| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Audicija za cro dr. Jacksona
E zasad je samo Ana rekla, ali nadam se da ce nam se i fallen pridruzit i mozda jos koja cura.... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Dejanira je napisao/la: E da, i to Ajme ta audicija ce trajat tri sata  Pa ne može bilo tko pobijediti. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 21 tra, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira je napisao/la: E zasad je samo Ana rekla, ali nadam se da ce nam se i fallen pridruzit i mozda jos koja cura....  Imaju li i one msn?  Daj zamisli razgovor s 6,7 sudionika. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 21 tra, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Hrčak je napisao/la: Dejanira je napisao/la: E da, i to Ajme ta audicija ce trajat tri sata  Pa ne može bilo tko pobijediti.  ...tako je, samo oni najizdržljiviji... ...bolje da smo se na wipeout prijavili... 
| uto 21 tra, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Dejanira je napisao/la: E zasad je samo Ana rekla, ali nadam se da ce nam se i fallen pridruzit i mozda jos koja cura....  Imaju li i one msn?  Daj zamisli razgovor s 6,7 sudionika.  Joj, nece to bit dobro Ma sutra se mi dogovorimo, njih cu ionak samo ugnjavit da mi napisu pitanja o atlantisu, s obzirom da nijedna od nas to nije gledala 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
e babe moje pravila su ovakva: postavimo pitanje onak jedno po jedno svakom kandidatu.u slucaju da kandidat tocno odgovori dobiva jedan bod.onda drugom kandidatu drugo pitanje i tak.u slucaju da se ne zna pitanje se daje sljedecem kandidatu,a ako nitko ne bude znao onda ziri daje odgovor i idemo dalje.a za presetavanje u naocalama djelimo ocjene od 1 do 10 pa opet zbrojimo i na kraju zbroj bodova znanje + izgled i tko ima najvise je pobjednik e da meni je doslo do malih komplikacija ja budem mogla maksimalno do 7 ostati,tesko da do 8  stvarno zato bi vas zamolila sve da s audicijom pocnemo oko 4 ili pol 5 da to sve stignemo obaviti 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 21 tra, 2009 9:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Baš šteta, inače se ovakve zabavne igre održavaju poslije 20h, kad su ljudi dobro raspoloženi i opušteni 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 tra, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Cvicek je napisao/la: Baš šteta, inače se ovakve zabavne igre održavaju poslije 20h, kad su ljudi dobro raspoloženi i opušteni  ali nemojte mi to napraviti dajte stvarno nadam se da puno ne trazim
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 21 tra, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ma nitko ne kaže da će biti kasnije... jedino komentiram da se inače takve igre održavaju kasnije...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 21 tra, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Dejanira je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Dejanira je napisao/la: E zasad je samo Ana rekla, ali nadam se da ce nam se i fallen pridruzit i mozda jos koja cura....  Imaju li i one msn?  Daj zamisli razgovor s 6,7 sudionika.  Joj, nece to bit dobro Ma sutra se mi dogovorimo, njih cu ionak samo ugnjavit da mi napisu pitanja o atlantisu, s obzirom da nijedna od nas to nije gledala  lol nije potrebno baš pisati o atlantisu kad se daniel baš i ne pojavljuje tamo često ... ali ako treba kakva pomoć ... imaš ti moj msn 
| uto 21 tra, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
LOL, to bi trebalo počet u petak navečer koliko toga svega ima...  Još kada navale kandidati. 

|
| uto 21 tra, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
T'Rapavi je napisao/la: LOL, to bi trebalo počet u petak navečer koliko toga svega ima...  Još kada navale kandidati.  mozemo mi to u subotu rijesiti! znam da mozemo jer nazalost meni i mirni ne pase petak a vjerujem da vecini pase subota drzite nam fige da sve rijesimo i da sve bude kak treba! 
|
| uto 21 tra, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma bit ce to sve ok Poslala sam sad Ire poruku jel moze oko 4, pola 5, nadam se da ce potvrdno odgovorit 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 tra, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Dejanira je napisao/la: Ma bit ce to sve ok Poslala sam sad Ire poruku jel moze oko 4, pola 5, nadam se da ce potvrdno odgovorit  ma ljubim te!  ajde drzimo svi fige, saljemo pozitivne vibracije 
|
| uto 21 tra, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pazite samo na onaj "svecani program" kona koji je u subotu popodne, da vam se ne poklopi.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 21 tra, 2009 11:16 pm |
|
 |
|