| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Događanja...arena zagreb-Šetnja s dinosaurima
 Dinosauri će još jednom obići Zemlju u spektakularnoj kazališnoj predstavi koja započinje 14. travnja 2010. godine u zagrebačkoj Areni. ŠETNJA S DINOSAURIMA – Spektakl u Areni koji je temeljen na nagrađivanoj televizijskoj seriji BBC-a oživjet će dinosaure u pravoj veličini što će nesumnjivo biti jedna od najuzbudljivijih i najinovativnijih predstava ikad viđenih u Hrvatskoj. Zbog nevjerojatnog interesa koji vlada za ovu jedinstvenu predstavu, a i kako bi omogućili što većem broju obožavatelja dinosaura da pogledaju njihov spektakularan povratak, dodana su još dva termina u subotu, 17. Travnja – u 11 i 15 h. Prodaja ulaznica za nove termine predstava počinje u četvrtak, 1.travnja na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Ticketproa. http://www.zagrebarena.hr/default.aspx?id=112jel ide tko na ovo 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 13 tra, 2010 12:20 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Događanja...arena zagreb-Šetnja s dinosaurima
Ja bi volio to otiči pogledat. Vjerujem da je prava senzacija. Iako nebi išao sam. 
| uto 13 tra, 2010 12:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
i ja planiram, pa se možemo dogovoriti ak hočeš 
|
| uto 13 tra, 2010 12:26 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da mogli bi... Još samo kad bi nas se nešto više moglo skupit pa da organizirano odemo. 
| uto 13 tra, 2010 12:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sačekajmo možda se netko još javi... 
|
| uto 13 tra, 2010 12:28 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Uf, 175 kn ništa od mene 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 13 tra, 2010 4:59 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja bih išao, al mi je preskupo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 13 tra, 2010 5:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Sovereign X je napisao/la: Ja bih išao, al mi je preskupo hočeš da ti ja posudim 
|
| uto 13 tra, 2010 5:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
El Zvonko je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Ja bih išao, al mi je preskupo hočeš da ti ja posudim  trgam se od smijeha 
|
| uto 13 tra, 2010 5:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
|
| sri 14 tra, 2010 8:09 pm |
|
 |
|