| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
 Re: Funny slike
Sovereign X je napisao/la: http://www.buzzfeed.com/keenan/european-map-of-penis-size kakve neistine Kako znas da nije istina, osim ako nisi gej, pa mjerio sam? I cuo sam da se samo oni iskompleksirani svojom "velicinom" moraju hvalit istom. Jel to istina? 
| sri 10 lis, 2012 5:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Erlond je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: http://www.buzzfeed.com/keenan/european-map-of-penis-size kakve neistine Kako znas da nije istina, osim ako nisi gej, pa mjerio sam? I cuo sam da se samo oni iskompleksirani svojom "velicinom" moraju hvalit istom. Jel to istina?  Pa vjerojatno nije istina s obzirom na to da nije u pitanju neko stručno istraživanje tj. čist sumnjam da jest. I neću mjerit ništa osim svog
Btw nije da se hvalim svojom veličinom samo mi je drago da sam bar u nečemu iznad prosjeka
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 10 lis, 2012 8:25 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
| pet 12 lis, 2012 8:29 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 20 lis, 2012 1:22 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
| uto 23 lis, 2012 7:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Fora  Za ovu drugu sam vidio verziju gdje na zadnjoj slici pokazuju dignute fotoaparate i mobitele... al to valjda na više na ne-rock koncertima.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 23 lis, 2012 7:45 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Cvicek je napisao/la: Za ovu drugu sam vidio verziju gdje na zadnjoj slici pokazuju dignute fotoaparate i mobitele... al to valjda na više na ne-rock koncertima. Da, ta je slika bila uporedba sa, nekad upaljačima, danas mobitelima i fotoaparatima.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 24 lis, 2012 12:53 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
| sri 24 lis, 2012 9:55 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 17 sij, 2012 10:34 pm Postovi: 953 Lokacija: Winterpyke Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: ENT pobedjuje TNG al' za dlaku,pm odlucivali :) Koje si vrste?: Romulan
|
| sub 27 lis, 2012 4:47 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Iz nekog razloga mi je ovo urnebesno. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 29 lis, 2012 4:01 pm |
|
 |
|
Number One
|
Urnebesno bolesno! 
| uto 30 lis, 2012 7:46 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Suveniri sa koncerta.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 31 lis, 2012 11:06 am |
|
 |
|
Number One
|
| pon 05 stu, 2012 10:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
dobra ti je ova zadnja 
| uto 06 stu, 2012 1:16 am |
|
 |
|
Number One
|
Ja sam se iskidala na to.  Pretpostavljam da je staro, ali sam ga tek jučer vidjela. 
| uto 06 stu, 2012 8:31 pm |
|
 |
|