| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Stargate SG1 i Američka vojska
Smeta li vas što su Stargate SG1 večina likova članovi Američke vojske?
Da li vas smeta činjenica da US Vojska predstavlja cijelu Zemlju u međuplanetarnim i međugalaktičkim odnosima s drugim rasama?
Smeta li vas to možda u realnom svijetu oni i nisu toliki good guysi, a u SG su poprilično zaslađeni kao ekipa koja se bori za pravdu i jednakost svih rasa u galaksiji....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 04 tra, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Stargate SG1 i Američka vojska
E sad... Daniel i Teal'c nisu članovi američke vojske. Carter i O'Neill jesu, tak da večina nije, nego pola-pola. I nisu baš svi good guysi. Bilo je tamo puno zavjera i takvih gluposti, čak i previše ak se mene pita (te mi epke nisu toliko zanimljive). Ima predsjednika i senatora guzonja i takvih likova. Obično sama vojska kao vojska nije ni u stvarnom svijetu toliko kriva i loša. Iako i tu ima puno loših... U krajnjem slučaju, kak bi se reklo, to je serija i sviđa mi se i ne smeta mi ako oni time žele popraviti sliku o sebi i svojoj vojsci. Ta serija definitivno ne utječe na moj stav o SAD-u i njihovoj vlasti, vojsci, politici...

|
| sub 04 tra, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...mene niš ne smeta... ...ja jednostavno uživam u seriji...
| sub 04 tra, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Smeta li vas što su Stargate SG1 večina likova članovi Američke vojske?
Da li vas smeta činjenica da US Vojska predstavlja cijelu Zemlju u međuplanetarnim i međugalaktičkim odnosima s drugim rasama?
Smeta li vas to možda u realnom svijetu oni i nisu toliki good guysi, a u SG su poprilično zaslađeni kao ekipa koja se bori za pravdu i jednakost svih rasa u galaksiji.... Ček, a po čemu je to drugačije nego u Star Treku? Ako im ne smeta u Star Treku zašto bi im u Star Gateu smetalo?
| sub 04 tra, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mr.bobo je napisao/la: ...mene niš ne smeta... ...ja jednostavno uživam u seriji... potpisujem Cvicek, ja sam mislila da je ovo ST forum i da treba promovirat ST pa ajde kao uzoran admin idi otvarat ST topice 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 04 tra, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 04 tra, 2009 10:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
a gle svagdje su oni neki uzori ,good guysi tako da je svedno .....
| pon 06 tra, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: E sad... Daniel i Teal'c nisu članovi američke vojske. Carter i O'Neill jesu, tak da večina nije, nego pola-pola. A na čijem su popisu za plaču Daniel i Tealc? Tko ih hrani i oblači?  Suikotreki je napisao/la: Ček, a po čemu je to drugačije nego u Star Treku? Ako im ne smeta u Star Treku zašto bi im u Star Gateu smetalo? Drugačije je po tome što u Treku ljudsku rasu predstavlja ujedinjena Zemlja u sklopu međuzvjezdane Federacije, a u Stargateu SG1 Zemlju predstavlja gotovo isključivo američka vojska....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 13 tra, 2009 9:16 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Cvicek je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: E sad... Daniel i Teal'c nisu članovi američke vojske. Carter i O'Neill jesu, tak da večina nije, nego pola-pola. A na čijem su popisu za plaču Daniel i Tealc? Tko ih hrani i oblači?  ...hmmm, da... Daniel je definitivno u vojsci... i ona ga financira... ...no Teal'c... hmmm... ako mu nekaj treba , samo mu daju karticu... pa si nek kupi šta hoće... i onako je on skroman momak... 
| pon 13 tra, 2009 10:33 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: E sad... Daniel i Teal'c nisu članovi američke vojske. Carter i O'Neill jesu, tak da večina nije, nego pola-pola. A na čijem su popisu za plaču Daniel i Tealc? Tko ih hrani i oblači?  Pa oblače se sami mislim iako bi bilo puno kandidatkinja za taj posao, vjerujem...  A i hrane se valjda sami... 

|
| pon 13 tra, 2009 10:48 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja sam ovo zamislio kao ozbiljan topic s kritikama te sfere SGa.... p***a vam materina 
|
| pon 13 tra, 2009 11:24 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dejanira je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...mene niš ne smeta... ...ja jednostavno uživam u seriji... potpisujem Također 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 tra, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Americka serija, americki dolari, americka vojska. To je cisto normalno. U kasnijim sezonama se ukljucuju i druge svjetske sile. Rusija, Kina itd. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 22 stu, 2009 10:03 pm |
|
 |
|