Autor/ica |
Poruka |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Stargate Atlantis
dašo je napisao/la: ima isprazne likove khm... Voy... khm... ager... khm... dašo je napisao/la: i nedovršene i monotone priče khm... da... ovoga... moram li ista napisati? dašo je napisao/la: ni napetih akcisjko filozofsko moralnih epizoda.... ok, Voyager anyone? (nhf, fcorse  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
sri 06 svi, 2009 1:14 am |
|
 |
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
joj daj molim vas...voyager je bar imao epizodda koje su se bavile ljudik idejama, osobom, posjećaijima, borbom za opstanak... ja sg cijeli en mogu svrstat u rang star treka....ali najbliže mu dolazi sg1
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
sri 06 svi, 2009 10:17 am |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
daso gle nije st,ali sg je daleko od lose serije  meni je atlantis cist ok za pogledat nesto,zaparavo jedva cekam sljedecu sezonu
sri 06 svi, 2009 5:13 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
MAHER je napisao/la: meni je atlantis cist ok za pogledat nesto,zaparavo jedva cekam sljedecu sezonu ja se pitam koju sljedeću sezonu ti čekaš?
sri 06 svi, 2009 5:18 pm |
|
 |
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Pa kaj se pitaš, pa čovjek čeka novu 6. sezonu, kaj nisi znala da se snima i uskoro premijerno prikazuje.
sri 06 svi, 2009 5:20 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Da, da ... na jesen. Istina, koje blesavo pitanje. hm. da. 
sri 06 svi, 2009 5:23 pm |
|
 |
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Totalno me Sheppard oduševio u 4. i 5. epizodi četvrte sezone. U prvoj glumi manijakalnog psihopata, a u drugoj se naganja s seksi elijenkom Larrin. Eh da u epizodi 4x05 - Travelers ćete moći zamijetiti zaprepašćujuću sličnost između Shepparda i Larrin i jednog aktivnog dvojca sa foruma... 

|
sri 06 svi, 2009 7:48 pm |
|
 |
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
....dobila seriju, no sada je samo pitanje vremena kada cu je poceti gledati...jednog dana 
sri 06 svi, 2009 7:50 pm |
|
 |
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
pahuljica je napisao/la: ....dobila seriju, no sada je samo pitanje vremena kada cu je poceti gledati...jednog dana  Nikako ako nisi pogledala Stargate SG-1 i film naravno koji ide prvi. 

|
sri 06 svi, 2009 7:51 pm |
|
 |
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Evo pocela i ja gledat Atlantis Nakon New order epizode, naravno I zasad mi je cist ok  Mislim, pogledala sam samo prve dvije epizode... Ajme gate im je tak super i shiny i wow I na scena kad su izronili iz mora I Sheppard mi je skroz simpa  I onaj doktor, na znam kak se zove McKay me malo razocarao, nije mi bas onako super cool kao u SG1-u  Mozda mu jednostavno fali Carterica kraj njega 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
pon 11 svi, 2009 11:36 am |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19657 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira je napisao/la: I Sheppard mi je skroz simpa  I onaj doktor, na znam kak se zove McKay me malo razocarao, nije mi bas onako super cool kao u SG1-u  Mozda mu jednostavno fali Carterica kraj njega  Carson... --> Scotland ...
...ma samo daj Rodneyu šansu... već će te on nasmijati do suza...
pon 11 svi, 2009 11:54 am |
|
 |
Kingslayer
|
Jeeej, super. Ma Carson (doktor) je legenda, Sheppard isto... A na McKaya se treba malo naviknuti. Ima vrlo osebujan karakter... 

|
pon 11 svi, 2009 12:06 pm |
|
 |
Kingslayer
|
Ja nastavio sa gledanjem 4. sezone. Nije loše... Teyla kao Xena razbija neke divljake, Replikatori počeli uništavati ljude, vratio se Sheppardov lega Todd. Legenda. Onaj wraith joke je bio zakon (shake hands). Sheppard me malo razočarao kada je išao nagovarati onog lika da se Todd hrani njime...

|
pet 15 svi, 2009 1:55 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19657 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa meni 4 sezona nije baš bola odlična... malo manje nego odlična... Carterica kao šefica mi baš i nije bila nešto... eventualno epizodu-dvije je bila na visini zadatka...ostalo slabo... Carsona nije bilo... pa se to malo osjeti...
pet 15 svi, 2009 2:57 pm |
|
 |
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E meni zasad Atlantis super Mozda zato sto mi je SG1 postao malo dosadan, ali moram priznat da mi je prva sezona Atlantisa puno bolja od 8. sezone SG1-a... Shepppard mi je genijalan, ok, nije O'Neallu ni do koljena, ali mi je svejedno super I obozavam McKaya i Carsona I Teyla mi je stvarno super lik, iako mi se ne sviđa nova frizura, bolje joj je stajala duza kosa Ford mi je onak... Tak tak... Vise neki sporedni lik  I cijelo vrijeme pokusavam skuzit kak onaj jumper uspije proc kroz gate  Da, znam da je gate ocito dovoljno velik da taj brod prođe, ali ono, u scenama unutar jumpera, izgleda mi puno veci od gatea  Ma, zanemarite 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
uto 19 svi, 2009 12:10 pm |
|
 |
|