Sada je: sri 10 lip, 2026 6:55 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
 Tok'ra 
Autor/ica Poruka
Cadet 2nd year
Cadet 2nd year

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Napušeni Asgard
Post Re: Tok'ra
Da, tok're su zakon, a najdraža mi je Anise / Freya

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pon 08 vel, 2010 6:32 pm
Make it so
Make it so

Anise se nemoze smislit s jack-om a freya se zaljubila u njega :lolsmjeh: ..and he likes freya more :zubo:

pon 08 vel, 2010 10:47 pm
Make it so
Make it so

Meni se ovaj malek dopada jer je i iritantan ali i dobar lik sa greskama i sa dozom samokritike koju je pokazao na kraju ..je malo kukavica ali nekako mi je simpaticna kukavica ispao :zubo: ..sad ce svi rec da je los lik a meni dobar :|

Potpuno mi je jasno da su tokre drugacije od goaulda ali egerija je mislim ipak sa tom dobrotom pretjerala ..realno njeno kasnije zatocenje je bila greska ali logicnije bi bilo da ih sve posalje u onu stvar nego da im pomogne ..e sad pitanje je dal bi ona svejedno umrla od starosti ili je to sve uzrokovano stvaranjem tretonina ..druga stvar ako je egerija mogla sabotirat simbionte onda znaci li to da je ona samosvijesna i kad nema domacija ..jer goauldi mi se u prirodnom obliku nisu nikad cinili samosvjesni ..a nekako i nije mi jasno zasto je egerija odjednom postala dobar goauld ili tokra .. znaci li to onda hipotetski da ako npr baal postane dobar ..onda moze iz cista mira ..rec e prijatelju sorry sta ti koristim tijelo ..evo tebi malo vrimena pa se sam zabavljaj a ja cu ga rentat(preuzet) kad mi bude tribalo ..jer ako je egerija uistinu toliko samosvijesna ..onda je ovo jako veliko mucenje zivog bica :|
Goauldi su stvorenja koja se totalno razlikuju od bilo kojeg humanoida i zbog toga mi fali objasnjenje o njihovoj samosvijesti dok su van domacina ..egerija je ispala u ovoj epizodi veci isus od isusa ..veci dobronamjerni asgard od bilo kojeg thora ..jer jack sam ima predrasude prema tokrama i mnoge nisu uopce zanimljive za slusat a tokre opet sve to trpe i ne pogađa ih ..naravno oni jesu u simbiozi s ljudima ali ponekad mi se cine kao veliki pacifisti ..samo sta pacifisti nemogu bit :|

Nije mi jasan nit fanatizam gdje se tokra svijesno odrice zivota zbog egerije ili ono kad kanan napusta jack-a ..znaci li to napustanje i gubitak svijesti ..ako nema drugog domacina blizu ..zasto tokre ne cijene svoj zivot ..tu mi se cini da su isti kao goauldi ..goauldi cak jedu jedni druge u nekom svetom ritualu ..opet ako je goauld samosvijesan ..onda zasto goauld koji ce bit pojeden ne pokusa pobjec i zasto ako su oni bogovi i sebe smatraju takvima im nije problem pojest ljude svoje vrste ... i sad među takvima nikako da bilo tko razumije zasto je egerija postala isus krist zmijica ? :-k

čet 11 ožu, 2010 9:06 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: