Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Re: Stargate SG1
captain je napisao/la:
Jonas vidi bube a kasnije se to siri na ostale ..smisan je jack na kraju kad je objasnjivao odakle su alieni ..pa spomenuo alfov planet
Joj, ak je to ona epizoda na koju mislim da je... to mi je jedna od lošijih u cijelom Stargateu. One neke bube iz druge dimenzije/paralelnog svemira ili šta j već bilo...
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Ovo je za umrit od smiha ..tealc je naucia vozit 1969 a jos jace je kako tealc " ispituje " pritvorenika ..rijec nije izustia..samo gleda zatocenika mrko .. a barrett "stiti" carter
Kinsey je upucan i za to je okrivljen jack ..no u stvarnosti to nije jack ..nego druga osoba koja je koristila mimic device iz trece sezone sg1-a ..carter i agent barrett istrazuju korimpirane nid-ovce ..super kako su na kraju zafrknuli njihove glavesine i rijesili slucaj ..jack i kinsey su se morali na kraju rukovat pred novinarima i izmislit pricu o atentatu ..a jacku naravno to nije bilo bas po volji
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
E ta s Jackom kako ubija Kinseya mi je već puno bolja od one.
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
Kad cemo vise vidit te furlingse
Maybourne i Jack su zavrsili na mjesecu koji kruzi oko planeta kojeg su ocito kontrolirali furlingsi ..jack je napokon upucao maybourna ... koji je doduse halucinirao ...no sam je sve zakuha na pocetku epizode ..smisni su mi njih dvoje bili priko cile epizode .... sam je opet bila u maloj depri s obzirom da se prepala da ce i jack-a izgubit ko i daniela
captain je napisao/la:
Kad cemo vise vidit te furlingse
Maybourne i Jack su zavrsili na mjesecu koji kruzi oko planeta kojeg su ocito kontrolirali furlingsi ..jack je napokon upucao maybourna ... koji je doduse halucinirao ...no sam je sve zakuha na pocetku epizode ..smisni su mi njih dvoje bili priko cile epizode .... sam je opet bila u maloj depri s obzirom da se prepala da ce i jack-a izgubit ko i daniela
Još jedna odlična epizoda. Jack i Maybourne zarobljeni na mjesecu... ko mačka i miš...
Mislim da carter ima svoju verziju indeed jer svaku epizodu kaze nesto ovako
Citat:
this is incredibly advanced piece of technology
Nirrti je napokon mrtva a ubile su je njezine kreacije ..smisno je kad se upucavala jonasu ... oni ljudi koje je ona stvorila imaju uistinu nadljudske moci ..ali nazalost su dijelom izgubili ljudskost i izgledaju dosta bolesno ...doduse receno je da su i prije bili bolesni od nekakve kuge ..nirrti je potraga za savrsenstvom stajala zivota ..a ona je tipicni manipulator koji je unisten jer zeli previse ..i tako jos jedan mocni goauld je otisao u vjecna plivalista
Sve bi bilo samo clip show sa smutljivcem kinseyem i sa razumljivo sumljicavim kinezima i europljanima ali na kraju je epizodu zacinio supreme commander thor ..nikako ne izostavit supreme a jack je jos smisniji sa svojim savjerom thoru ..da kinseya teleportira na neko daleko misto
Jedan od najclipova iz cile serije ..thor buddy legenda
LOL, dobra scena, Asgardi i Thor su genijalni.
Ali da, te političke epke i ponavljanje, nisu baš nešto...
Jack i sg1 pronalaze brod i ljude koji tvrde kako je on njihov i kako im teba pomoc ..na kraju se ispostavilo da se radi o zatvorenicima a da su oni alieni s kojima se sg1 na pocetku borio uistinu pravi vlasnici zatvorenickog broda ..carter je oper imala udvaraca ... zanimljiva je i koegzistencija ljudi i serrakina na planetu hebriddianu
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Re: SG-1 impresije by Oz
OGamer je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
EDIT: Ove moje mikro-osvrte nitko ne čita, jelda? Okej, osim Mikija... Miki,
citam i ja oze i saosecam se sa tobom jer sam skoro sve pogledao pa me secanje jos sluzi... inace cekaj da dodjes do devete sezone i tresha koji onda nastaje... zivo me interesuje kako ces ti da svaris valu
Mene fascinira kak netko moze ne volit Valu Pa ona je savrsena
Sta ti se ne sviđa na njoj?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Tealc i Bratac moraju dijelit simbionta ..no to se tek sazna kasnije ..jer na pocetku tealc dozivljava drugi zivot i na neki nacin halucinira ..smisno i malo scarry je kad ga doktor ide operirat a ono ispadne da je doktor apophis ..daniel jackson je u svemu tome psihijatar ... jonas je rooki ..na kraju je ispalo da je daniel stvaran ..pitam se ja sta rade ascendani ljudi kad ascendaju .. s obzirom da daniel sve vidi i sve cuje i svugdi je pomalo ..mora da jedino sta cini je prati sg1
Opet jedan star trek glumac u sg1-u ....prometheus ima problema sa pogonom i slijece na planet tagreu ..di se uspostavljaju diplomatski odnosi sa ljudima koji tu zive ..nazalost glavni zapovijednik vojske je sumljicav naspram vanzemaljaca sa zemlje ...koji traze stargate ...zanimljivo je kako su tagreanci zaboravili svoju povijest a teli je pukim slucajem jonas saznao da je planet nekoc bia pod heru-urom ..na kraju je sg1 pronasao stargate a pobunjeni je general smijenjen
Re: SG-1 impresije by Oz
Dejanira [Bot] je napisao/la:
Mene fascinira kak netko moze ne volit Valu Pa ona je savrsena
Sta ti se ne sviđa na njoj?
pored toga sto je predstavljena kao potpuni retard smeta mi sto je i kao takva zavrsila u sg1 timu... mislim znam da je sreca u svim poslovima bitna ali u konkretnom slucaju ne pomazu ni kozne gace da neko takav dobije tako odgovoran posao... od njenog stupanja u seriju stargate se pretvorio u parodiju a ja to nisam hteo da gledam... razumem ja da je ona ubacena za potrebe homer simson nacije koja moze da prihvati takav karakter koji ce da se sprda sa ostalim likovima a nije klovn ali sa druge strane sam ocekivao da na bazi reciprociteta izbace tilka, samantu, danijela a ubace paju, mikija i silju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.