| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Sovereign i debele cure
buco je napisao/la: Morati čemo ga udat! za drugaricu... Pozdrav Provodadžijska 88 ...valjda oženit... ...cure se udaju... ...ili je u tvom kraju drugačije... ??
| čet 19 ožu, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mr.Bobo je napisao/la: ...valjda oženit... ...cure se udaju... ...ili je u tvom kraju drugačije...
Vidin ja , nikad od tebe dobar bosanac. Dobro sam napisao, tj dobro si pročitao. Ono "udao" kažu u bosni za onoga muškega ki se nastani poli žene! Pozdrav Zagorskih bregi 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pet 20 ožu, 2009 12:39 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 20 ožu, 2009 12:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Sov je napisao/la: Dok neku curu osobno ne upoznam ne mogu reći jel mi odgovara ili ne
Tako je @Sov, ništa bez "First contacta". Tko zna možda je @RAI muško!  Pozdrav Ljubavnih jadi 2

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 ožu, 2009 1:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: Sov je napisao/la: Dok neku curu osobno ne upoznam ne mogu reći jel mi odgovara ili ne
Tako je @Sov, ništa bez "First contacta". Tko zna možda je @RAI muško!  Pozdrav Ljubavnih jadi 2 A buco je možda žena koja se boji da će joj homoseksualci preoteti sve muškarce. 
|
| sub 21 ožu, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
RAI'TARA je napisao/la: A buco je možda žena koja se boji da će joj homoseksualci preoteti sve muškarce. Ono "možda cura" hmm... ? Vjerojatno neće homići preoter sve ak ih je "samo" 15%. Ili su opet neka nova istraživanja? Pozdrav Pravih komada 12

Tehnika Pucanstvu !
|
| sub 21 ožu, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
:LoooL:
...zanimljiv post...
| ned 22 ožu, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
buco je napisao/la: Sov je napisao/la: Dok neku curu osobno ne upoznam ne mogu reći jel mi odgovara ili ne
Tako je @Sov, ništa bez "First contacta". Tko zna možda je @RAI muško!  Pozdrav Ljubavnih jadi 2 Istina, ništa bez FC-a Ne znam ne bi se htio mješat, ali mislim da je RAI'TARA ipak cura Jooooj, ova ti je predobra RAI'TARA Jadan buco, baš mi ga je žao
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 22 ožu, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Tako je @Sov, ništa bez "First contacta". Tko zna možda je @RAI muško!  Pozdrav Ljubavnih jadi 2 ha ha to bi objasnilo dosta toga 
| pon 23 ožu, 2009 1:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Sov je napisao/la: Ne znam ne bi se htio mješat, ali mislim da je RAI'TARA ipak cura
hmm.. vas dvoje puno mislite, treba provjerit! Hipoteteze ka hipoteze moš svašta reć i mislit. @Sov moraš provjeriti pa ćeš znat dale je @RAI ono što misliš. No na netu nije zabranjeno mislit ak nije protuustavno... Pozdrav Ginekološka 22

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 23 ožu, 2009 1:38 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
buco je napisao/la: Sov je napisao/la: Ne znam ne bi se htio mješat, ali mislim da je RAI'TARA ipak cura
hmm.. vas dvoje puno mislite, treba provjerit! Hipoteteze ka hipoteze moš svašta reć i mislit. @Sov moraš provjeriti pa ćeš znat dale je @RAI ono što misliš. No na netu nije zabranjeno mislit ak nije protuustavno... Pozdrav Ginekološka 22 Potpisujem 
|
| pon 23 ožu, 2009 1:53 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
buco je napisao/la: Sov je napisao/la: Ne znam ne bi se htio mješat, ali mislim da je RAI'TARA ipak cura
hmm.. vas dvoje puno mislite, treba provjerit! Hipoteteze ka hipoteze moš svašta reć i mislit. @Sov moraš provjeriti pa ćeš znat dale je @RAI ono što misliš. No na netu nije zabranjeno mislit ak nije protuustavno... Pozdrav Ginekološka 22 Da, i važno se čuvati bucmastih prestrašenih žena također. 
|
| pon 23 ožu, 2009 2:45 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Točno, debele ne dolaze u đir... samo one anoreksične! POzdrav Lipe debele 1

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 23 ožu, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Fakat Sov, šta fali Raitari? Nije debela ziher. A svaki put kad dođe ti ju kajlaš. Možda je to diverzija?
|
| sri 31 kol, 2011 10:23 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ma zna da je ne može imat pa zato.
|
| sri 31 kol, 2011 10:25 pm |
|
 |
|