|
Sada je: sub 08 kol, 2026 11:28 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Vojni rok - doživljaji
Miki je napisao/la:
No i šta će mi vojska nakon faxa, da mi sa 25 godina neki isfrustrirani narednik ide urlat kak da popravim krevet.
...ja sam dobio topništvo... ...a na testovima svim onima sam bio među najboljima... ...čak i napravio 51 trbušnjak u minuti...
...a da mi stariji bi mogli tražit neki čin i tako... ali sve je to meni... @Hrčak i moja mama je bila u vojsci...
| sri 23 lip, 2010 2:09 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Suikotreki je napisao/la: Ja sam po tom pitanju dosta svojeglav i ako se nešto protivi mojim uvjerenjima nema šanse da ću to napravit... Tako da radim u vojsci, ja bi već odavno završio pred vojnim sudom.  Kao prvo, nema vojnih sudova, to je bilo u doba JNA. Imaju samo stegovne mjere, te eventualni postupak za kazneno djelo pred civilnim sudom. Kao drugo, pumpao bi ti meni 200 sklekova ili ne bi vidio dopusta do kraja vojnog roka. Citat: Što se tiče vojnog roka i ja sam se isto izvukao Al da sam išao, onda bi ili išao za pilota vojnog helića, ili tenkistu Nemoj me zafrkavat, zar stvarno misliš da se tijekom služenja vojnog roka može voziti helikopter?  Mislim da bi jedino mogao letjeti na metli, tijekom čišćenja kruga i GSP-a. Citat: Al imaš pravo, ni ja ne volim da mi drugi naređuju tako da vjerojatno nebi bio dugo u vojsci A gdje bi bio onih 6 mjeseci? Možda u hotelu?  Inače, kakav je to Flotaš kad ne voli slušat naređenja. Mislim da bi baš trekiji (a gateri pogotovo), trebali savršeno dobro shvaćati narav vojske, jer je Flota tipična vojna organizacija, ma koliko mi šutjeli o tome. Citat: No i šta će mi vojska nakon faxa, da mi sa 25 godina neki isfrustrirani narednik ide urlat kak da popravim krevet. Po tome bi zemlju trebali braniti samo oni bez faksa, divno nema šta. Imam i ja faks, pa sam objeručke otišao služiti vojni rok, jer je to čast za svakog domoljuba NHF. Citat: ...a da mi stariji bi mogli tražit neki čin i tako... ali sve je to meni... Čin ročnog razvodnika (ili pozornika), dobije se nakon osnovne obuke, ako bi bio dobar vojnik. Ne da se hvalim, ja sma dobio čin razvodnika, i kasnije ponosno maltretirao gugije. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 23 lip, 2010 6:44 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma bio bi ja tamo među najboljima... ali... njeh...
| sri 23 lip, 2010 11:31 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Miroslav je napisao/la: Čin ročnog razvodnika (ili pozornika), dobije se nakon osnovne obuke, ako bi bio dobar vojnik. Ne da se hvalim, ja sma dobio čin razvodnika, i kasnije ponosno maltretirao gugije.  Uff mrzim biti gušter.... i još više kako se iživljavaju prema njima. 
| sri 23 lip, 2010 11:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Suikotreki je napisao/la: Miroslav je napisao/la: Čin ročnog razvodnika (ili pozornika), dobije se nakon osnovne obuke, ako bi bio dobar vojnik. Ne da se hvalim, ja sma dobio čin razvodnika, i kasnije ponosno maltretirao gugije.  Uff mrzim biti gušter.... i još više kako se iživljavaju prema njima.  Nije to nikakvo iživljavanje...doduše, između nekoliko razvodnika uvijek se nađe jedna budala koja se voli iživljvati, no ostali rade svoj posao, jer ako vojska ne obavi ono što je zapovjednik naredio, onda će razvodnik dobiti po pi..., a da ne spominjem kako su vojnici skloni radit shranja ako su besposleni i bezbrižni (tipa bježanja sa požarstva, svađe, nediscipline, tučnjava i sl.).
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 23 lip, 2010 12:02 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Citat: Po tome bi zemlju trebali braniti samo oni bez faksa, divno nema šta. Imam i ja faks, pa sam objeručke otišao služiti vojni rok, jer je to čast za svakog domoljuba NHF. Ja nemam časti i nisam domoljub.
Da, gorjet ću u komunističkom paklu al šta sad. Bolje i to nego da spavam u popravljenom krevetu. 
|
| sri 23 lip, 2010 7:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Ja nemam časti i nisam domoljub.
Da, gorjet ću u komunističkom paklu al šta sad. Ti si rekao. 
Benedikt XVI
|
| čet 24 lip, 2010 6:33 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Miki je napisao/la: Da, gorjet ću u komunističkom paklu al šta sad. [/b][/color]  Hmmm što je gore, komunistički pakao ili kapitalistički raj? 
| čet 24 lip, 2010 12:10 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
E, krene li nekakvo ideološko prepucavanje, svima warnovi, redom. 
|
| čet 24 lip, 2010 12:21 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Suikotreki je napisao/la: Miki je napisao/la: Da, gorjet ću u komunističkom paklu al šta sad. [/b][/color]  Hmmm što je gore, komunistički pakao ili kapitalistički raj?  Eh, nijedno. Sad ne mogu nać Tram 11 album Čovječe ne ljuti se, u kojem El Bahattee repa o doživljajima u vojsci. Nešto o 40 ljudi u istoj sobi, svaki sa svojim smradom, nehigijena, Lepa Brena svira, a njemu samo džomba u džepu za neka ljepša vremena. To mi se čini još gorim.
|
| čet 24 lip, 2010 3:48 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|