|
Sada je: pet 26 lip, 2026 9:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Stargate
Novi trailer Stargate: Universea Preksinoć je na Sci-Fi Channelu prikazan novi Stargate: Universe trailer u trajanju od 30 sekundi, a u sklopu prikazivanja Stargate: Continuuma. Navedeni trailer možete vidjeti ovdje.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 05 tra, 2009 9:50 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
ovaj thread se može renejmat u vijesti i stavit na sticky [malena preporuka] miroslav će nam se zgubit do odavde.
| pon 13 tra, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
-fallen-one- je napisao/la: ovaj thread se može renejmat u vijesti i stavit na sticky [malena preporuka] miroslav će nam se zgubit do odavde. E dobra ideja... Trebalo bi ovaj thread cijeli izmoderirat i podjelit, al sad ne stignem, to cu ovih dana... Zasad nek budu vijesti  I nek bude sticky 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 13 tra, 2009 11:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Stargate-vijesti
Amanda Tapping i Carlo Rota u Stargate: Universeu Nakon što je nedavno objavljeno kako će u Universeu gostovati Richard Dean Anderson (Jack O'Neill), Michael Shanks (dr. Daniel Jackson) i Gary Jones (Walter Harriman), Sci-Fi Channel je potvrdio kako će se u seriji pojaviti i Amanda Tapping (dr. Samantha Carter). Na ovaj je način Christopher Judge (Teal'c) ostao jedini član originalnog SG-1 tima čije gostovanje u seriji (još) nije potvrđeno. Pritom valja naglasiti kako trenutno nije poznato u kojim će epizodama gostovati Tapping.  U seriji će gostovati i Carlo Rota, najpoznatiji po ulozi Morrisa O'Briena u hit seriji 24 s Kieferom Shuterlandom u glavnoj ulozi. Rota će u Universeu utjeloviti Carla Stroma, šefa I.O.A.-e. Strom će se pojaviti u petoj epizodi pod naslovom Earth, no nije isključeno pojavljivanje i u ranijim epizodama. Odobren treći Stargate SG-1 film Nakon mjeseci iščekivanja, MGM je nedavno napokon dao zeleno svijetlo za početak produkcije trećeg Stargate SG-1 filma. Izvjesno je kako će se film snimati tijekom jeseni, a kako bi se u najvećoj mjeri izbjeglo preklapanje s produkcijom Universea.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 19 tra, 2009 2:58 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Miroslav je napisao/la: Odobren treći Stargate SG-1 filmNakon mjeseci iščekivanja, MGM je nedavno napokon dao zeleno svijetlo za početak produkcije trećeg Stargate SG-1 filma. Izvjesno je kako će se film snimati tijekom jeseni, a kako bi se u najvećoj mjeri izbjeglo preklapanje s produkcijom Universea. ajde, dobro da nastavljaju s tim! fakat bi bilo steta da prestanu snimati filmove... neznam... ne bi bilo vise SG-1a... ok za Universe kao novu seriju, ali nije to to.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 21 tra, 2009 11:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
SG1 su već poprilično isfurani... 10 sezona i 2 filma.... drago mi je da će biti još filmova, ali nije da umirem od sreće.... radije bi jedan SGA film da vidim kako je na kraju završilo sa MacKayem i doktoricom
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 tra, 2009 6:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: kako je na kraju završilo sa MacKayem i doktoricom a tebi se bas sve mora nacrtati, ili? ah, da, sorry... zaboravio sam... to si ti Cvicek 
|
| uto 21 tra, 2009 6:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislio sam na poslije.... zanimljivo bi bilo vidjeti kako bi na duži rok doktorica prihvačala MacKaya takvim kakav je. Bilo bi vjerujem smiješnih scena 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 tra, 2009 6:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ha, s McKayem uvijek ima smjesnih scena  (btw, spoiler code ftw)
|
| uto 21 tra, 2009 6:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Otkriven naslov Atlantis filma Izvršni producent Joseph Mallozzi prekjučer je otkrio naslov najavljenog Atlantis filma, ni manje ni više nego na Twitter stranici vlastitog psa. Naime, film će nositi naslov Stargate: Extinction. Remasterirani pilot Children of the Gods stiže 21. srpnja Kako navodi TVShowsOnDVD.com, MGM i Fox Home Entertainment objavili su kako će se DVD remasteriane pilot epizode Stargatea SG-1 - Children of the Gods - naći u prodaji od 21. srpnja (Sjeverna Amerika). Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci objavljena je informacija kako MGM namjerava remasterirati epizodu Children of the Gods i potom ju plasirati na DVD-u, u obliku filma, a pod naslovom Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut.
Benedikt XVI
|
| pon 18 svi, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: SG1 su već poprilično isfurani... 10 sezona i 2 filma.... drago mi je da će biti još filmova, ...kmh... ipak su bila 3 filma...
...super što SG1 ide dalje... samo da Jacka bude više u filmu...
| pet 29 svi, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Još jedan Stargate: Universe trailer Sci-Fi Channel je objavio novi trailer Stargate: Universea u trajanju od 45 sekundi. Uz nove scene iz serije, trailer sadrži i razmišljanja glumačke postave o nadolazećoj seriji, a možete ga pogledati ovdje.
Benedikt XVI
|
| sub 06 lip, 2009 4:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Novi SG:U trailer: Survive  Dostupan je novi trailer Stargate: Universea pod naslovom Preživjeti. U novom traileru moguće je vidjeti nekoliko novih pojedinosti iz serije, a među njima i prvi pogled na aktivaciju novih (tj. vrlo, vrlo starih) Vrata.
Benedikt XVI
|
| sri 08 srp, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Benedikt XVI
|
| sri 29 srp, 2009 9:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Miroslav je napisao/la: Izvršni producent Joseph Mallozzi prekjučer je otkrio naslov najavljenog Atlantis filma, ni manje ni više nego na Twitter stranici vlastitog psa. Naime, film će nositi naslov Stargate: Extinction.
...naslov je isti baš kao i meni jedna odlična epizoda Enta iz 3. sezone... ...opet se trek i gate miješaju...
| pon 03 kol, 2009 2:25 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|