... ...a očito je da nisi još naletila na pravoga... ...ili te netko razočarao u posljednje vrijeme, pa si u fazi "mrzim sve muškarce"
...to su ti ti moderni muškarci, igraju se i psihologa kad ti to najmanje treba...
| uto 15 sij, 2008 3:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: @ Picard - ja ne mislim da su svi muskarci kreteni. sto se tice ljudi ja nikad ni jedan atribut ne uopcavam i ne lijepim ga odredenoj skupini bez obzira po kojojem svojstvu se ona izdvajala (osim vegetarijanaca i PETA-e, oni su mi... nejasni  ) ovo sto seruckam po ovom topicu je obicno ispoljavanje mojih trenutnih frustracija izazvanih raznim "blast-from-the-past"-ovima (da to tako nazovem, jer ne mogu nac adekvatnu rijec u hrvatskom), nekim nedavnim dogadajima, itd. mislila sam da sam ovog puta upotrijebila dovoljan broj smajlica da se shvati da nisam ozbiljna... a sta se ovog kontretnog lika tice, tebi zongliranje sa 3 zene istodobno nije kretenski? btw. koji falus ste me poceli zvat Luce?  Pa, ok, LUKRECIJA  ; možda i je kretenski, ali nekak mislim da su bar dvije od njih tri svjesne situacije, IMHO. A biću iskren, avatko od nas je ponekad učinio nešto kretensko.... Nažalost, to nije ogranićeno spolom.... A moram dodati još nešto. Znam više mladih cura, od 19-24 godine koje mijenjaju muškarce ćešće nego donji veš....i onda se čude kad ih muškarci gledaju s podsmjehom.... Ne želim generalizirati, ali sam ja osobno pomalo izgubljen u ovom vremenu...
| uto 15 sij, 2008 3:20 pm |
|
 |
|
luda baba
|
1. nisam rekla da mi smeta kako me zovete, samo se cudim... 2.los argument - ako su svjesne to ne cini muskarca manjim kretenom  da su one proracunate kuje koje iz svega toga izvlace korist i da su plave boje i imaju tri ruke i pet ociju, sve to ne bi cinilo njega manjim kretenom 3. naravno da je svatko napravio nesto kretenski, nitko savrsen, al opet, KOLIKO kretenski? 4. glupost nije ogranicena apsolutno nicim 5. pa? ima nas svakakvih... da otpilim staru pricu - kad muskarac mijenja zene ko carape, vecina ljudi ga ne gleda prijekim okom... nazalost, ideologije koje su oblikovale drustvo u kojem dominiraju muskarci su jos na snazi, koliko god srali o emancipaciji, itd. to je duboko ukrorijenjeno u nama. zamislimo se samo nad jednostavnom cinjenicom da ne postoji muski oblik imenica kao sto su KURVA, ZRTVA, itd. to nije slucajno. 6. a kako da ti ja pomognem? da ti mapu nacrtam? 
| uto 15 sij, 2008 3:40 pm |
|
 |
|
Admiral
|
| uto 15 sij, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
luda baba
|
| uto 15 sij, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: Eh...do Ožujka, puno Ožujskih.....hehehehehehehehehehehehe 
| uto 15 sij, 2008 3:45 pm |
|
 |
|
luda baba
|
mislim da ces se ti sa svojim ozujskim i novom ljubavi cisto ok snac u ovom "modernom zbunjujucem" svijetu btw. sta se ostalog tice, ne da ti se pisat ili sam te usutkala? 
| uto 15 sij, 2008 3:49 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: mislim da ces se ti sa svojim ozujskim i novom ljubavi cisto ok snac u ovom "modernom zbunjujucem" svijetu btw. sta se ostalog tice, ne da ti se pisat ili sam te usutkala?  Hehehehehehehe...that'll be the day.... Ma ne, nego ako pogledaš nekoliko stranica naprijed vidjećeš da se ja zapravo slažem s tobom.... Tu i tamo moram braniti muški rod, bar ove jadne ostatke koji vjeruju u jednakost, a obožavaju različitost, poput mene. 
| uto 15 sij, 2008 3:53 pm |
|
 |
|
luda baba
|
pa nikad ne znas, znam i ja bit rjecita, a nisam ni glupa... (krenulo ti je sa ovim TWISTED smajlijima?!?) Picard je napisao/la: vidjećeš evo sutim 
| uto 15 sij, 2008 3:57 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: evo sutim  Uh...a baš nam je krenulo..... A kaj se  znaka tiće,, taj mi je najmiliji.....nekak mi najbolje oznaćava raspoloženje....hehehehehehehehehe 
| uto 15 sij, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
luda baba
|
to sutim se odnosilo na tvoju fatalnu gramaticku gresku (ludagramatickababa TM) a ista se svega ostalog tice prekidam diskusiju, idem jest, nisam nista jela od jucer... 
| uto 15 sij, 2008 4:02 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|