| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Prava muškarčina za Cartericu?
Ma neznate vi niš  ...Mckayu najbolje paše Kellerica  i točka 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 16 lip, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
-fallen-one- je napisao/la: dream on, dream on ...  Morat cu porazgovarat s scenaristima Ma znate sta, bas me briga sta vi mislite, ja zivim u svom malom savrsenom svijetu u kojem su Carterica i McKay zajedno I nema nikakvog Jacka ni Kellerice  Ok, ima Jacka, bilo bi dosadno bez njega...  Eto, on i Kellerica su zajedno  I svi sretni 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 16 lip, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nop... malo grugačije će se karte posložiti... ...tako da će Carterica ipak biti Jackova...
| uto 16 lip, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Upravo pogledah 1x17 - "Solitude" Yep, Sam & Jack FTW!!! 
|
| sri 17 lip, 2009 7:15 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
To ona antartic epka ? (bas nedavno sam poceo ponovno gledat SG-1 i ovu sam preskocio jel mi bila dosadna  )
|
| sri 17 lip, 2009 7:16 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ernesto je napisao/la: To ona antartic epka ? (bas nedavno sam poceo ponovno gledat SG-1 i ovu sam preskocio jel mi bila dosadna  ) jeste, to je ona epizoda gdje zaglave i pronadu drugi gate. ali te scene izmedu jacka i sam ... awwwwww ^^ 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 17 lip, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
ernesto je napisao/la: To ona antartic epka ? (bas nedavno sam poceo ponovno gledat SG-1 i ovu sam preskocio jel mi bila dosadna  ) Yep. Pa nije puno dosadnija od ostatka dotadašnjeg dijela sezone.
|
| sri 17 lip, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
_Oz je napisao/la: Yep. Pa nije puno dosadnija od ostatka dotadašnjeg dijela sezone. strpljenja, strpljenja, druga sezona je mnogo bolja a tek treca  !
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 17 lip, 2009 7:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ohoohohoh... u epizodi Duet SGA, vidi se za koga je najbolja muškarčina McKay...
...za Carsona...
| sub 20 lip, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Pa ja mislim da bi njih dvojica bili bas dobar par 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 21 lip, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Jack. Rodni si je našao družicu. I opet je pokazao da ima ukusa, po negdje četvrti put. :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 25 lip, 2009 5:05 pm |
|
 |
|
bubica
|
Pogledao upravo 3x06 - "Point of view"... Kako romantično... yep, Jack...
|
| sri 15 srp, 2009 10:49 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Pa naravno O'Neil!!!! Hehe njoj treba pravo muško...  a meni može ostaviti McKaya 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 07 ruj, 2009 8:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
yanna je napisao/la: Hehe njoj treba pravo muško... bas sam protestirati htio... yanna je napisao/la: a meni može ostaviti McKaya  kad vidim da sam budala bio. da, da, to je vjecni izgovor... "muskarcina ovo, muskarcina ono" ali sve ste vi cure iste... sve bi vi McKaya za sebe. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 08 ruj, 2009 3:04 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Ant je napisao/la: yanna je napisao/la: Hehe njoj treba pravo muško... bas sam protestirati htio... yanna je napisao/la: a meni može ostaviti McKaya  kad vidim da sam budala bio. da, da, to je vjecni izgovor... "muskarcina ovo, muskarcina ono" ali sve ste vi cure iste... sve bi vi McKaya za sebe.  eto vidiš dobro si prošao mr McKay  naravno da bi svi McKaya pa samo pogedam tvoj avatar 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 27 ruj, 2009 1:27 pm |
|
 |
|