|
Sada je: pon 27 srp, 2026 8:39 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Pitam, pitaj, El Zvonka
Zašto dvije slike naljepljene u jednu?
|
| ned 12 lip, 2011 11:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Miki je napisao/la: Zašto dvije slike naljepljene u jednu? prikaz logiran i odlogiran - kužiš (online) 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 lip, 2011 8:17 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Dobro, tu razliku nisam skužio, al opet, na obje slike je 'wtf'. Vodevr.
|
| pon 13 lip, 2011 11:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Miki je napisao/la: Dobro, tu razliku nisam skužio, al opet, na obje slike je 'wtf'. Vodevr. pogle pitanje: antibot i koje si vrste. Da odgovoriš na pitanje koje si vrste u pisalo bi u drugom modu antibot pitanja, ili obrnuto 
|
| uto 14 lip, 2011 8:14 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 16 svi, 2011 7:12 pm Postovi: 72 Lokacija: Slavonski Brod / Zagreb Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Koje si vrste?: human
|
KOje mjesto preporučaš za gledanje pomrčine mjeseca? Sljeme ili može negdje i u gradu?
_________________ "Listen carefully, Neelix, because I'm only going to say this once. Coffee, black."
- Janeway, to Neelix after he informed her that more replicators had gone offline (VOY: "Bride of Chaotica!")
|
| uto 14 lip, 2011 9:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A grad nikako jel će ti kuće uvelike sakriti pogled na Mjesec. Ja imam pogled na cijelo južno nebo ali imam i drvored ispred koji se razgranao  pa niš, a Mjesec će biti dosta nisko iznad horizonta. Preporučam šetnju savskim nasipom, Jarunom...što manje svijetla to bolje Sljeme je ok ali isto češ vidjeti...a što se tiće ulaza u polusjenu nije ni vidljivo golim okom iz ZG, ali se događa i prije izlaska mjeseca danas 
|
| sri 15 lip, 2011 9:11 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
A vi poorgeri. Imate crveno nebo noću. Kod mene blekerska kmica, vidjet ću bez beda.
|
| sri 15 lip, 2011 5:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ideš sutra na prosvjed? (ili ako pročitaš tek sutra - kak je bilo?  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 17 lip, 2011 11:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
nejdem na prosvjed nikakav sutra tj. danas, pijan sam, ne znam ni dal ću na roštilj na koji sam pozvan ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Zadnja izmjena: El Zvonko; sub 18 lip, 2011 12:31 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
pijani edit
|
| sub 18 lip, 2011 12:31 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|