Autor/ica |
Poruka |
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
dr. Jones vs dr. Jackson
Kako je počelo masovno slinjenje za arheolozima, nisam mogao ne otvoriti ovaj topic i sučeliti dva najpoznatija... Dakle, koji vam je bolji, draži, koji je više kul, koji vam je zgodniji? ma pišite sve što vam padne na pamet... Indiana Jones Daniel Jackson Namjerno nisam stavio i Cviceka u poll kako bi ova dvojica imala neke šanse... A sada da vas čujem... Moj 1000. post.
pet 03 tra, 2009 1:00 pm |
|
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Re: dr. Jones vs dr. Jackson
daniel daniel daniel i samo daniel!!! i indy je kul,al daniel je puno zgodniji daniel je mladahan i pun energije
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
pet 03 tra, 2009 1:01 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Indiana Jones
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
pet 03 tra, 2009 1:03 pm |
|
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Neodlučeno, dobri su mi i jedan i drugi, svaki na svoj način. Očito nisi gledala seriju Mladi Indiana Jones
pet 03 tra, 2009 1:25 pm |
|
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
AJME NE MOŽEŠ MI TO RADITI! Ne,ne,ne,ne,ne...ovo nije dobro...ovo nikako nije dobro. Ne mogu se odlučiti! Ne mogu tako povrijediti Indyja! On je bio tu davno prije neg se Jackson pojavio(zapravo,bio je poslije...al sam na Jacksona zaboravila ) i uvijek će imati veoma posebno mjesto u mom srcu. I zato se odbijam odlučiti. Tj.biram obojicu.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
pet 03 tra, 2009 2:29 pm |
|
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehe, u potpunosti te razumijem, Indy je razlog zašto mi je arheologija toliko zanimljiva i zašto je volim. Obožavao sam ga kao klinac i još mi je uvijek jedan od najdražih likova i filmovi su mi zakon. Indy je vjerojatno i jedan od razloga zašto mi je Daniel tako odličan i drag lik.
pet 03 tra, 2009 2:41 pm |
|
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
e moze ovak,meni je indyev sin jako seksi u ovom novom filmu
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
pet 03 tra, 2009 7:28 pm |
|
|
Kingslayer
|
BrickTop je napisao/la: Neodlučeno, dobri su mi i jedan i drugi, svaki na svoj način. Očito nisi gledala seriju Mladi Indiana Jones Pa nije ni "stari" Indy toliko star izuzev zadnjeg filma...
pet 03 tra, 2009 10:32 pm |
|
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajme ajme Trap, tezak izbor... Ali ipak se odlucujem za Daniela
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
sub 04 tra, 2009 5:06 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Namjerno nisam stavio i Cviceka u poll kako bi ova dvojica imala neke šanse... Slažem se Glasao sam za Indyja Ima i bolju pjesmu ... Jedino meni asocijacija na arheologa nije samo Indiana, nego i Marti Misterija (Martin Mystere "po novom"), čitao to kao klinac (i malo manje klinac kad sam naknadno nabavio svih prvih cca 100 brojeva) Djelom sam i radi njega i njegovog traženja Atlantide sam kasnije volio i Indiana Jonesa i Stargate...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sub 04 tra, 2009 5:20 pm |
|
|
Kingslayer
|
The Raiders March... obožavam je...
sub 04 tra, 2009 5:47 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Haha, odlican topic. Oba lika su odlicna na svoj nacin. Ne mogu se odlucit.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
ned 22 stu, 2009 10:10 pm |
|
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Bez zadnjeg filma bi bilo napeto, ali ovako je landslide za Daniela.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
pon 23 stu, 2009 12:44 am |
|
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Daniel Jackson
_________________ Surviving the new decade
|
pon 23 stu, 2009 12:57 am |
|
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
pon 23 stu, 2009 7:03 pm |
|
|
|