| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Hathor
 stvarno nisam znala gdje bi napisala svoj komentar o ovoj velicanstvenoj epizodi,pa sam otvorila temu  *dejaniri nece smetati posto obozava hathor dakle, hathor je prelijepa  obozavam ovu epizodu  volim njenu kontrolu nad muskarcima  bilo je zabavno gledati kako daniel, hammond, o'neill i ostatak deckica sline nad njom i naravno, predobra o'neillova provala, moram jos jednom napisati: daniel:hathor was the egyptian goddess of inebriety, fertility and music. jack:sex, drugs and rock'n'roll? 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 tra, 2009 1:21 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Hathor
alien she je napisao/la: dakle,hathor je prelijepa  obozavam ovu epizodu  ... i naravno,predobra o'neillova provala,moram jos jednom napisati: daniel:hathor was the egyptian goddess of inebriety,fertility and music. jack:sex,drugs and rock'n'roll?  Indeed!  O'Neill je car...  A jadničak Daniel bio potpuno asimiliran... 

|
| pon 06 tra, 2009 1:22 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Awwwwwwwwwww  Hathor Ma totalno sam se zaljubila u ovu epizodu kad sam ju prvi put gledala, od tada sam ju pogledala jos jedno 7-8 puta i i dalje mi je definitivno najbolja epizoda Stargatea Hathor je genijalna, savrsena i zelim bit ona I da, btw, rjesavala sam jucer test na fejsu Koji si goa'uld i ispala mi Hathor 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 9:53 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: I da, btw, rjesavala sam jucer test na fejsu Koji si goa'uld i ispala mi Hathor  joj fora  ! *mogle bi mi za audiciju ubaciti i par pitanja o hathor mislim da cim vide njenu sliku ili sam spomen na nju da ce im koncentracija zavrsiti tamo negdje u prip*zdini 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 06 tra, 2009 10:04 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: I da, btw, rjesavala sam jucer test na fejsu Koji si goa'uld i ispala mi Hathor  Hehe, nisam ni sumnjao... alien she je napisao/la: *mogle bi mi za audiciju ubaciti i par pitanja o hathor mislim da cim vide njenu sliku ili sam spomen na nju da ce im koncentracija zavrsiti tamo negdje u prip*zdini  Oho, znači krenuli smo i prljavim metodama... 

|
| pon 06 tra, 2009 10:56 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
T'Rapavi je napisao/la: Oho, znači krenuli smo i prljavim metodama...  je cuj, pravi danny boy bi trebao to sve izdrzati *iako se totalno napalio na hathor 
|
| pon 06 tra, 2009 11:22 am |
|
 |
|
Kingslayer
|

|
| pon 06 tra, 2009 11:27 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Video je predobar i mjuza također , a ženska je predobra BTW jedan prijedlog: Bolje nemojte o njoj postavljat pitanja, jer će mi misli fakat završit negdje tamo dolje tj. vjerojatno ću fulat nešto pa umjesto neke riječi spoment neke dijelove tijela , ali ću probat da se to ne dogodi
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 06 tra, 2009 12:45 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Evo jedne od umjetničkih slika Hathor 
| pon 06 tra, 2009 1:00 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Prekrasni izvori slapova Super je slika
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 06 tra, 2009 1:04 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|

|
| pon 06 tra, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Tako je Predobre su slike Trap
Evo još dvije

|
| pon 06 tra, 2009 2:29 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
OK, ovo je vec pomalo spooky Dakle, otkako sam pogledala tu epizodu i totalno se zaljubila u Hathor  imam osjecaj da stalno nalijecem na nju Mislim, prvo na istrakonu uzmem u ruke Egipatsku knjigu mrtvih i otvorim ju bas na stranici gdje je clanak o Hathor Onda na hrpi kvizova koje sam ispunjavala u zadnje vrijeme na netu ispadam Hathor I sad odem na tolkien forum i jedan tip pise nest o egipatskom horoskopu, i pazite ovo: Citat: Egipatski horoskop podijeljen je na dvanaest znakova, a svakim znakom gospodari jedan bog. Na osnovi datuma rođenja lako ćete otkriti koje vas božanstvo štiti i što vam savjetuje za bolji ljubavni život .
12. Ako ste rođeni između 4. prosinca i 31. prosinca, štiti vas boginja glazbe i umjetnosti HATHOR.  Nda, rođena sam 29. 12. I tako, sad si ja mislim, ako je Suiko reinkarnacija Apolona  Mozda sam ja reinkarnacija Hathor Zezam se, naravno... Nego da, kaze moj egipatski horoskop: Citat: Vi ste zaljubljeni u ljubav. Kada se u nekog zaljubite, teško prekidate vezu. Potreban vam je partner koji će vas razumjeti, ali i koji će znati potaknuti sve one osjećaje koji se kovitlaju u vašim dubinama. Hator je boginja umjetnosti i glazbe, stoga su vaši osjećaji rafinirani i nježni. Želite ljubav, ali se istovremeno i bojite. Zbog toga ponekad izgledate kao hladna i neosvojiva osoba. U ljubavi obožavate duge pripreme, a strpljenje nagrađujete strašću. Imate velik seksualni potencijal, što se iz vašeg ponašanja ne može lako zaključiti. Konzervativni stavovi i sramežljivost koju pokazujete zaista ne može navesti na zaključak o vašoj stvarnoj zainteresiranosti. Vaša boja je tamnozelena, a oružje kojim zavodite nije uočljivo na prvi pogled. U tome i je vaša tajna. Treba vas postupno otkrivati.
S nekim stvarima se ne bih slozila, al ajd 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 06 tra, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Hehe, predobro...  Počinješ vjerovati u reinkarnaciju? Inače kad si spomenula već taj egipatski horoskop, baš sam malo proguglao i ispalo da mene štiti boginja ljubavi, prelijepa NEFTIS. Zanimljivo... 

|
| pon 06 tra, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mene štiti bog svete rijeke Nil SEBEK.
| pon 06 tra, 2009 6:35 pm |
|
 |
|