| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: SG Proljeće
Mir'Na Riker je napisao/la: jelda? nebi skodilo da malo mesa pokazu u serijalu *makar zivcira me kaj je daniel kasnije cijeli neki nabildan 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 05 tra, 2009 12:18 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bit će mesa, strpljenja... 

|
| ned 05 tra, 2009 12:24 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Šta vi kažete na sve to? Ja to ni na koji način ne podržavam, štoviše osuđujem! Zar vas nije stid tako iskrivljavati Ideju Proljeća..... Ant se sad negdje okreće u krevetu ako je pročitao u što ste pretvorili orginalnu Ideju Ideja je bilo SF proljeće općenito, a ne SG proljeće  I ako je već trebalo biti proljeće neke serije, to je svakako trebalo biti proljeće Treka  Da li se nekome da izraditi sličan avatar, ali u Trek stilu - Trek simbol i ispred da piše Trek Proljeće? Suikotreki je napisao/la: Brisala si moj post. Nitko do sad nije obrisao moj post! "It's shocking... it's unthinkable!"  Ma ja sam ti ih pobrisao već solidni broj Skoro svaki post koji završi u trash binu je osuđen da ga se na kraju pobriše 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 05 tra, 2009 1:53 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: Zar vas nije stid tako iskrivljavati Ideju Proljeća..... Ant se sad negdje okreće u krevetu ako je pročitao u što ste pretvorili orginalnu Ideju Ma niš strašno, rebootali smo je... Cvicek je napisao/la: Ideja je bilo SF proljeće općenito, a ne SG proljeće  I ako je već trebalo biti proljeće neke serije, to je svakako trebalo biti proljeće Treka Da li se nekome da izraditi sličan avatar, ali u Trek stilu - Trek simbol i ispred da piše Trek Proljeće? Ma doći će i Trek proljeće... 

|
| ned 05 tra, 2009 2:05 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
trek proljeće je bilo i donijelo je promijene koje smo željeli...sad napokon možemo reći.... Long live trek, and prosper his legecy be.
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 05 tra, 2009 12:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| ned 05 tra, 2009 12:12 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
jedan prigodan gaterski vic(moj izum  ): koje kekse teal'c najvise voli? jaffa kekse 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 05 tra, 2009 12:27 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Indeed, s okusom naranče... 

|
| ned 05 tra, 2009 12:28 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Suikotreki je napisao/la: Hmm i nikome nije čudno kaj se sad više na Star Trek forumu priča o Star Gateu nego Star Treku?  This... this... Stargate, is pure evil They invade our space and we fall back. They assimilate entire worlds and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further! 
| ned 05 tra, 2009 12:51 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Alokin je napisao/la: This... this... Stargate, is pure evil They invade our space and we fall back. They assimilate entire worlds and we fall back. Not again. The line must be drawn here! This far, no further!  Hahaha, sve vise anti gatera ovdje... Dakle, cijenjeno pucanstvo foruma koje ne voli SG i ima nesto protiv toga sto par pojedinaca vise pise o SG-u nego o treku... Imamo savrseno rijesenje za vas... Zaobilazite ovaj kutak Imate 3 podforuma u kojima mozete pisati o treku koliko hocete, pa se, ako vam je toliko stalo do toga da se na forumu pise vise o treku, nego o gejtu, potrudite da tamo otvarate super cool zanimljive topice i pisete puno konstruktivnih postova... Pored ta vasa 3 podforuma, ja zbilja ne vjerujem da bi vas jedan mali kutak mogao zabrinjavati...  Live long and love Stargate! 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 05 tra, 2009 1:16 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
|
| ned 05 tra, 2009 1:29 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Danas je se i u meni probudilo SG proljeće. 
| ned 05 tra, 2009 1:47 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
BrickTop je napisao/la: Danas je se i u meni probudilo SG proljeće.  awww  welcome!  uzivaj u proljecu  Dejanira je napisao/la: live long and love stargate
|
| ned 05 tra, 2009 1:58 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Indeed! I zakon smajlić... BrickTop je napisao/la: Danas je se i u meni probudilo SG proljeće.  Sve nas je više... ko triblovi smo... 

|
| ned 05 tra, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
T'Rapavi je napisao/la: Sve nas je više... ko triblovi smo...  tibble tribble tribble 
| ned 05 tra, 2009 2:59 pm |
|
 |
|