|
Sada je: ned 09 kol, 2026 1:07 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Alan Ford
"Dobar strip, ponekad ga čitam!" Tj. nekad davno sam ga znao čitati...  Dobar mi je, čitao sam ga dosta, ali su mi Bonellijevi stripovi više prirasli srcu, njih sam kao klinac (i kao malo manje klinac) puno više čitao 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 08 ruj, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
da alan ford je fakat carski strip
| uto 08 ruj, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
odličan strip, volim ga čitati, al ga čitam samo ponekad...  tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi... jedi govna! šest milijardi muha valjda zna što rade! 
| uto 17 stu, 2009 4:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Nekada san cita te stripove, sada slabo nekako. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 17 stu, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja sam za opciju... koje nema ovdje... ...pročitao sam samo jedan ili dva stripa... ...i dobar je...
| sri 25 stu, 2009 4:01 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
fora strip... ali ga samo ponekad čitam... imam majicu sa natpisom Tko roni, roni ... tko ne roni, roni još i više... (ili tako nešto  )
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 25 stu, 2009 6:32 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja starome za rođendan kupim jedan par carapa sa nekim od likova nacratnim tamo...za sada ih ima vec nekih cetiri para 
| sri 25 stu, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|