| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Stargate
Stargate je odlična serija, baš bi trebao početi sa 9. sezonom SG-1 i 2. Atlantisa. Obje su odlične, ali je SG-1 ipak nešto bolji i draži. 

|
| čet 01 sij, 2009 6:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
T'Rapavi je napisao/la: Stargate je odlična serija, baš bi trebao početi sa 9. sezonom SG-1 i 2. Atlantisa. Obje su odlične, ali je SG-1 ipak nešto bolji i draži.  Zadnje dvije sezone SG-1 su smece (pogotovo 9.), pa si malo snizi ocekivanja jer ces se razocarat JAasam bas pogledao zadnju epizodu Atlantisa, nije los kraj
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| pet 02 sij, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Završi Atlantis, iako sam očekivao malo bolje urađen kraj, opet nisam ostao razočaran. Sve je se nekako prebrzo dogodilo u zadnjoj epizodi, bilo bi bolje da je finalna epizoda bila nešto duža. Sa nestrpljenjem se očekuje Univers.
| uto 13 sij, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
STAR TREK mi je na 1. mjestu, na drugom Red Dwarf, a na trećem Stargate 
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 31 sij, 2009 7:21 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E konacno i ja pocela gledat Stargate Ajme Film mi je oooodlican... Koji spoj SF-a i egipatske mitologije...  Savrseno nesto A tek serija... Ajme Teal'c...  Mislim da sam zaljubljena 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 vel, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Opa Mašo, dobro došla u Stargate Svemir.
| pon 23 vel, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: Opa Mašo, dobro došla u Stargate Svemir. Hvala Ma totalno sam odusevljena Stargateom... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 vel, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Dejanira je napisao/la: E konacno i ja pocela gledat Stargate Ajme Film mi je oooodlican... Koji spoj SF-a i egipatske mitologije...  Savrseno nesto A tek serija... i like you 
| pon 23 vel, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ja sam u nedoumici i molim pomoc...hocu gledati i stargate i BSG sad koja je bolja?koju da prvu pocnem skidati? 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 23 vel, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: E konacno i ja pocela gledat Stargate Ajme Film mi je oooodlican... Koji spoj SF-a i egipatske mitologije...  Savrseno nesto A tek serija... Ajme Teal'c...  Mislim da sam zaljubljena  Oho, konačno si počela.  Baš mi je drago da ti se sviđa...  alien she je napisao/la: ja sam u nedoumici i molim pomoc...hocu gledati i stargate i BSG sad koja je bolja?koju da prvu pocnem skidati?  Ja bi ti preporučio Stargate. 

|
| pon 23 vel, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
oke hvala ti,evo nasla sam torrent iako mislim da cu prvo skinuti epizodu BSG jer ima manje MB-a stragate ostavljam za ozujak 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 23 vel, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Khm, zapravo bi prvo valjalo pogledati film, pa onda krenuti sa serijom.  (O Stargateu pričam). Šta nemoš to nikako drugačije nabaviti, nego skidati... Jer ima ti Stargatea podosta. 

|
| pon 23 vel, 2009 11:03 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
ima manje mba? misliš ... manje sezona? t'rapavi ... lijepo lijepo, nastavljaš širiti stargate ljubav ... pohvalno. i love you guys!!! i još reklamiraš pravilno gledanje!!! aaaaaaaaaaa!!! kako najs. 
| pon 23 vel, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
prva epizoda BSG-a ima manje MB-a od prve epizode stargatea. ma budem ja skinula obje serije samo drugi mjesec  nazalost ne jer nitko koga poznam a da voli SF nema toga kod sebe doma,a kupovati mi se neda...imate kakvih ostalih preporuka kak da nabavim?
|
| pon 23 vel, 2009 11:10 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Fallen, pa evo trudim se.  Prva epizoda BSG-a ima manje MB od prve SG-a pošto je prva epizoda SG-a dupla. Alien she, prije prve epizode BSG-a moraš pogledati miniseriju, koja ti opet traje kao i prva epizoda SG-a, pa su i MB tu negdje vjerujem. S tim da miniserija ima dva nastavka... Dakle, duplo od prve SG-a. Malo sam offtopic, ali treba podučiti mlade snage... 

|
| pon 23 vel, 2009 11:13 pm |
|
 |
|