Sada je: pon 24 kol, 2026 11:06 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 169 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
 Prvo gledanje Stargatea - spoiler alert - 
Autor/ica Poruka
Kingslayer
Kingslayer

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Post Re: Prvo gledanje Stargatea *spoileri*
Al da su vratili Jonasa, imali bi dva slična lika... njega i Daniela. A falio bi neki vojničina. :mrgreen:

čet 18 ožu, 2010 2:32 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Pa imaju tealc-a :mrgreen:

čet 18 ožu, 2010 2:45 pm
Kingslayer
Kingslayer

Pa Teal'c je kao prvo vanzemaljac, a kao drugo... nije vojnik (barem ne američke vojske). Tako da on nije treniran, ne zna taktiku i to sve što bi vođa tima trebao znati...

čet 18 ožu, 2010 2:53 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

samanta jeste

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

čet 18 ožu, 2010 2:59 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Da, Sam je vojničina. I pored toga, taktika američke vojske se par puta pokazala kao pogrešna; primjerice kad su bili na Apophisovom brodu, ili kad je Teal'c išao kroz samrtni ritual...Dakle Ameri misle da je njihova metoda jedina moguća. Srećom Jaffe ih nadopune sa svojim metodama.

Puno je ovo promjena odjednom. Ode O'Neill, dođu Landry i Mitchell, Vala se vraća. Avalon mi je valjda zbog svih tih naglih promjena slabije sjeo. Još sa onim Indiana Jones klopkama, te Merlinom koji je pomalo nepotreban komičan element. Al ajde, priča se nastavlja, samo u drugačijem konteksu. Podjebavanje Vale i Jacksona je zanimljivo, no u Avalonu pored toga i nema previše zanimljivosti. Umovi su im prebačeni na drugu galaksiju u srednjovjekovnu civilizaciju gdje opet vlada religijski fanatizam. Origin mi je bolji utoliko što doznajem tko i što su Oriji, te orijski popovi izgledaju spooookyyyy. :shock: Hallowed are the Ori.

Al ipak, nastala je praznina bacanjem O'Neilla u drugi plan (nije uopće spomenuto zašto), čak je i Carterica neprisutna u ovim epkama. Mogu samo čekati da se vrati goauld Kinsey, te da Baal napravi nešto.

pet 19 ožu, 2010 4:05 pm
Kingslayer
Kingslayer

Hallowed are the Ori! Meni su zakon priori. :mrgreen:

Da se neadovežem na ono prije, Sam je vojnik(inja), ali je u prvom redu znanstvanica. Znači, imali bi tim od znanstvenice, dva nerdy-geeky guya i jednog elokventnog elijena razbijača... Pa to bi moglo funkcionirati. :zubo:

pet 19 ožu, 2010 4:15 pm
Profil Web stranica
Make it so
Make it so

Ori su nista prema anubisu :mrgreen:

pet 19 ožu, 2010 9:20 pm
MINDFVCK

Pa ne znam baš...Oriji preko svojih miniona rasturaju čitave planete koji im se ne žele pokoriti...istina, to i Anubis i ostatak Goa'ulda čini, no njima trebaju flote brodova da to naprave, dok je ovima potreban jedan zamah štapom :shock:

The Ties That Bind - Ha! Vala i Jackson su zapeli skupa u suprotnom umiru. Sve zbog Valine zajebancije sa narukvicom. Da bi se učinak uklonio, moraju vratiti čitav niz predmeta svojim prijašnjim vlasnicima...nešto kao što je Nog činio kad je O'Brienu nabavljao stvari za postaju u zadnjoj sezoni DS9. No, zbog takvog lančanog trgovanja sam očekivao više komičnih situacija, no pored pokojeg Valinog komentara, toga i nije bilo previše. Ajde, informativno je što doznajem da umjesto Goa'ulda vlada neki Savez krijumčara, no čini mi se da će njihova vladavina biti kratkog vijeka.

The Powers That Be - Zaboravio sam da je u svom prvom pojavljivanju Vala napomenula da je bila domaćin Goa'uldu, i ovdje vidimo njen planet; tipičan pustinjski. Populacija siromašna, rastrgana između Orija i Vale. Oriji daleko nadmoćniji, te su Jacksonov ego i Valin uređaj za liječenje morali priznati poraz. Jedino što mene muči jest Jacksonova dilema: zašto Oriji govore ljudima da vjeruju u njih, kad imaju svoje popove da čine sve?

Beachhead - konačno zelena epka u ovoj sezoni. Priori zauzimaju Jaffa planet, Prometej i Jaffe žele uništiti fors fild, al to ga samo pojača. Zanimljiva metoda izgradnje super Vrata; no sva sreća da je Vala to poremetila, i pritom završila u Orijskoj galaksiji.

Ex Deus Machina - E ovome se nisam nadao da će Baal potražiti utočište na Zemlji i to kao biznisman. Da je Kinsey svjestan, dobio bi infarkt u ime boga i domovine :lol: . Toliko se Kartel, bivši NIDovci pobunjenici, srozao...da je sama organizacija postala prijetnja planetu...gdje su im zlatna vremena kad je Maybourne krijumčario :lol: Gotovo hladnoratovske napetosti između Jaffa i Taurija; zanimljivo. Jaffe su poput seljaka u Francuskoj revoluciji; zbog stoljeća i stoljeća ropstva i bijede imaju potencijal biti opaki vladari.

Babylon - Tom Cruise i Posljednji Samuraj. Na to podsjeća ova epka. U detalje. Izuzev jednog Priora.

sub 20 ožu, 2010 12:08 am
MINDFVCK

Nastavak priče...

Prototype - u načelu oke epka. Ima napetosti, ima veze sa Drevnima, sa Anubisom, njegov GMO sin se pravi nevin, pa je psiho sa psiho moćima. Iako je moglo završit drugačije; ne sa njegovom smrću, već tako da je uspio pobjeć negdje.

The Fourth Horsemen - dvodjelna epka sa radnjom koja se više puta vidjela u raznim B-produkcijskim filmovima o raznim epidemijama. Ajde oke, ako ćemo se povoditi, možemo na temelju ove epke reći i da je ptičja/svinjska/majmunska gripa posljedica prokletstva koje su Priori bacili na nas. Onaj vođa Jaffa se preolako bacio u religijski fanatizam, no sva sreća Teal'c ima prave riječi. Vratili su onog dosadnog Drevnog koji je prije par sezona ljubovao sa Cartericom...tu kao klinac pomaže tako da napravi lijek, al se i dalje upucava Carterici. Izumili su mašinu koja obogalji Priorske moći barem nakratko...solidno, al nedovoljno napeto za dvodjelnu epku.

Collateral Damage - I onda ga useru sa posve nepotrebnom epkom. Mitchellu su usadili kriva sjećanja. Buhuhu. Ima takvih epki u Treku, i nisam ljubitelj takvih mind-rapeova. Pritom tuđinski znanstvenici koriste upečatljivu konzolu koja je identična upečatljivoj konzoli u sedmoj sezoni, epka Revisions (ono kad je cijela civilizacija pod mjehurom koji se smanjuje). Pritom radnja ove epke je dozlaboga patetična sa Mitchelovim traumama, te preolakotnim promiskuitetnim ponašanjem alienske doktorice.

Ripple Effect - technobabble level is off the scale. Jedna Carterica je komična kad krene drobit sve tehnikalije, no kad je puna soba ispunjena Cartericama iz paralelnih svemira, i rješenje čitave epke se krije u masivnom tehnodrobljenju; onda ne može biti dobro. Oke je što su među brojnim alternativnim SG1 timovima, našao i jedan koji je pokvaren i egocentričan. I u ovoj epki su mi spoilali par epki Atlantisa, govoreći u par navrata što se tamo dogodilo. Martouf i Fraiserka su plus.

Stronghold - bila bi zelena epka da nije bilo opet patetičnosti sa Mitchellovim emotivnim zatezanjima i njegovim umirućim frendom. Još Mitchell usred javne bolnice ostavi alienski uređaj, tak da se njegov frend igra sa uspomenama :roll: . Da nije bilo toga, bilo bi oke. Jedan od Baalovih klonova želi kontrolirati Jaffe tako da ispire mozak članovima vijeća. Malo pucačine potkraj i to je to.

Uglavnom, ova deveta sezona mi se dosada pokazala kao najslabijom; iako je nisam do kraja odgledao. Sve nekako lebdi u zraku sa radnjom, glavni bed gajsi su Oriji koje su upoznali čisto radi Valine pohlepe. Dobro, ne baš direktno, ali jedno je vodilo k drugom...

Ak ništa drugo, barem im je nova doktorica zgodnaaaa. :sesir2:

sub 20 ožu, 2010 11:54 pm
MINDFVCK

Nastavak priče...

Ethon - opet onaj planet sa identičnom političkom situacijom ko na Quinovom planetu. Političke supersile drže i dalje zategnut okidač jedna prema drugoj i prijete si globalnim uništenjem, s time da jedna ima potporu Orija, što im je potiglo nivo bahatosti. U sve to se upetljao SG1 da spasi Jacksona koji je naivno ušetao u njihovu klopku. Paranoidna sumnjičavost tih ljudi mi kao i uvijek ide na nerve, no ajde barem vidimo kakvu bebu od satelita su Priori dali. Uništen je Prometheus, šteta za Pendergasta, bio mi je solidan, ali nezastupljen sporedan lik.

Off The Grid - konačno epka sa Lucienskim Savezom koji je zauzeo vakuum moći koji se stvorio nakon pada Goa'ulda; no ispada da se radi o hrpici nasilnika i prljavaca; bez konkretnijeg plana za vladavinom, barem ovako na prvi pogled. General Landry pokazuje zube i zajebo je izdajicu Nerosa; koji se ovako čini kao polukomičan lik zbog svog stasa i popratnog zvuka roga koji ga prati; no lik je također snalažljiv; uvijek se pripoji onome tko pobjeđuje, bio to Baal ili Oriji. Kad smo već kod Baala, mother ship sa Baalom i klonovima je rasturen. Pa sad mogu pretpostavljati da je i Baal uništen, samim time i posljednji Sistemski Lord, ili se mogu nadati da je pravi Baal još uvijek na Zemlji? Najscena je kad Baal cilja Nerusa da ga ubije, a Nerus će mu...'Ali ja sam tako zanimljiv'. :lol: Novi brod zemaljski brod Odisej
mi izgleda nabrijanije od Prometeja.

The Scourge - šačica delegata ide u turistički obilazak zabačene postaje, i tamo se dogodi zlo u obliku kukaca koji proždiru ljude iznutra. Pomalo kliše slešer trešer horor scenarij.

Arthur's Mantle - opet 'fazno smo pomaknuti' epka; ili u ovom slučaju, 'nevidljivi smo' epka. Mitchell i Carterica postanu nevidljivi zbog Merlinovog uređaja nevidljivosti, al barem Jackson doznaje da je Merlin radio na oružju koje može potamaniti uzdignuta bića. Ona elitna postrojba Jaffa odlazi u prošlost jer su izmasakrirani zbog orijskog prokletstva koje pretvara ljude u nekakve polu-zombije. Ajde, moglo je i bolje, bez ove nevidljivosti koja je već viđena.

Crusade - po prvi puta u devetoj sezoni sam imao osjećaj da se zapravo nešto događa; iako se ništa ne događa; Vala je zauzela Jacksonovo tijelo (suđeni su si) i prepričava što se događa u orijskoj galaksiji, i što se njoj sve dogodilo. Osuđena je na smrt sjedenjem :shock: Brutalno. Pritom je i trudna. 'Bezgrešno' je začela sa Orijima :shock: Pa onda SG1 ekipa se ispituje 'jel vam ovo zvuči poznato?', a Teal'c kaže 'Darth Vader!' :muahaha: No nije riječ o Anakinu, već o Arthuru koji je prema legendi isto tako začet...očekivao sam da će spomenuti tamo nekakvog Đizusa Krajsta :roll: ; njegovi sljedbenici su kroz stoljeća imali vrlo slične metode pokoravanja, tak da se tu radi vjerojatno o političkoj korektnosti, isto kao i pri nepostojanju Goa'ulda Alaha. Priori spremaju svoje ljude na pohod, a ovi to jedva čekaju, jer ipak 'hallowed are the Ori'. Političke napetosti; ugovor o najmu Vrata istječe, Rusi žele Vrata ili nacrte Prometeja; a Kinezi ih podupiru. Koliko god Tauri bila sila u galaksiji, i dalje je rascjepkana na tu klanovsku podjelu na države. Uglavnom, ovo mi je najbolja epka sezone.

Camelot - čudna epka; možda bi bolje ispada da je dvodjelna, ovako su dvije epke u jednoj. S jedne strane srednjovjekovna civilizacija u kojoj se nalazi Merlinov laboratorij, s druge strane epska bitka u svemiru. Glede Merlinovog laba, to mi je čak bila slabija radnja zbog već viđenih motiva, samo sa malo drugačijom pričom. Scena kad su proradila orijska Supervrata je impresivna. Ogroman val se otvara, a Carterica bespomoćno lebdi u svemiru. Priorski brodovi mi čudno izgledaju; poput pojasa za struk, sa čudnom svjetlucavom stvari u sredini. Rusi su odmah izgradili svoj brod, al sve je to ispalo nebitno pored snage priorskih mašina. Teal'cov dolazak sa Lucienskim Savezom mi nalikuje kao Worfov dolazak sa Klingoncima u 'Sacrifice of Angels' epki.

I tu završava deveta sezona; po meni najslabija do sada. Nije da mi se ne sviđa radnja sa Orijima, dapače, vrlo je intrigantna; no imam dojam da je radnja naknadno naljepljena u scenarij, kao da se forsiralo sa produženjem serije jer debela većina bad guysa je potamanjena. Bilo bi mi bolje da je recimo radnja sa Orijima krenula tamo negdje od treće, četvrte sezone, kao i sa Replikatorima, pa da se postupno razvija. Ovako ispada da svaku sezonu-dvije-tri se SG1 bori sa nekim drugim bad guysima. Da su Oriji krenuli ranije, bilo bi još kompleksnije i zanimljvije.

I nigdje nema Tok'Ra u ovoj sezoni :evil: Kaj sad, uništeni Goa'uldi, pa se ne trebaju ni javit :roll: I gdje je nestao serator Kinsey?

Moving on; deseta sezona.

Flesh and Blood - Valino dijete je ko Antikrist :twisted: . Mala Adria. Eto sad će Ameri mislit kak je Jadran utjelovljenje zla :lol: Mala je snažna i pametna, možda će Vala negdje nekako nekada utjecati na nju, iako pripada Orijima.

Morpheus - tako-tako. Spooky planet sa maglom i tmurnim vremenom, i sa gadnim parazitima u zraku zbog kojih se ne smije ići spavati. Sve pored toga je nebitno; osim što je Merlin imao protivnicu Morganu koja pak ima veze sa Atlantidom.

The Pegasus Project - ovo je epka zbog koje se mora paralelno gledati Atlantis, jer ima dosta spoilera. SG1 stigne na Atlantis, Mckay prepričava svoje doživljaje sa Cartericom, Wraithi putuju u košnicama (iako mi brod ne nalikuje na košnicu), nekakvi odnosi između Weirke i holograma...uglavnom, pola stvari sam morao premotavati i hvatati tko je što i zašto rekao. Pa onda svo ono tehnoblebetanje sa crvotočinama. Tek potkraj epke sam skužio što zapravo žele napraviti; a to je preusmjeriti poziv sa Vrata koja imaju vječno napajanje zahvaljujući obližnjoj crnoj rupi na orijska Supervrata, tako da budu nedostupna pojačanjima iz orijske galaksije. Oke. Skužio sam potkraj :oops: . Također nisam pohvatao sve sa Merlinom i Morganom le Fay. Malo se priča kako su bili dobri, pa su bili protivnici... Merlin je pak bio gud gaj, al su ga Drevni željeli spriječiti zbog potencijalnosti oružja, znači da je možda i bed gaj...Uglavnom radnja je oke, al kao da mi nedostaje dio radnje koji se odvio u Atlantisu. Takvog sam dojma.

PS, nemojte mislit kako sam sve ovo sada odgledao :lol: , to su zapisi od par dana, samo što ih tek danas zapisujem. (svaki put sve opširnije) :shock:

sri 24 ožu, 2010 7:41 pm
Make it so
Make it so

Ova zadnja ima super scenu sa limunom i mckayem :lolsmjeh: ..suck on lemon :lolsmjeh: ..goauldi su najbolji negativci ..svi ostali pa i ori-i su ispod prosijeka :|

sri 24 ožu, 2010 8:03 pm
Kingslayer
Kingslayer

Miki je napisao/la:
Crusade - po prvi puta u devetoj sezoni sam imao osjećaj da se zapravo nešto događa; iako se ništa ne događa; Vala je zauzela Jacksonovo tijelo (suđeni su si) i prepričava što se događa u orijskoj galaksiji, i što se njoj sve dogodilo. Osuđena je na smrt sjedenjem :shock: Brutalno. Pritom je i trudna. 'Bezgrešno' je začela sa Orijima :shock: Pa onda SG1 ekipa se ispituje 'jel vam ovo zvuči poznato?', a Teal'c kaže 'Darth Vader!' :muahaha: No nije riječ o Anakinu, već o Arthuru koji je prema legendi isto tako začet...očekivao sam da će spomenuti tamo nekakvog Đizusa Krajsta :roll: ; njegovi sljedbenici su kroz stoljeća imali vrlo slične metode pokoravanja, tak da se tu radi vjerojatno o političkoj korektnosti, isto kao i pri nepostojanju Goa'ulda Alaha. Priori spremaju svoje ljude na pohod, a ovi to jedva čekaju, jer ipak 'hallowed are the Ori'. Političke napetosti; ugovor o najmu Vrata istječe, Rusi žele Vrata ili nacrte Prometeja; a Kinezi ih podupiru. Koliko god Tauri bila sila u galaksiji, i dalje je rascjepkana na tu klanovsku podjelu na države. Uglavnom, ovo mi je najbolja epka sezone.

Teal'c i njegovo Darth Vader je neprocijenjivo! :lolsmjeh:

A i ovo sa limunom što spominje captain... :zubo:

Miki, još malo pa gotovo... Možeš pogledati odma i SG-1 filmove poslije. :thumbs2:

sri 24 ožu, 2010 8:51 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Budem. Prvo treba zgotoviti zadnju sezonu. U međuvremenu...

Insiders - eto mi odgovora gdje je Baal. ''I heard you have some extra Ba'als (balls)'' :lolsmjeh: Pametno osmišljen plan Balovih duplića da se svi okupe u SGCu, namjerno se svađaju i pokušavaju ubiti; a sve da zgrabe adrese.

Uninvited - bla. Transdimenzionalna pijavica pretvara medvjede i veprove u monstrume :omgy: I tu je još Landryevo imitiranje patki #-o

200 - :facepalm:
Mislim, svaka čast na dvjestotoj epki, al ipak, vani je rat, a u SGCu se brinu kakva će biti radnja filma.

Counterstrike - bahatost Jaffi glede njihove samouvjerene samostalnosti kao galaktičke sile im se obilo u glavu zbog njihove paranoidne superiornosti. Mala antikrist Jadranka je postala velika i može mislima upravljati kickass brodom :twisted: Lajkam epku. Edit: na kraju spomenu da su pod Orije pala dva svijeta njihovih saveznika. Nisam pamtio imena brojnih planeta koje su posjetili, jer su svi slični, pa tek na wikigateu sam skužio da se radi o onim alienima koji vole utrke i imaju smiješne reklame, te...Jonasu Quinu i njegovima :(

Memento Mori - well, do sada bilo kakve epke sa Trustom se čine isforsane. Sad se odjednom našla nekakva goa'uldica Atena koja želi čeprkati po Valinom mozgu od čega ona dobije amneziju i radi kao konobarica.

Company of Thieves - pa ovo je oke, iako mi se Lucijanski savez ne sviđa previše. Svađaju se međusobno, samo da nadziru što veći udio tržišta narkomanskom kukuruzom. Jedan od njih obogalji Odisej, al se posada pobuni i teleportira ga u svemir. Pritom lik u vakuumu ne eksplodira niti se uguši, već stigne prijeteći mahati rukama i pucati na brod :shock: Mitchellova varka sa onom prstenastom injekcijom je dvaput upalila 8)

The Quest - teško je ne voljeti ove dvije epke. Prvo Indiana Jones booby traps, potom suradnja SG1, Adrie i Baala; nešto što nikada ne bi upalilo, ali svaki od njih traga za Svetim gralom iz specifičnih razloga; potom borba sa zmajevima, konačno pronalaze Merlina, Jackson gradi oružje, Jadranka ih prati...ZAKON. =D>

čet 25 ožu, 2010 11:38 pm
Kingslayer
Kingslayer

Slažem se za ovo zadnje. I ja volim Indiana Jonesovske questove... :biggrinlove: Još sva ekipa na okupu... mislim i SG-1 i Baal i Adria. :biggrinlove:

čet 25 ožu, 2010 11:39 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Gotovo je prvo gledanje SG1 kao serije. =D>

Nastavak:

Line in the sand - još jedna u nizu srednjovjekovnih civilizacija kojima prijete Oriji, no SG1 bi eksperimentirali na njima sa cloakom. To ne uspije, ekipa je razdvojena, Carterica je ranjena, Valu muž maltretira sa propovjedima; pa ga ona malo zmota. Oke radnja, al stvarno nenapeto.

The Road not Taken - još jedna epka sa paralelnim svemirom/alternativnom stvarnošću ili čime već, u kojoj je SAD diktatorska država; a diktatura je posljedica nereda koji su nastali nakon što je otkrivena tajna SG1. U principu dobra ideja; no sama radnja sa paralelnim svemirima bi bila bolja da se bazira na samo jednom paralelnom svemiru kao u DS9, pa da se pratimo jedan alternativni razvoj događaja. Ima malo spoilera za Atlantis.
Carter: 'I'm not who you think I am.'
McKay: 'I knew it! You're a lesbian!' :lolsmjeh:

The Shroud - cijelo vrijeme se zapravo ne zna je li Adria preobratila Jacksona na priorstvo, ili ga je Merlin zaštitio. Napeta i intrigantna epka.

Bounty - well this just sucks big time. Lucijski savez mi se popeo na bubrege sa svojim mlitavim metodama; i onda povrh svega unajme plaćenike da uhvate SG1, no ispada da je lakše koknut ubergalaktičke plaćenike, nego par ljudi. Iritantno plesuckanje i OMG vrištanje ljudi na obljetnici mature čim se pištolj izvadi (a navodno su oni nacija koji su ludi za oružjem...valjda dok god je to oružje u njihovim rukama). No barem je komična, gotovo tarantinovska scena u kojoj bounty-hunterka cilja Jacksona na ulici pa je iznenada pregazi bus. :twisted:

Bad Guys - još iritantnije je vrištanje žene u muzeju, Jacksonovo nesnalaženje improvizacije u talačkoj situacije, kao i 'lud za oružjem' čuvar. Mislim, oke je ideja da SG1 mora glumatati bad guyse jer su uvučeni u takvu situaciju, al sve je to moglo daleko bolje ispasti. I čemu uopće takve epke potkraj serije; totalno se razvodnila radnja. :roll:

Talion - Teal'c poludi i ide u osvetu za bivšim Jaffa rivalom koji pak tvrdi da je nevin; ekipa ga ne podržava i nastoji zaustaviti. Ispada da lik nije nevin i da nastoji napasti Zemlju, i onda Teal'c, izranjavan i pretučen do besvijesti, odjednom pronalazi nadđafsku snagu i ubije svog mučenika.

Family Ties - stvarno su ga razvodnili. Sapunica Vale i njenog starog koji nešto muti sa Jaffama koji bi napali Zemlju...al to se nisam ni trudio skužiti jer mi se totalno čini nebitnim za radnju.

Dominion - posljednja stvarno dobra epka, kojih u zadnje dvije sezone je bilo premalo. Baal uzima Adrijino tijelo. Gdje ćeš bolje radnje, sinergije dvaju zala. Adria je zgodnaaa. Ovo je trebala bit dvodjelna epka.

Unending - nedostojno finale serije. I dok je dobra ideja izolacije šestero ljudi unutar sterilnog broda do kraja njihovog života, kao i tužan kraj za Asgarde i buddy Thora, sve je na kraju zatrpano u temporalno tehnoblebetanje koje nisam ni pol posto skužio. Jackson je brutalno izvrijeđao Valu, i lik ima pravo. Uglavnom svi su si ok, Tauri imaju asgardsko oružje koje uništava priorske brodove (a prije to nije moglo!!!), Teal'c ima 130 godina i sijedu crtu na glavi.

Ček...130 godina? Zbog temporalnog tehnoblebetanja, Teal'c je ostao jedini nepomlađen nakon šta-ti-ja-znam eksplozije kojom se vrijeme trebalo vratiti 50ak godina unatrag. A sad još, u par navrata je spomenuto kako Teal'c ima 100 i nešto godina prije toga, te još u prvoj sezoni sam upamtio da je Bratac rekao da ima 135 godina, i da je pri kraju svog života. Uglavnom...

Serija mi se razvodnila potkraj. Stvarno. Od zadnje dvije mlitave sezone je mogla ispasti jedna solidna. Odem još pogledat filmove, pa da vidim ima li tamo kakvih tehnodrobljenja i sapunica.

sub 27 ožu, 2010 5:33 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 169 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: