| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Najzgodnija Goa'uld domačica
Hehe, nije goa'uldica pošto oni nemaju spola, ali tražim najzgodniju domačicu.  Zvuči možda smiješno, ali tako je... Ma šta ja lupam gluposti, evo vam slike... E da, raspoređene su po abecedi i neke imaju samo jednu sliku pošto se malo pojavljuju pa ni nema više... I neke su tu samo da manje više popune brojku. Amaterasu  Amaunet   Bastet  Hathor   Kali  Kianna  Morrigan  Nirrti   Osiris   Qetesh   Hmm da, to je to. I nema mogućnosti tri glasa radi točnijih rezultata.  Glasujte il ne glasujte i patite... 

|
| uto 07 tra, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Najzgodnija goa'uld domačica
Glas za kraljicu Hathor. Slijedi je Amaterasu.
| uto 07 tra, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Također dajem glas za Hathor , a poslije nje bi bila Osiris i zatim Amaterasu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 07 tra, 2009 7:57 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
goddamnit trap, i hate you ... barem si mogao dati da dvije odaberemo!
ja ću patiti...
| uto 07 tra, 2009 8:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Joj, možda sam ipak trebao staviti mogućnost odabira 3 domačice.  Naime, ovako će kraljica seksa, droge i rock n rolla pokupiti sve glasove... 

|
| uto 07 tra, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
restartiraj anketu dok se nije skupilo više glasova.
| uto 07 tra, 2009 8:30 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Evo, ipak radi točnijih rezultata omogućeno odabrati tri opcije... 

|
| uto 07 tra, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Još bi vi mene mogli i pridobit u SG proljećare 
| uto 07 tra, 2009 8:50 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Alokin je napisao/la: Još bi vi mene mogli i pridobit u SG proljećare  A jel? Trap, mogao si stavit i bolje slike A mogao si stavit i hot Tok'ra tete, ipak su i oni sort of goa'uldi  Iako nisu tako super kao goa'uldi Od ponuđenih... Hathor naravno  Amaterasu i Qetesh 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 07 tra, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Dejanira je napisao/la: Trap, mogao si stavit i bolje slike A mogao si stavit i hot Tok'ra tete, ipak su i oni sort of goa'uldi  Iako nisu tako super kao goa'uldi Hmmm, lako se ubace slike, pa prihvaćam sve prijedloge... Što se Tok'ra tetki tiče, razmatrao sam i o tome, ali odustao... štajaznam. 

|
| uto 07 tra, 2009 9:23 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
hathor je najbolja teta  qetesh je isto lijepa  ima neobicne crte lica ^^ i amaterasu je sweet ^^
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 07 tra, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Da i ja obznanim svoje glasove... Hathor, zna se zašto, svaki daljnji komentar suvišan... Bastet, baš mi je nekako slatkiš... Osiris, samo ću reć plava kovrčava kosa... Ajd da počasno spomenem i Valu/Qetesh... 

|
| uto 07 tra, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ma sve neke lijepe tete... nisam kompetentniji za više 
| uto 07 tra, 2009 10:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Amaunet
...samo jedan glas sam dao, i to za navedenu... ...ostale mi baš i nisu nešto...
| uto 07 tra, 2009 10:45 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mr.bobo je napisao/la: Amaunet
...samo jedan glas sam dao, i to za navedenu... ...ostale mi baš i nisu nešto... Na lomaču s njim... 

|
| uto 07 tra, 2009 10:55 pm |
|
 |
|