Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Re: SG Proljeće
Alokin je napisao/la:
Suikotreki je napisao/la:
Hmm i nikome nije čudno kaj se sad više na Star Trek forumu priča o Star Gateu nego Star Treku?
This... this... Stargate, is pure evil
They invade our space and we fall back. They assimilate entire worlds and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further!
...ahahahahahahah tvoj post me podsjeća na stari SF serijalThe Invaders... ...baš sam pogledao danas prvi dio miniserije...
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
a za sve vas warsere ...
ima ljeka, dođite do nas mi imamo starGATE!
better way to travel the stars.
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
-fallen-one- je napisao/la:
a za sve vas warsere ...
ima ljeka, dođite do nas mi imamo starGATE!
better way to travel the stars.
Ajme kak je dobra pjesmica
Moram ovo pokazat Teddei
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
alien she je napisao/la:
jedan prigodan gaterski vic(moj izum ):
koje kekse teal'c najvise voli?
jaffa kekse
Eh kad smo kod izmišljenih gaterskih viceva... evo još jedan...
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
T'Rapavi je napisao/la:
alien she je napisao/la:
jedan prigodan gaterski vic(moj izum ):
koje kekse teal'c najvise voli?
jaffa kekse
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
T'Rapavi je napisao/la:
Možemo i fanzin pokrenuti...
daaa
evo, imamo dva vica, idemo smislit treci...
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
što sg1 radi kad ne može spavati? broje ovčice kako uskaću kroz stargate
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
-fallen-one- je napisao/la:
što sg1 radi kad ne može spavati? broje ovčice kako uskaću kroz stargate
dobar
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
T'Rapavi je napisao/la:
A onaj s Jaffa keksima je već klasika - znali smo se zezati nudeći jaffa kekse drugima .... kažeš "jaffa" a netko već odgovara "kree" i uzme keks
edit: e da, i dalje ne podržavam stargate proljeće
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
captain je napisao/la:
Ja bi jos jedno Sg proljece i smajlic baal-a (i thor-)
hehe, pa mozemo nesto dogovorit
Mislim, za sg proljece smajlice brick rekao da nece dodavat narednih pol godine
ja bi ovaj smajli
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Uuuuuu, SG proljeće... proljećari dugo nisu proljećarili... Stvarno bi se mogli malo aktivirati.
T'Rapavi je napisao/la:
Uuuuuu, SG proljeće... proljećari dugo nisu proljećarili... Stvarno bi se mogli malo aktivirati.
ajmo onda
gdje ste stali s gledanjem (mislim na one koji prvi puta gledaju SG ili gledaju ponovno)?
ja sam na 4.sezoni
nemojte me ubiti
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.