|
Sada je: pon 10 kol, 2026 11:17 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Pitajte Miroslava, Miroslav odgovara
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Pitajte Miroslava, Miroslav odgovara
Et voila! Neka igre otpočnu! 
|
| uto 14 ruj, 2010 3:44 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Pitajte Miroslava, Miroslav odgovara
Zašto hoćeš da te pipkaju... ??
...kad Matijas navali ... nema ti spasa...
| uto 14 ruj, 2010 3:57 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Koji ti je najdrazi hrvatski kralj ?
Koje pivo najvise pijes ?
Livanjski ili Paski sir ?
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 14 ruj, 2010 4:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: Zašto hoćeš da te pipkaju... ??
...kad Matijas navali ... nema ti spasa... Pa nije Matias peško da će me pipat.  Kad smo kod pitanja, učinilo mi se zabavnim ovako interaktivno surađivat sa forumskim pučanstvom, tko zna, možda se to i izrodi u pipkanje (ne s tobom Bobo  )  . captain je napisao/la: Koji ti je najdrazi hrvatski kralj ?
Koje pivo najvise pijes ?
Livanjski ili Paski sir ? Najdraži hrvatski kralj - teško mi se odlučiti između Tomislava, koji je porazio bugarske i mađarske osvajače, Petra Krešimira IV, u vrijeme čijeg vladanja je Hrvatska imala najveći teritorij, Dmitra Zvonimira, dobrog kralja Hrvata ili Petra Svačića (Snačića), koji se unatoč izdaji od strane dijela hrvatskog plemstva, hrabro suprostavio tuđinima. Od piva ponekad popijem karlovačko, ili prije kaltenberg, no stvarno rijetko. Livanjski ili paški - a oba su dobra, no mogu ti reći da sam ipak najbolji sir jeo iz Livna, napravljen od mješanog ovčjeg i kravljeg mlijeka.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 15 ruj, 2010 7:23 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Zašto stalno imaš Bauera na avataru?
|
| sri 15 ruj, 2010 1:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Zašto stalno imaš Bauera na avataru? Dva su razloga za to: 1.Jack je najači čovik na situ, osoba od koje možeš puno naučit o mučenju pomoću kemijske i ostalih priručnih sredstava.  Šalu na stranu, 24 mi je općenito jedna od najdražih serija, a Jack likova. 2. Lijen sam mjenjati avatar. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 15 ruj, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sta slusas inace ?
Koji ti je najbolji klingonac izuzev worf-a ?
Jure ili Grasevina (vina) ?
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 15 ruj, 2010 4:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Miroslav je napisao/la: 1.Jack je najači čovik na situ
...LOL pitam se što bi Chuck Norris imao reći na ovo... ...koliko tvoje mjesto ima stanovnika... ?
| sri 15 ruj, 2010 5:25 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
od 1 do 5, koliku si tremu imao kada si pričao o onim silnim tehnologijama u treku za HRT?
| sri 15 ruj, 2010 5:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
koliko imas kila?
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sri 15 ruj, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
a kolko si visok?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 15 ruj, 2010 11:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
koliko cesto se kupas?
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| čet 16 ruj, 2010 12:11 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
A koliko često režeš nokte na nogama?
|
| čet 16 ruj, 2010 12:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
jel struzes pete?
|
| čet 16 ruj, 2010 12:22 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
captain je napisao/la: Sta slusas inace ?
Koji ti je najbolji klingonac izuzev worf-a ?
Jure ili Grasevina (vina) ? A slušam gotovo sve, izuzev teškog metala, modernog jazza i cajki. Martok je uvijek najbolji klingonac, bolji od svih, uključivo i Worfa.  Nisam baš neki vinopija, no radije bi graševinu, jer znam da je jure bućkuriš. Mr.bobo je napisao/la: Miroslav je napisao/la: 1.Jack je najači čovik na situ
...LOL pitam se što bi Chuck Norris imao reći na ovo... ...koliko tvoje mjesto ima stanovnika... ?Chuck će se skariti u mišju rupu pred jackom.  Ima oko 500 stanovnika. pahuljica je napisao/la: od 1 do 5, koliku si tremu imao kada si pričao o onim silnim tehnologijama u treku za HRT? 10, zbog idiota sa čupavim mikrofonom. OGamer je napisao/la: koliko imas kila? Prema zadnjem vaganju 90. Dejanira je napisao/la: a kolko si visok? 187 cm OGamer je napisao/la: koliko cesto se kupas? Svake prijestupne godine.  Šalu na stranu, redovito.  Miki je napisao/la: A koliko često režeš nokte na nogama? Dok mi ne počnu probijat kroz cipele.  A valjda dva puta mjesečno. OGamer je napisao/la: jel struzes pete? Ponekad, to mi je poseban fetiš. 
Benedikt XVI
|
| pet 17 ruj, 2010 8:00 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|